мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Allah senin de dileklerini kabul buyursun NAZ.

amin canım Filo cugum aminn

Aman hep bahane hep bahane

Bu isler sirayla mi oluyormus

:

yaa sen bakma benm burda konuştuguma böylee, ben çok çekingenim bu konularda :18: çok eminsem karşımdakinden atarı yaparım itiraf ettiririm ama bu durumdaki gibi emin degilsem hiç bişey yapamam

bugun zaten ortak arkadaşımızla buluştum, laf arasında o çocuk için düşünce yapısı kız gibidir, trip atar aşırı ayrıntı düşünür falan dedi bi kere de normal bulaydım bee

Tabi ki ederim ne demek Dün kandildi gönülden dua ettim herkes için en iyisini istedim daha önceden konuşsaydık keşke özellikle sizleri belirtirdim. Bugün ederim tekrar.

Allah kabul etsin dualarını Andro cugumm

Sağ ol tatlım.

O zaman oluruna birak bakalim, olacak gibiyse oluyor zaten bir sekilde, ben sadece zaman kaybetme diye dedim

Hex beni özelden taciz ediyor naz, bana cadısın sen millete laf sokup duruyorsun azcık uysal ol dedi

O zaman kendine edeceğim duayı bana et de bi işe yarasın

ben vazgeçtim diyorum kız kendime ancak akıl fikir dilerim bu saatten sonra

O zaman oluruna birak bakalim, olacak gibiyse oluyor zaten bir sekilde, ben sadece zaman kaybetme diye dedim

olacak gibi de geliyor ama bilemiyorummm :26: bi trip attım 1 ay önce doğum günümde bile laf çarptı o trip yuzunden, inşallah onu unutursa adım atar belki

olacak gibi de geliyor ama bilemiyorummm :26: bi trip attım 1 ay önce doğum günümde bile laf çarptı o trip yuzunden, inşallah onu unutursa adım atar belki
Ay oyle kaprisli de cok ugrasirsin Naz benden soylemesi, olsun zaten, Ankara'ya istiyorum ben seni

Hex beni özelden taciz ediyor naz, bana cadısın sen millete laf sokup duruyorsun azcık uysal ol dedi
Bela olacagim gizim sana
kime laf soktun da öyle dedi peki
A a şuna bak hak veriyorsun yani.

hayıırrr olayı anlamaya çalışıyorum sadece :26:
Kimseye bir şey demedim
ee hex neden öyle diyor peki :26:
Hahaha nasil sallamis ya Naz ciddiye alma su deliyi
Neyse ben gidiyorum şimdi, gelip ağzımı burnumu kıracak birazdan. Yine gelirim.

Ay oyle kaprisli de cok ugrasirsin Naz benden soylemesi, olsun zaten, Ankara'ya istiyorum ben seni

Hahaha nasil sallamis ya Naz ciddiye alma su deliyi

yaa işte ortak arkadaşımız bugun kız gibidir duygusal yönden dedi :26: biraz tereddute düştüm ama öküzlerden o kadar çektim ki şimdi böyle narin birisi iyi gelir düye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…