мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Yuksek lisansi burslu yapiyorum, o yuzden donunce de 2 yil icin 2 kati 4 yil zorunlu gorevim var, evet ben tez, o is takiliyoruz burda, bu yilin sonunda da aksilik cikmazsa Turkiye'ye donus yapacagiz
Siz Amerika'da mi kalacaksiniz?

ha onun diyon benim aklımda sen doktor diye kalmıştın,sonra dedim yüksek lisans ne alaka ama abd'de Yüksek olarak okunuyor ya dedim şimdi de türkiye'ye denklikle geçiş yapçak. ben baya kafamdan senorya yazmışım.Yok abd değil eşim sevmiyor abd'yi,benim eşim türk değil.

Piii iyi yazmissin hakikaten
Karistirmissin demek ki, benim master Aa nereli esin, nereyi planliyorsunuz yerlesmek icin?

Piii iyi yazmissin hakikaten
Karistirmissin demek ki, benim master Aa nereli esin, nereyi planliyorsunuz yerlesmek icin?

Eşim irlandalı,o ülkesine yerleşmek istiyor,ya da İskoçya'ya.Benim biraz moralim bozuk bu yüzden bu sıralar,iş konusu beni çok zorluyor,ama kimseye bir şey de diyemiyorum çünkü 'biz dediydik dicekler'

Eşim irlandalı,o ülkesine yerleşmek istiyor,ya da İskoçya'ya.Benim biraz moralim bozuk bu yüzden bu sıralar,iş konusu beni çok zorluyor,ama kimseye bir şey de diyemiyorum çünkü 'biz dediydik dicekler'
Aslinda yasama ihtimaliniz olan ulkeler cok rahat edebilecegin yerler...
Is bulma konusunda mi, baska bir yerde yasamak konusunda mi zorlaniyorsun? Ailen falan mi basta zor olur dedi, ben demistim i bekliyorlar:)

Aslinda yasama ihtimaliniz olan ulkeler cok rahat edebilecegin yerler...
Is bulma konusunda mi, baska bir yerde yasamak konusunda mi zorlaniyorsun? Ailen falan mi basta zor olur dedi, ben demistim i bekliyorlar:)

Yok canım benim çekirdek ailem ve arkadaşlarım arkamdaydı.Ama kimi akrabalar,tanıdıklar,biliyosun adamın sünnetine kadar sordular,laf edenler olmuş.Destekleyip beni kutlamak için arayanların arasında bile çeşitli anekdotlar anlatanlar olduYok işte tanıdıkları varmış o da böyle evlilik yapmış,zor oluyomuş ,çocuk olursaymış falanİş bulma ben aksan konusunda çok tereddütlüyüm.Bir de baya paranoya yaptım,çünkü Avrupa krizde,göçmenlere iyi bakılmıyor deniyor,bir de ben psikoloji mezunuyum şu aksan meselesi kafamı kurcalıyor.Abd'de kalsak sorun olmazdı amerikalılar çok daha toleranslılar.

Ay Amerika'nin aksani da beni baslarda mahvetmisti
Aynisini benim kuzenim yasamisti, hemen sunnet soracak kadar sacmaliyorlar, daha neler neler Bu kadar fazla baskasinin hayati hakkinda konusmayi kendimize hak gormesek ne harika olur...
Milena insanlar konusmak icin konu bulur, sen kimseyi sallama...
Is konusunda da aksan evet farkli biraz, ama bir sekilde halledersin ya, isin de iyiysen de kimse gocmen mi vs. bakmaz...

Eşim de bunu diyor,biz amerikalılardan çok daha sıcakkanlıyız diyor ama diğer insanlar aynı fikirde değiller onunla.Gerçi amerikalılar da sıcak gibi görünüyor ama aslında soğuklar bence.Kuzenin de mi evli ecnebiyle?Öyle yapıcam artık sağ olOlmadı ev hanımı olurum,hayat çok pahalı orada ya.bir de ben orada çok daha düşük ücretli çalışmak zorunda kalıcam.Neyse düşünmeyeyim üstüne daha fazla bunların.

Bence de amerikalilar kibarlik geregi sicakmis gibi davraniyorlar...O sonradan ayrildi tatlim, universite zamaniydi falan olmadi...
Hakikaten is bulman zaman alsa falan ya da sonradan ayrilma durumun olsa cok sorun olur mu, simdi farkli bir kultur o yuzden soruyorum
Bosver olumsuz olumsuz dusunme, hepimiz istedigimiz hayat icin bin tane seyden odun veriyoruz, seninki de maasin olsun azicik en kotu

Sağ ol canım.Yok ya ben hayatımdan memnun,mutlu bir insanım 1 hafta boyunca gezdim tozdum,keyfim yerindeydi.Şimdi kendimle baş başa kalınca düşünceler aldı beni.Kız ayrılma falan deme ağzından yel alsınMutluyuz bir kere biz Şaka bir yana hiç pişman olmadım evlilik kararımdan,onsuz bir hayat düşünemiyorum-çok arabesk oldu bu- Neyse canım seni de tuttum ben uyumaya gidiyim şimdi,yarın kahvaltıya gitçem kızlarla uyanabilirsem tabi.teşekkürler dertleşme için.

Aman nazar degmesin canim Arada ugra bizim geyige, gorusuruz

ben dün gece bilgisayar açık uyuyakalmışım yaa bütün muhabbeti kaçırdım

Yarın ziyaret günü.

Cikiversin kapinin onune ya, mis gibi park vs. orasi, al iki atistirmalik, 10 dakika da olsa bu ogle aran benim de, oturun iki yemek uc muhabbet takilin...

nasıl gaz vermektir bunlar yaa valla bugun çok yorgun ve gözlerim bir davul gibi şiş olmasa gazınıza gelip giderdim ama bu halde beni görmese daha iyi

ben çekingen kalıyorum sanırım bu konularda :26: bide 2 senenin sonunda ancak çocugun bana bakabilecegini kabul ettim, şimdi de adımı o atıversin ne var yani

Merhaba Müzminler ( diyeceğim ama herkes evli bir müzmin ben kaldım. Lucky de yok! )

ben de muzminim kii

Özgür olman güzel ama işsiz olmak fena.
Ne yapacaksın? Planın ne?

Ben de aynı canım, çalışıyoruz işte.

Lucky ile buluştunuz mu? Fındıklı çikolatanı getirdi mi?

bi planım yok şuan, günlerce dinlenmek istiyorum once kpss den sonra da bakacam bi çaresine artık :26:

daha memlekete dönmedigim için sormadım hiç Lucky e nerde ne yapıyor diye, eve döneyim soracam bakalım, eger bana yakınlardaysa gidecem çikolatamı almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…