mutsuzum

izmirlikiz35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
1.936
2.007
108
iyi akşamlar arkadaşlar paylaşımım olmamasına karşı hep bu siteye girip paylaşımlarınızı takip ediyorum.Dertliyim ve birine anlatmazsam kafayı yicem.

Erkek arkadaşım 3 haftadır ne mesajlarıma cevap veriyo nede telefonlarıma.(Öyle ciddi bi kavgamızda olmadı onun iş ile ilgili bi sıkıntısı vardı canım sıkılıyo deyip sürekli uyuyup benimle konuşmamaya başladı bende kızdım )özelden aradım açmıyo telefonlarımı diye özelden arayınca açtı ne derdin var niye benimle konuşmuyosun dedim sürekli sonra konuşuruz deyip durdu.Sizce aldatılıyomuyum ??

bu olay pek hayra alamet degil..normalde degil...ortada bir sorun yokken inatla telefonlarina bakmiyorsa insanin aklina normal seyler gelmez....
yerinde olsam bu isi bitiririm..3 hafta az bir sure degil....seni gecistiriyor...
aldatma yada baska biri ihtimali olabilir.....ona ulastigin an derdini sor sonra sonra diyorsa gene bitir gitsin....
soylemesi kolay ama normal degil....

o sonra hiç gelmicek bunu anladım artık birbirimize hep çok açık olduk her konuda ama bi anda bu kadar değişmesine anlam veremiyorum hiç umrunda değilmişim gibi

3 haftadır ortadan kaybolmasını gerektırecek ne olabılırkı aranızdakı ılıskının derınlıgını bılmeme ama bır sıkıntsı olsa bıle ınsan sevdıgıyle dertlesır cok cok 3 vrya 5 gun bakmasın telefona 3 haftada ne oluyor.Özellere bakabılıryorsa konusabılıyor demektır.Senı üzmek istemem ama Bence aranızdakılerden kaynaklanıyor olabılır.Yanı duygularından emın degıldır yada ılıskıyı bıtırmek ıstıyordur aklıma baska bısey gelmıo 3 hafta neden kaybolsunkı bence uzun bır sure.

3 hafta geçtiyse bu sorunun cevabı için buraya yazmana bile gerek yok arkadaşım..
çocuk sizin anlamanızı bekliyor bittiğini..Daha fazla arama.

telefon açıp ağzıma geleni saymak istiyorumm çok zor tutuyorum kendimi yaaaaaaaaaaaaaa ptesi konuştuk işle ilgili sıkıntım vardı kızgınlığımı sana yansıtmak istemedim ddi.bende tamam ddim ama hala aynı günde 1 kere msj atıo aramıyo msj atıom cvp vermiyo.Bgün msj attım görüşmek istiyorum konuşcaklarım var dedim cvp vermedi aksi gibi telefonum bozuldu anneminkine takıp telefonum bozuldu umrundaysa ddm gene cvp vermedi ben onun yüzüne bakıp içimde ne varsa söylemek istiyorummmm

Genelde erkekler ilişkiyi bitirecekleri zaman arayı soğuturlar bu şekilde. Bahaneleri de işlerim yoğun filan olur. Çok olumsuz bir tablo çizdim gibi ama gördüklerim bu şekilde hep. Kendimde yaşadım.

ortada hç bşy yokken bianda böyle olması bni hayal kırıklığına uğrattı yaa hala aramıyo msj atmıyo

bence sen de onu umursama artık sadece ayrılmaya karar verdiğini söyle.
sadece davranışlarının gerçek nedenini öğrenmek istediğini söyle
seni arayıp sormayan birini niye sürekli arayıp kendini küçük düşürüyosun ki

yok ben aramıyorum artık ama oda aramıyo gerçekten çok merak ediyorum bu halinin sebebini ama bi msj atıp hiç bişy dinlemedende bitti demek geliyo içimden.

yok ben aramıyorum artık ama oda aramıyo gerçekten çok merak ediyorum bu halinin sebebini ama bi msj atıp hiç bişy dinlemedende bitti demek geliyo içimden.

tamam işte ayrılmak istediğini ve son bi konuşma yapmak istediğini söyle
yoksa seni arayp soracağı yok onun
bu gidişle iki tarafta iletişimi keser ve son bi konuşma bile yapamadan bi bakmışsın ilişkin bitmiş
çünkü bazı insanlar ayrılmak istediğinde yüz yüze konuşmak yerine böyle arayıp sormadan arayı soğutarak bitirmeye çalışıyo
sizin durum da öyle gibi geldi bana

ben ona 3 gün önce msj attım h.sonu görşmk istyrm konuşcklarım var diye cvp bile vermedi.

ben ona 3 gün önce msj attım h.sonu görşmk istyrm konuşcklarım var diye cvp bile vermedi.

o da iyice saçmalamış yani insan bi cevap atar yani
bence bu iş bitmiş üzgünüm ama öyle görünüyo yoksa senin kırılacağını bilmiyo mu biliyo ama yine de yapıyosa amacı belli arayı soğututmaya çalışıyo
ama bi yaşanmışlık var sonuçta ve açıklama yapması şart yani bitirecekse de bitirsin böyle umursamamak çok ayıp ya

telefonu açıp ağır konuşmamak için kndimi zor tutuyorum yaa hayatımda böyle bişey görmedim ben

niye tutuyosun ki kendini aç konuş
ağır laf duymayı çoktan hak etmiş o
içine atıp kendini yıpratacağına öfkeni kus o da anlasın seni ne kadar kırdığını
bi ilişki yaşıyosa sorumluluklarını da bilsin yani o ne öyle habersiz bıraakmak cevap vermemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…