Hayat çok anlamsız geliyo depresyondamıyım bilmiyorum ama içimden gelerek gülmeyeli çok uzun zaman oldu çünkü hiç iyi bişey olmuyo olmiycakta sınavıda kazanamadım bugüne kadar hayal ettiğim hiçbişeyi gerçekleştiremedim gibi geliyo düşününce belki mutsuz olmam için çok önemli bi sebep yok ama mutlu olmak içinde bişey bulamıyorum herşeyden çok sıkıldım napıcağmı bilmiyorum...
Sınav ?
Üniversite mi ?
Bende hiçbişey elde edemedim diyorum,bende istediğim bölümü kazanamayacağım
Evet üniversite.O kadar çalıştığım halde süre yetmedi bütün emeklerim çöpe gitti seneye deniycem ama bu psikolojiyle nasıl olucak bilmiyorum ...
İlk senen mi ?
Mezun musun ?
Sözel mi yetişmedi ?
Sinavdan falan bahsettiginize göre, daha hayatin basindasiniz anlasilan.
Bu kadar cabuk herseyden bikar, umutsuzluga kapilir ve daha hayatin basinda herseyi kaybetmis gibi davranirsaniz, depresyona girmeniz ve mutsuz hissetmeniz dogal.
Hayatta herzaman hersey yolunda gitmeyebilir.
Ama her basarisizlikta, her üzüntüde depresyyona girecek olursak yandik.
Biraz ortaminizi degistirin, hergün yaptiginiz seylerden degisik seyler yapin, sevdiginiz, sohbetinden hoslandiginiz insanlarla vakit gecirin.
Sosyal hayatım yok şu an ortamım ev sadece
ilk senem.Hayır matematik-geometri.Zaten ilk sınavımda kötüydü puanımı hesaplıyorum az çok ve asla istediğim hiçbiyer tutmuyo.Bütün senemi verdim ama olmadı işte
İstanbulda yaşıyorum.Ama yapıcak bişey bulamıyorumKücük bir yerlesim yerinde mi yasiyorsunuz?
Cok uzun süre yogunlastirilmis bir sekilde sinava hazirlik, arkasindan önemli bir sinav ve basaramama korkusu, umutsuzlugu yasiyorsunuz.
Eve kapanip kalmak hic iyi degil.
Varsa imkaniniz biraz sosyallesin.
Tek derdin sinavsa seneye yine girersin. Matematik demek pratik demek. Mumkun oldugunca bol soru coz. Kafan gitmesinde senen gitsin bosver takma kafana.
mutlu birisi olsam hiç takmam seneye giricek olmamı ama ben mutsuzum
mutlu birisi olsam hiç takmam seneye giricek olmamı ama ben mutsuzum
Sınav yüzünden mi mutsuzsun ?
Mutlu olmak için bir yıl daha deneyebilirsin
Genel olarak mutsuzum.Yaşıma göre asosyalim bi kere benim yaşımdakilere bakıyorum her gün başka yerdeler ama ben kafama göre arkadaş bulamadım bugüne kadar genellikle. En yakınlarımlada zaten sınav falan derken görüşemedik.Çık gez diyenler olmuş kendi kendime ne geziyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?