мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Sakin, yumuşak başlı, kedi gibi, kuzu pardon kuzu.
Yumusak basli degilim, sakin hic degilim, ama kedilik kuzuluk uyar
:118::124::124::122::118:

Her sey ne kadar hizli degisti, seninle onceden arkadas gibi dertlesirken simdi yaninda olmak istedigim sensin diye at mesaji yolla, Andro'yu dinle azicik

Her sey ne kadar hizli degisti, seninle onceden arkadas gibi dertlesirken simdi yaninda olmak istedigim sensin diye at mesaji yolla, Andro'yu dinle azicik

Vay vay vaaayyy bunlar bana lazım olacak ilerde yardımcı olursun bana da. Hexi dinle bak naz onun genel kültürü iyidir.

Naz'a sonunda dugun davetiyesi gelecek haberi yok, uyusuk Naz

Ağzından yel alsın deme öyle. :18: Naz bize elinde davetiyesiyle gelsin

öl de öleyim ama bunu deme bana imkansız yapamam, kolumu keserim ama bunu yapamam

Naz'a sonunda dugun davetiyesi gelecek haberi yok, uyusuk Naz

yaaaa :84: :84:

Ya ne biliyosun uyuduğunu allah allah at işte. 1 tanecik mesaj ne var. Böyle az az sık sık aklına düşüreceksin

bugun gündüz fotograf yolladım konuştuk yetmez mi o

Vay vay vaaayyy bunlar bana lazım olacak ilerde yardımcı olursun bana da. Hexi dinle bak naz onun genel kültürü iyidir.

ya ben ciddi çekingenim, çok emin olmadan bişeyden asla diyemem onu ama tabi davetiyeyle gelsem fena olmazdı o ayrı mesele

ya ben ciddi çekingenim, çok emin olmadan bişeyden asla diyemem onu ama tabi davetiyeyle gelsem fena olmazdı o ayrı mesele

Yok o kadar da deme zaten, normal mesaj at dediydim ben. Uyudun mu yaz mesela. Ne bileyim öyle açık açık yazmadan, hani işler yolunda gitmezse sen yanlış anlamışsın diyebileceğin mesajlar.

Yok o kadar da deme zaten, normal mesaj at dediydim ben. Uyudun mu yaz mesela. Ne bileyim öyle açık açık yazmadan, hani işler yolunda gitmezse sen yanlış anlamışsın diyebileceğin mesajlar.

uyumadım derse ne diyecem peki iyi uyuma ben uyudum yazsam olur mu

Bunlar hep genel kultur, daha ne numaralar var ben de

Yel alsin da askolsun diye ugrasiyorum
öl de öleyim ama bunu deme bana imkansız yapamam, kolumu keserim ama bunu yapamam
Aglama o zaman bana

Ustunde ni var desin Ben biraz freni bosalmis kamyon gibiyim Naz, daha mantikli Andro onu dinle sen

Sen yaz cevap verirse gerisini ben getireceğim söz. Dertleşelim mi moralim bozuk diyecektim dersin. Ankara'dan gideceğim diye üzülüyorum dersin. Konu mu yok

yaa bence ben onu adapazarına dönünce yaparım şimdi pazar günü görüşme ihtimali var sakata gelmiyim

Bunlar hep genel kultur, daha ne numaralar var ben de

Yel alsin da askolsun diye ugrasiyorum

Aglama o zaman bana

tamam yaa bi pazar günü de geçsin, sonra sizin akıllarınıza uyarım söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…