- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.321
sabah 8:30'ta uyandim, 10:30 oldu daha yeni basliyorumNeyse gorusuruz filo, en iyisi ben kacayim, iste kolay gelsin
sağ olun kızlar.tabi ki ederim ne demekDün kandildi gönülden dua ettim herkes için en iyisini istedim daha önceden konuşsaydık keşke özellikle sizleri belirtirdim. Bugün ederim tekrar.
Allah senin de dileklerini kabul buyursun NAZ.
Aman hep bahane hep bahane
Bu isler sirayla mi oluyormus
:
Tabi ki ederim ne demekDün kandildi gönülden dua ettim herkes için en iyisini istedim daha önceden konuşsaydık keşke özellikle sizleri belirtirdim. Bugün ederim tekrar.
amin canım Filo cugum aminn
yaa sen bakma benm burda konuştuguma böylee, ben çok çekingenim bu konularda :18: çok eminsem karşımdakinden atarı yaparım itiraf ettiririm ama bu durumdaki gibi emin degilsem hiç bişey yapamam
bugun zaten ortak arkadaşımızla buluştum, laf arasında o çocuk için düşünce yapısı kız gibidir, trip atar aşırı ayrıntı düşünür falan dedibi kere de normal bulaydım bee
Allah kabul etsin dualarını Andro cugumm
Sağ ol tatlım.
bugun biraz genel kültüre baktım da kpss için, benm kafam almıyor yaasana kolaylık olsun kuzum, sanırım ben kpss sevdasından vazgeçiyorum
yaa sen bakma benm burda konuştuguma böylee, ben çok çekingenim bu konularda :18: çok eminsem karşımdakinden atarı yaparım itiraf ettiririm ama bu durumdaki gibi emin degilsem hiç bişey yapamam
bugun zaten ortak arkadaşımızla buluştum, laf arasında o çocuk için düşünce yapısı kız gibidir, trip atar aşırı ayrıntı düşünür falan dedibi kere de normal bulaydım bee
amin canım Filo cugum aminn
:
O zaman kendine edeceğim duayı bana et de bi işe yarasın
O zaman oluruna birak bakalim, olacak gibiyse oluyor zaten bir sekilde, ben sadece zaman kaybetme diye dedim
Hex beni özelden taciz ediyor naz, bana cadısın sen millete laf sokup duruyorsun azcık uysal ol dedi
kime laf soktun da öyle dedi peki
A a şuna bak hak veriyorsun yani.
hayıırrrolayı anlamaya çalışıyorum sadece :26:
Kimseye bir şey demedim
Neyse ben gidiyorum şimdi, gelip ağzımı burnumu kıracak birazdan.Yine gelirim.
Ay oyle kaprisli de cok ugrasirsin Naz benden soylemesi, olsun zaten, Ankara'ya istiyorum ben seniolacak gibi de geliyor ama bilemiyorummm :26: bi trip attım 1 ay önce doğum günümde bile laf çarptı o trip yuzunden, inşallah onu unutursa adım atar belki
Bela olacagim gizim sanaHex beni özelden taciz ediyor naz, bana cadısın sen millete laf sokup duruyorsun azcık uysal ol dedi
kime laf soktun da öyle dedi peki
A a şuna bak hak veriyorsun yani.
hayıırrrolayı anlamaya çalışıyorum sadece :26:
Kimseye bir şey demedim
Hahaha nasil sallamis yaee hex neden öyle diyor peki :26:
Neyse ben gidiyorum şimdi, gelip ağzımı burnumu kıracak birazdan.Yine gelirim.
Ay oyle kaprisli de cok ugrasirsin Naz benden soylemesi, olsun zaten, Ankara'ya istiyorum ben seni
Hahaha nasil sallamis yaNaz ciddiye alma su deliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?