!!!! MUZDA KAN !!!!

gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı bu işe el atmalı
nasıl oluyorda bu gıdalar evlerimize kadar girebiliyor
haber asılsız mı, doğru mu, o görünen şey gerçekten kan mı araştırılıp insanlara açıklanması lazım
iyice yol geçen hanına döndü memleket

Bu muhtemelen aids değildir ama belliki başka bir şey bulaştırmak niyetindeler
Çünkü aids bu şekilde bulaşmıyor diye biliyorum ama tabi keşke doktor biri yazsa doğrusunu

senelerdir bazı muzlarda görürüm ben bunu yemem atarım.yeni olan bir durum değil aslında ana şimdi aidsli kan enjekte edilmiş muz diye bir iddia var ,kanı enjekte edeceksin ip gibi sonuna kadar gidecek ,kuruyunxa kanın kokusu gerçekten kötü ve muzu çürütür zaten.

Bana da denk gelmişti ve attım muzları. Kimi muzlarda yarısına kadar siyahlık vardı, kimisinde bu şekilde. Bazısı da durdukça iyice ortaları karardı bir garip oldu. Yani kan değil başka bir şey olduğu belliydi. Artık neler yapıyorlarsa muzun da dnası değişti galiba.
Ayrıca bir muza kan enjekte etmeye çalışın. Böyle ip gibi değil de nasıl sağına soluna yayıldığını görürsünüz.

Kan değildir inşallah ama değilsede bile normal olması gerektiği gibi bir muz olmadığı apaçık ortada .. korktum ne yalan söyleyim .. insanlar bunu çocuklarına yediriyor ya .. yazık

enjektörü tam ortaya nasıl denk getirip,ejekte edecekler ki,kan olsaydı sağına soluna bulaşırdı.
böyle yalan haberlere asla inanmam.domatesin,portakalın içinden "allah "yazısı okumak gibi.

ama gdo ve dna sıyla oynanmış gıdalar var.böyle düşünürsek hiç birşey yememiz lazım.mesela en son haberlerde,fındıklarımızı,içinde sağlığa zararlı madde var diye,rusya almaktan vazgeçip,gümrükten geri çevirmiş.tonlarcafındık,iç piyasaya sürülecek.

Kendi eniştem Mersinde muz yetiştiricisi .. ulaşabilirsem soracağım hemen

ithal muzlar için mi çıktı bu söylenti?eğer öyleyse,yerli muz lobisi,diğeriyse, tam tersi diye düşünüyorum.

Arkadaşlar gıda mühendisiyim;

O kan değil , muzda muz üreticisine zarar verecek sadece bitkisel bir hastalık.

Ben öyle olunca bile kenarlarını yiyip atıyorum muzu :)
Neden bütün muzlarda yok? Önceki aldıklarımızda hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştık ..

Kan değil. bu kadar her söylenene inanmayın. hayır akla mantığa uyuyor mu bu dediğiniz? Aidsli kanı o kadar düzgünce kavisli muza ancak ultrason eşliğinde enjekte edebilirler. Hem muzlara enjekte edecek kadar adslinin kanını nasıl bulacaklar?

Hadi buldular aids virüsü insan hücresi olmadan yaşamını devam ettiremez.

Bu çok muhtemel bitkisel bir hastalık ya da kullanılan zirai ilaçlardan oluşan bir durum. Yine de bebeğe yedirmeyin içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…