mutsuzum...

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Hayat çok anlamsız geliyo depresyondamıyım bilmiyorum ama içimden gelerek gülmeyeli çok uzun zaman oldu çünkü hiç iyi bişey olmuyo olmiycakta sınavıda kazanamadım bugüne kadar hayal ettiğim hiçbişeyi gerçekleştiremedim gibi geliyo düşününce belki mutsuz olmam için çok önemli bi sebep yok ama mutlu olmak içinde bişey bulamıyorum herşeyden çok sıkıldım napıcağmı bilmiyorum...

Sınav ?
Üniversite mi ?
Bende hiçbişey elde edemedim diyorum,bende istediğim bölümü kazanamayacağım

Sınav ?
Üniversite mi ?
Bende hiçbişey elde edemedim diyorum,bende istediğim bölümü kazanamayacağım

Evet üniversite.O kadar çalıştığım halde süre yetmedi bütün emeklerim çöpe gitti seneye deniycem ama bu psikolojiyle nasıl olucak bilmiyorum ...

Sinavdan falan bahsettiginize göre, daha hayatin basindasiniz anlasilan.
Bu kadar cabuk herseyden bikar, umutsuzluga kapilir ve daha hayatin basinda herseyi kaybetmis gibi davranirsaniz, depresyona girmeniz ve mutsuz hissetmeniz dogal.
Hayatta herzaman hersey yolunda gitmeyebilir.
Ama her basarisizlikta, her üzüntüde depresyyona girecek olursak yandik.
Biraz ortaminizi degistirin, hergün yaptiginiz seylerden degisik seyler yapin, sevdiginiz, sohbetinden hoslandiginiz insanlarla vakit gecirin.

Sosyal hayatım yok şu an ortamım ev sadece

Sosyal hayatım yok şu an ortamım ev sadece

Kücük bir yerlesim yerinde mi yasiyorsunuz?
Cok uzun süre yogunlastirilmis bir sekilde sinava hazirlik, arkasindan önemli bir sinav ve basaramama korkusu, umutsuzlugu yasiyorsunuz.
Eve kapanip kalmak hic iyi degil.
Varsa imkaniniz biraz sosyallesin.

Son düzenleme:
ilk senem.Hayır matematik-geometri.Zaten ilk sınavımda kötüydü puanımı hesaplıyorum az çok ve asla istediğim hiçbiyer tutmuyo.Bütün senemi verdim ama olmadı işte

İlk senen ve bu psikoloji ile nasıl olur diyosun
Sakın böyle düşünme ben 3. girmeyi düşünüyorum ama kararsızım daha kötüleri var haline şükret

Daha sonuçlar açıklanmamış bile, sınavdan çıkar çıkmaz bu kadar üzülmenin, oturup puan hesaplamanın bir anlamı yok bence, biraz kendine gel biraz dinlen, gez dolaş, sonuçlar belli olana kadar kendini hırpalama böyle. Buarada nereyi istiyorsun,istediğin yerle senin puanın arasında ne kadar fark olacak? çok idealist bir hedefin var da ona mı girmeye çalışıyorsun merak ettim, öyle değilse 2. yıla kalmana gerek kalmaz belki girersin İstediğin okula ya da bölüme bir şekilde

İstanbulda yaşıyorum.Ama yapıcak bişey bulamıyorum

sınav bıttı gıttı artık bunu gerı donup degıstıremezsın.cık dısarı dolas bıraz bı rahat nefes al olmadıysa kendını depresyona sokmanın hıcbır mantıgı yok bıraz rahatla ve onumuzdekı sene neler yapman gerektıgını,nerelerde hata yaptıgını ve bunları nasıl telafı edecegını dusun

Tek derdin sinavsa seneye yine girersin. Matematik demek pratik demek. Mumkun oldugunca bol soru coz. Kafan gitmesinde senen gitsin bosver takma kafana.

Son düzenleme:
mutlu birisi olsam hiç takmam seneye giricek olmamı ama ben mutsuzum

Bak bana da oluyor. Londra boguyor beni. Londra disina gidicem belki. Mutsuzsun cunku istediklerin olmuyor. Beklentilerle yasama hayati, beklentisiz yasa daha mutlu olursun. Herseyin bir zamani var. Caresi olmayan birsey yok.

Sınav yüzünden mi mutsuzsun ?
Mutlu olmak için bir yıl daha deneyebilirsin

Genel olarak mutsuzum.Yaşıma göre asosyalim bi kere benim yaşımdakilere bakıyorum her gün başka yerdeler ama ben kafama göre arkadaş bulamadım bugüne kadar genellikle. En yakınlarımlada zaten sınav falan derken görüşemedik.Çık gez diyenler olmuş kendi kendime ne geziyim ben.

En iyi dostluklar üniversitede bulunur derler,ilerde bulursun
Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…