мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

yaa işte ortak arkadaşımız bugun kız gibidir duygusal yönden dedi :26: biraz tereddute düştüm ama öküzlerden o kadar çektim ki şimdi böyle narin birisi iyi gelir düye düşünüyorum
Sen sabirliysan sorun yok, ve ben oyle oldugunu dusunuyorum

Sen sabirliysan sorun yok, ve ben oyle oldugunu dusunuyorum

aslında hiç sabırlı degilim de bu sefer nedense bi sabredesim var acaba ortak arkadaşımızza söylesem mi diyorum :44:

Genel kultur sey olursa baa sorun

bugun biraz okudum ama hiç bişey kalmamış aklımda

Bakalım yaa hayırlısı ben elimden geleni yapayım da gerisi şansa kaldı artık.

gönlünü ferah tut canım, hayırlısı olsun inşallah

aslında hiç sabırlı degilim de bu sefer nedense bi sabredesim var acaba ortak arkadaşımızza söylesem mi diyorum :44:
Bana aksine sen sabirli geliyorsun, yani anlik olaylarda tez canli olabilirsin ama genel anlamda ilimli ve sabirli bir insansin bence...

bugun biraz okudum ama hiç bişey kalmamış aklımda
Ben 27 yildir okuyorum, hicbir sey kalmiyor aklimda

Bana aksine sen sabirli geliyorsun, yani anlik olaylarda tez canli olabilirsin ama genel anlamda ilimli ve sabirli bir insansin bence...

Ben 27 yildir okuyorum, hicbir sey kalmiyor aklimda

bir an önce olsun bitsin isterim aslında :26: ama bu sefer 2 yıllık bi geçmiş var o yuzden sabrediyorum :26: bi de çok istiyorum olmasını yaa

27 yıldır genel kültür mü okuyosun ot gibi yaşıyorum ben yaa, hiç bi bilgim yok

bir an önce olsun bitsin isterim aslında :26: ama bu sefer 2 yıllık bi geçmiş var o yuzden sabrediyorum :26: bi de çok istiyorum olmasını yaa
Kiyamam sana
Acaba sen mi adim atmiyorsun, onun mu aklinda pek yok bilemedim Naz:26: Yani fazla uzamadi mi,normalde sana karsi nasil bilmiyorum, var mi oyle ozel ilgisi falan?
27 yıldır genel kültür mü okuyosun ot gibi yaşıyorum ben yaa, hiç bi bilgim yok
Okudugumuz, yasadigimiz her sey genel kultur
Ben de buraya geldim geleli, cok uzaklastim kendime bir seyler katmaktan:26:

Biriniz de beni analiz etseniz nasil iyi gelecek

Sakin, yumuşak başlı, kedi gibi, kuzu pardon kuzu.

Ayy kızlar yaa bu ayki atamanın kadrolarını açıklamışlar eğer yanlış saymadıysam 42 tane kadro vermişler bize Şok oldum ilk defa bu kadar çok verdiler hep 15-20 tane oluyordu. İnşallah kasımda da böyle olur da atanırım.

yani sadece ben degil bizi beraber gören herkes onun bana ilgisi oldugunu düşünüyoru, ama o bana inanmıyor sanırım ki buda normal, ben adamla eski sevgilimle ilgili dertleştim bile ama nasıl inandıracam bilmiyorum işte

ayy hadi inşallah yavrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…