Niye. Yani kendiliğinden bu duruma gelmedin sanırım. Depresyon belirtisi gibi . Bir psikoloğa görünsem uyu olurÇok mutsuzum,umutsuzum yerimdrn kalkacak halim yok,arkadaşlarımla muhabbet bile edemiyorum,susup kalıyorum,içimde gram enerji yok güya kilo verecektim ama gücüm yok
Görünürde hiç bi şey yok küçük küçük şeyler,büyük sayılabilecek bi tek sınav senemdi ama bitti gitti artık ama ben kötüleşiyorum her gecen günNiye. Yani kendiliğinden bu duruma gelmedin sanırım. Depresyon belirtisi gibi . Bir psikoloğa görünsem uyu olur
Ben de zamanında depresyon tedavisi gördüm. Anlattığın durumdaydım. Yardım Alman gerekir. En önemlisi kendin de istemelisin tedaviyiGörünürde hiç bi şey yok küçük küçük şeyler,büyük sayılabilecek bi tek sınav senemdi ama bitti gitti artık ama ben kötüleşiyorum her gecen gün
Kendim neler yapabilirim peki spor yapmaya zorlasam biraz kendmi yararı olur muZaten bi sorun olmadan bi anda gelişiyor önceki yaşantıların birikintisi canım. Sen fark etmeden içinde büyümüş
İlaç olarak mı konuşup rahatlama anlamında mıBen de zamanında depresyon tedavisi gördüm. Anlattığın durumdaydım. Yardım Alman gerekir. En önemlisi kendin de istemelisin tedaviyi
Ben ilaç tedavisi görmüştüm ama psikolog daha mantıklı geliyor bana konusmak her zaman iyi gelir.İlaç olarak mı konuşup rahatlama anlamında mı
Hep dışardayım aslında uzaktan bakan bu kadar mutsuz olduğumu anlamaz bile muhtemelen,ama işte çok aşırı sakinim ki bu eski halimin zıttı konuşmuyorum aklıma bi şey gelmiyor yanımdakileri sıkılıyprmuşum gibi geliyor bu da durumu daha da kötüleştiriyor her seferinde her şeyi üzerime alınıyorum bendn sıkıldılar diyorum yoksa kndimi zorluyorum çağırdıklarında çıkıyorum ama sonuç dönüşte daha kötüSıkıntının üzerine gideceksin. İçindeki ses seni engelleyecek büyük ihtimal ama sen zorla yapacaksın. Amaaan boşver deme üzerine git seni çöktürmesine izin verme yeni şeyler keşfet sosyslleş.
peki ilk ne zaman oldu bu durumHep dışardayım aslında uzaktan bakan bu kadar mutsuz olduğumu anlamaz bile muhtemelen,ama işte çok aşırı sakinim ki bu eski halimin zıttı konuşmuyorum aklıma bi şey gelmiyor yanımdakileri sıkılıyprmuşum gibi geliyor bu da durumu daha da kötüleştiriyor her seferinde her şeyi üzerime alınıyorum bendn sıkıldılar diyorum yoksa kndimi zorluyorum çağırdıklarında çıkıyorum ama sonuç dönüşte daha kötü
Gecen yaz sonra araya okul girdi zaten zamanım olmadı sıkılmaya şimdi yine boş kalınca böyle arttıpeki ilk ne zaman oldu bu durum
Nasıl geçecrk pekiBen de...
Nasıl geçecrk peki
Boş kalınca çıkar zaten bu illet bi şeylerle uğraş spor çok iyi geliyor özellikle koşuGecen yaz sonra araya okul girdi zaten zamanım olmadı sıkılmaya şimdi yine boş kalınca böyle arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?