Mutsuzum..

elif1310

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.793
1.660
333
Selamlar. Yeni doğum yaptım. Hamileliğim boyunca eşimle aramız çok kötüydü. Hep tartıştık. Hatta son bir ay nerdeyse eşim yanımda hiç yoktu. Bosanacaktik güya. Doğum yapacak olduğum için cesaret edemedim. Daha önce konuların olmuştu. Eşimle Annem anlasamiyorlar diye. Eşim iyice büyüttü sorunu bana gorusmeyeceksin diye diretiyor. Ondan istediğim bazı şeyleri de annemle görüşmeyi kesersem yapacağını söylüyor. Eğer öyle olursa boynuma tasmayi tak gezdir diyor. Ama olmazsa da ben böyleyim Senden bile vazgeçerim diyor. Çok mutsuzum çok kötüyüm. Şu an bunları yazarken ağlıyorum. Bebeğim küçücük Ona ihtiyacımız var. Kendisi tam bir öküz olduğu için anlayamıyor. Bu konuyu niye açıyorum onu bile bilmiyorum içimi dökmek istiyorum sadece.

Annemle de mükemmel bir ilişkimiz yok iyi kötü idare ediyoruz. Eşim yanımda olsun hamileyken açtığı yaraları onarsin istiyorum o kendini haklı görüyor

Annemle de mükemmel bir ilişkimiz yok iyi kötü idare ediyoruz. Eşim yanımda olsun hamileyken açtığı yaraları onarsin istiyorum o kendini haklı görüyor
haklı gördüğünü farkettim. kendi bilir. ona muhtaç olmadığını hissettirmen lazım. görüş annenle. bunun için vazgeçecekse cidden kendi bilir

Bassın gitsin ya sana nası annenle ilişkini kesmeyi teklif eder?
Ve sen nasıl böyle bişeyi pazarlık konusu yapabilirsin?
Seni gerçekten seven bi adam sence böyle bişey teklif edebilir mi?
Sen aynısını ona söylesen o sana ne derdi?
Böyle sevgi olmaz, kendine gel.

Silermis. Eğer annemin yaptıklarını onun ailesi yapsa silermis. Ailem Bizim evlenmemizi hiç istemedi. Ben zorladım.

Ekonomik ozgurlugun varmi bilmiyorum. Bu cok onemli senin icin su anda. Arkadaslar yorumlarinda cok hakli. Insan evladi yapmaz sana yapilani. Nereye gidecekse gitsin. Ama tabi bunu demek bize kolay geliyor. Sen in kendinde o gucu hissetmen lazim. Tahminkmce de esin sende o gucu hissetmedigi icinde sana devamli yuklenmis. Kendi degerini dusurmussun hep ona haddinden fazla deger vererek. Aklini basina alip sakince dusun bence. Sen evliligini kurtarmak icin cok fazla tacizler vermissin. Artik vermen gereken tavizler ailenle gorusme demeye kadar gelmis. Bunun sonu yok. Restini arkadaslarin dedigi gibi gör bence. Ve hic geri adim atma. Defolsun gitsin. Bak bakalim yapabiliyomuymus sensiz. Ezdirerek kendi degerini dusurme

Ben o konuda da eşinizi haksız bulmuştum
eşibizim tek derdi üstünlük kurmak
aileniz de bunu anlayıp izin vermediler için bu halde
yalnız aileyle görüşme diyor ama dayiizin yanında çalışıp ailenizin verdiği evde oturuyor
bu utanmazliktir
siz de çok ona muhtaç gorunmeyin
muhtaç olabilirsiniz ama belli etmemelisiniz
siz aileyi boşverip onun yanında durdukca kendini bir şey sanmıs
Allah yardımcınız olsun
bebek de sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

Kişiliksiz itaat eden kadın modeli olmayan bir toplum olmaktan çıkamıyoruz malesef

Çok haklısın. Çok şükür kendi ailemde dahil kimseye muhtaç değilim maddi anlamda yani. Bu bebeği istemişti. Hamileligimde şimdi de çok zor geçiyor. Sanırım üstüne gitmenin bir anlamı yok artık.

Biraz ince bazi seyler yazdim. Buda onun devami gibi olsun. Elif bak ben sana bi konu anlatacagim. Jest ve taviz arasindaki farki.
Bir cocugun oldugunu varsayalim. 16 yasinda. Cocugun aksam arkadaslariyla disari cikacagini soyluyor sana. Ve diyoki anne ben gece 1 de gelicem. Bu normalde ailenizin belli kurallarina gorede oldukca gec bi saat. Ve sen ona doyosunki tamam kizim yada oglum. 1 de gel.
Simdi bu konu iki sekilde olur. Sen eger kendinde o cocuga jayir deyip saat 11 de evde ol desen ve o cocugu saat 11 de eve getirebilecegin gucu kendinde hissediyosan. Ve istersen o cocuk saat 11 de o eve gelicekse bu yaptigin cocugina bir jesttir.
Ancak sen 11 de gel desende o gene saat 1 de eve gelicekse. Sen ona saat 1 de gelebilirsin dediginde bu senin cocuguna verdigin bir tavizdir.
Bu anlattigim olayi esine jest olarak yaptigin seyler icin dusun. O senin jest yaptigin bir cok seyi taviz olarak anlamistir. Ve konu ailenden seninayirmaya kadar gelmistir.

Yaptığım hiç bir şey gözünde yok ki . Takmış gibi sadece ona odaklaniyor. Belki de hatalarına bahane gösteriyor bilmiyorum

Silermis. Eğer annemin yaptıklarını onun ailesi yapsa silermis. Ailem Bizim evlenmemizi hiç istemedi. Ben zorladım.

Yok silmezdi çünkü onun ailesi ne yaparsa ne söylerse iyi niyetinden yapıp söylerdi sende yanlış anlardın,hep senin

iyiliğini düşünerek yaparlardı ama Allah kahretsin senin için kötü yanlış anlardın hep!

Hamileliğini zehir eden lohusalıgında böyle aptalca bişi isteyen koca icin degil Aranın iyi

olmadığı anneni yedi kat eli bile silmezdim

Miras dusecek seylerin tapusunu benim ustume yap ailenle gorusme diye sana karsi kullanicam diyen adam degil mi senin kocan, hatirliyorum. Ya nolursa olsun dovse de sovse de anne ANNEDIR. Sen de bi annesin ya inanamiyorum sana ! Cocuklarin evlenicek esleri dicek ki annenle gorusmiceksin, kendini nasi hissedersin? Ailen evlenmeni istememis de haksiz mi cikmislar?

Ailen haklıymış.
Böyle bir baskıyı nasıl kurabilir aklım almadı.
Cidden annenle derdi ne?
Evlenmenizi istememek dışında yaptığı bir şey var mı kadının?

Ailen haklıymış.
Böyle bir baskıyı nasıl kurabilir aklım almadı.
Cidden annenle derdi ne?
Evlenmenizi istememek dışında yaptığı bir şey var mı kadının?
Ayırmaya çalışmak. Keşke de başarsaymis

Söylüyorum bunların hepsini bizim de kızlarımız var böyle yapsalar kabul eder misin diye. Haklilarmis

Haklısın

başta eşinin de haklı yanları olduğunu düşünüyordum ama hamile/lohusa karısını bu kadar bunaltması, intikam hırsıyla yuvasını bozacak kadar saçmalamasını anlamak mümkün değil. nasıl mutlu olacaksan öyle karar ver ve öyle yaşa.

Hiç bir şekilde mutlu olamıyorum. Seçim yapamam. O da bunu anlamıyor. Belki de bahane arıyor bilmiyorum ama ben tükendim uğraşacak halim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…