Mutsuzum

deryafr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
50
8
1
27
Çok mutsuzum,umutsuzum yerimdrn kalkacak halim yok,arkadaşlarımla muhabbet bile edemiyorum,susup kalıyorum,içimde gram enerji yok güya kilo verecektim ama gücüm yok

Çok mutsuzum,umutsuzum yerimdrn kalkacak halim yok,arkadaşlarımla muhabbet bile edemiyorum,susup kalıyorum,içimde gram enerji yok güya kilo verecektim ama gücüm yok
Niye. Yani kendiliğinden bu duruma gelmedin sanırım. Depresyon belirtisi gibi . Bir psikoloğa görünsem uyu olur

Niye. Yani kendiliğinden bu duruma gelmedin sanırım. Depresyon belirtisi gibi . Bir psikoloğa görünsem uyu olur
Görünürde hiç bi şey yok küçük küçük şeyler,büyük sayılabilecek bi tek sınav senemdi ama bitti gitti artık ama ben kötüleşiyorum her gecen gün

Zaten bi sorun olmadan bi anda gelişiyor önceki yaşantıların birikintisi canım. Sen fark etmeden içinde büyümüş

Görünürde hiç bi şey yok küçük küçük şeyler,büyük sayılabilecek bi tek sınav senemdi ama bitti gitti artık ama ben kötüleşiyorum her gecen gün
Ben de zamanında depresyon tedavisi gördüm. Anlattığın durumdaydım. Yardım Alman gerekir. En önemlisi kendin de istemelisin tedaviyi

Zaten bi sorun olmadan bi anda gelişiyor önceki yaşantıların birikintisi canım. Sen fark etmeden içinde büyümüş
Kendim neler yapabilirim peki spor yapmaya zorlasam biraz kendmi yararı olur mu

Sıkıntının üzerine gideceksin. İçindeki ses seni engelleyecek büyük ihtimal ama sen zorla yapacaksın. Amaaan boşver deme üzerine git seni çöktürmesine izin verme yeni şeyler keşfet sosyslleş.

Sıkıntının üzerine gideceksin. İçindeki ses seni engelleyecek büyük ihtimal ama sen zorla yapacaksın. Amaaan boşver deme üzerine git seni çöktürmesine izin verme yeni şeyler keşfet sosyslleş.
Hep dışardayım aslında uzaktan bakan bu kadar mutsuz olduğumu anlamaz bile muhtemelen,ama işte çok aşırı sakinim ki bu eski halimin zıttı konuşmuyorum aklıma bi şey gelmiyor yanımdakileri sıkılıyprmuşum gibi geliyor bu da durumu daha da kötüleştiriyor her seferinde her şeyi üzerime alınıyorum bendn sıkıldılar diyorum yoksa kndimi zorluyorum çağırdıklarında çıkıyorum ama sonuç dönüşte daha kötü

peki ilk ne zaman oldu bu durum

Aynı şeyler bazen bana da oluyor ama Mutlu olmaman için bir sebeb var mı? Sağlıklısın, bu mesajı buraya yazacak telefona veya tablete artık her neyse ona sahipsin, başını sokacağın evin var, Türkiye'de yaşıyorsun, ya Hindistan'da yaşasaydın? Hindistan da kadın sünneti var korkunç bir şey Bide böyle düşün :)) Neyse yüce rabbim Mutlu etsin inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…