- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.341
olleyy birisi geldi sonunda
Yarım saat takılayım dedim, erken yatacağım bugün. Malum sınav yaklaştı düzene sokmam lazım artık sabahları erken kalkmaya alışmalıyım.
doğru diyorsun canım
nasıl gidiyor denemeler :26:
Eh işte çözüyorum ama bakalım. Her seferinde bir şeyler öğreniyorum ama her şeyi bilmem mümkün değil. O yüzden sınav tamamen şans.
Sen sabirliysan sorun yok, ve ben oyle oldugunu dusunuyorumyaa işte ortak arkadaşımız bugun kız gibidir duygusal yönden dedi :26: biraz tereddute düştüm ama öküzlerden o kadar çektim ki şimdi böyle narin birisi iyi gelir düye düşünüyorum
Eh işte çözüyorum ama bakalım. Her seferinde bir şeyler öğreniyorum ama her şeyi bilmem mümkün değil. O yüzden sınav tamamen şans.
Genel kultur sey olursa baa sorunaynen öyle canım yaa :26: hele ki vatandaşlıkla genel kültür tamamen şans
aynen öyle canım yaa :26: hele ki vatandaşlıkla genel kültür tamamen şans
Sen sabirliysan sorun yok, ve ben oyle oldugunu dusunuyorum
Genel kultur sey olursa baa sorun
Bakalım yaa hayırlısı ben elimden geleni yapayım da gerisi şansa kaldı artık.
Sen biliyon bu isiO aklımda.
Bana aksine sen sabirli geliyorsun, yani anlik olaylarda tez canli olabilirsin ama genel anlamda ilimli ve sabirli bir insansin bence...aslında hiç sabırlı degilim de bu sefer nedense bi sabredesim varacaba ortak arkadaşımızza söylesem mi diyorum :44:
Ben 27 yildir okuyorum, hicbir sey kalmiyor aklimdabugun biraz okudum ama hiç bişey kalmamış aklımda
Bana aksine sen sabirli geliyorsun, yani anlik olaylarda tez canli olabilirsin ama genel anlamda ilimli ve sabirli bir insansin bence...
Ben 27 yildir okuyorum, hicbir sey kalmiyor aklimda
Sen biliyon bu isi
Bana aksine sen sabirli geliyorsun, yani anlik olaylarda tez canli olabilirsin ama genel anlamda ilimli ve sabirli bir insansin bence...
Kiyamam sanabir an önce olsun bitsin isterim aslında :26: ama bu sefer 2 yıllık bi geçmiş var o yuzden sabrediyorum :26: bi de çok istiyorum olmasını yaa
Okudugumuz, yasadigimiz her sey genel kultur27 yıldır genel kültür mü okuyosunot gibi yaşıyorum ben yaa, hiç bi bilgim yok
Biriniz de beni analiz etseniz nasil iyi gelecekBugün analiz günün galibaaa
Biriniz de beni analiz etseniz nasil iyi gelecek
Kiyamam sana
Acaba sen mi adim atmiyorsun, onun mu aklinda pek yok bilemedim Naz:26: Yani fazla uzamadi mi,normalde sana karsi nasil bilmiyorum, var mi oyle ozel ilgisi falan?
Okudugumuz, yasadigimiz her sey genel kultur
Ben de buraya geldim geleli, cok uzaklastim kendime bir seyler katmaktan:26:
Sakin, yumuşak başlı, kedi gibi, kuzu pardon kuzu.
Ayy kızlar yaa bu ayki atamanın kadrolarını açıklamışlar eğer yanlış saymadıysam 42 tane kadro vermişler bizeŞok oldum ilk defa bu kadar çok verdiler hep 15-20 tane oluyordu. İnşallah kasımda da böyle olur da atanırım.
yani sadece ben degil bizi beraber gören herkes onun bana ilgisi oldugunu düşünüyoru, ama o bana inanmıyor sanırım ki buda normal, ben adamla eski sevgilimle ilgili dertleştim bileama nasıl inandıracam bilmiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?