- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.301
KPSS'ye girecektin değil mi?bi planım yok şuan, günlerce dinlenmek istiyorum oncekpss den sonra da bakacam bi çaresine artık :26:
daha memlekete dönmedigim için sormadım hiç Lucky e nerde ne yapıyor diye, eve döneyim soracam bakalım, eger bana yakınlardaysa gidecem çikolatamı almaya
KPSS'ye girecektin değil mi?
Aklıma geldi ama emin olmadığım için sormadım az önce...:26:
Merhaba Müzminler ( diyeceğim ama herkes evlibir müzmin ben kaldım. Lucky de yok! )
günaydın canım, bu saatlerde gelmezdin. Ders çalışma nasıl gidiyor?filoooGünaydın ben varım en müzmininiz.
günaydın canım, bu saatlerde gelmezdin. Ders çalışma nasıl gidiyor?
inşallah gönlüne göre olur canımkahvaltı yapıyorum da fırsattan istifade bakayım dedim, gideceğim birazdan.Iyi gibi elimden geleni yapıyorum inşallah olur. Sen napıyorsun nasılsın?
inşallah gönlüne göre olur canımAynı devam çalışmaca.
allah gönlüne göre versin.dua edin benim için.Neyse kaçtım ben öpüyorum.
Dua edin benim için.Neyse kaçtım ben öpüyorum.
allah gönlüne göre versin.
Sen de bana dua eder misin? çok ihtiyacım var.
Allah senin de dileklerini kabul buyursun NAZ.dualarım seninle yavrumm
ben de dua ederim sana Filo cumAllah gönlüne göre versin inşallah
merhaba prenses neyin var.. Rabbim gönlüne göre versin...allah gönlüne göre versin.
Amin canım sağ ol.merhaba prenses neyin var.. Rabbim gönlüne göre versin...
Aman hep bahane hep bahanenasıl gaz vermektir bunlar yaavalla bugun çok yorgun ve gözlerim bir davul gibi şiş olmasa gazınıza gelip giderdim ama bu halde beni görmese daha iyi
Bu isler sirayla mi oluyormusben çekingen kalıyorum sanırım bu konularda :26: bide 2 senenin sonunda ancak çocugun bana bakabilecegini kabul ettim, şimdi de adımı o atıversin ne var yani
Gunaydin filo, bir ben evliyim ama herkes evli doldu buralar deyip duruyorMerhaba Müzminler ( diyeceğim ama herkes evlibir müzmin ben kaldım. Lucky de yok! )
Hayır canım... Olmaz! Nereye gidiyorsun? Bizi de götür.Aman hep bahane hep bahane
Bu isler sirayla mi oluyormus
Gunaydin filo, bir ben evliyim ama herkes evli doldu buralar deyip duruyorGitsem mi ben?
Lucky ne zaman sahalara donecek acaba?:44:
Hayır canım... Olmaz! Nereye gidiyorsun? Bizi de götür.
Ben hani "müzminler" dedim ya sonra da düşündüm :44: benden başka müzmin yok dedim
Ruhen müzminlik nasıl oluyor?Var var olma mi Andro var, Naz var, ben de ruhen muzmin olarak katiliyorum size
Muzmin evli olabilirim meselaRuhen müzminlik nasıl oluyor?
TEZ nasıl gidiyor?
Asıl sabahları zihnin açıkken ders çalışmalısın.Muzmin evli olabilirim mesela
Sabahlari cok takilmaya basladim buraya, onun disinda iyi:18:
Sabah 8:30'ta uyandim, 10:30 oldu daha yeni basliyorumAsıl sabahları zihnin açıkken ders çalışmalısın.
Haksız mıyım?
allah gönlüne göre versin.
dualarım seninle yavrumm
ben de dua ederim sana Filo cumAllah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?