- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.361
uyuyodur şimdi kız ne diyim ona
Yumusak basli degilim, sakin hic degilim, ama kedilik kuzuluk uyarSakin, yumuşak başlı, kedi gibi, kuzu pardon kuzu.
Ayy kızlar yaa bu ayki atamanın kadrolarını açıklamışlar eğer yanlış saymadıysam 42 tane kadro vermişler bizeŞok oldum ilk defa bu kadar çok verdiler hep 15-20 tane oluyordu. İnşallah kasımda da böyle olur da atanırım.
Her sey ne kadar hizli degisti, seninle onceden arkadas gibi dertlesirken simdi yaninda olmak istedigim sensin diye at mesaji yolla, Andro'yu dinle azicikyani sadece ben degil bizi beraber gören herkes onun bana ilgisi oldugunu düşünüyoru, ama o bana inanmıyor sanırım ki buda normal, ben adamla eski sevgilimle ilgili dertleştim bileama nasıl inandıracam bilmiyorum işte
Naz'a sonunda dugun davetiyesi gelecek haberi yok, uyusuk NazYa ne biliyosun uyuduğunu allah allah at işte. 1 tanecik mesaj ne var. Böyle az az sık sık aklına düşüreceksin
Her sey ne kadar hizli degisti, seninle onceden arkadas gibi dertlesirken simdi yaninda olmak istedigim sensin diye at mesaji yolla, Andro'yu dinle azicik
Naz'a sonunda dugun davetiyesi gelecek haberi yok, uyusuk Naz
Her sey ne kadar hizli degisti, seninle onceden arkadas gibi dertlesirken simdi yaninda olmak istedigim sensin diye at mesaji yolla, Andro'yu dinle azicik
Naz'a sonunda dugun davetiyesi gelecek haberi yok, uyusuk Naz
Ya ne biliyosun uyuduğunu allah allah at işte. 1 tanecik mesaj ne var. Böyle az az sık sık aklına düşüreceksin
öl de öleyim ama bunu deme banaimkansız yapamam, kolumu keserim ama bunu yapamam
yaaaa :84: :84:
bugun gündüz fotograf yolladım konuştuk yetmez mi o
Vay vay vaaayyy bunlar bana lazım olacak ilerde yardımcı olursun bana da.Hexi dinle bak naz onun genel kültürü iyidir.
Ağzından yel alsın deme öyle. :18: Naz bize elinde davetiyesiyle gelsin
Nasıl fotoğraf yolladın
ya ben ciddi çekingenim, çok emin olmadan bişeyden asla diyemem onuama tabi davetiyeyle gelsem fena olmazdı o ayrı mesele
Yok o kadar da deme zaten, normal mesaj at dediydim ben. Uyudun mu yaz mesela. Ne bileyim öyle açık açık yazmadan, hani işler yolunda gitmezse sen yanlış anlamışsın diyebileceğin mesajlar.
uyumadım derse ne diyecem pekiiyi uyuma ben uyudum yazsam olur mu
Bunlar hep genel kultur, daha ne numaralar var ben deVay vay vaaayyy bunlar bana lazım olacak ilerde yardımcı olursun bana da.Hexi dinle bak naz onun genel kültürü iyidir.
Ağzından yel alsın deme öyle. :18: Naz bize elinde davetiyesiyle gelsin
Yel alsin da askolsun diye ugrasiyorumyaaaa :84: :84:
Aglama o zaman banaöl de öleyim ama bunu deme banaimkansız yapamam, kolumu keserim ama bunu yapamam
Ustunde ni var desinYok o kadar da deme zaten, normal mesaj at dediydim ben. Uyudun mu yaz mesela. Ne bileyim öyle açık açık yazmadan, hani işler yolunda gitmezse sen yanlış anlamışsın diyebileceğin mesajlar.
Sen yaz cevap verirse gerisini ben getireceğim söz. Dertleşelim mi moralim bozuk diyecektim dersin. Ankara'dan gideceğim diye üzülüyorum dersin. Konu mu yok
Bunlar hep genel kultur, daha ne numaralar var ben de
Yel alsin da askolsun diye ugrasiyorum
Aglama o zaman bana
uyumadım derse ne diyecem pekiiyi uyuma ben uyudum yazsam olur mu
Ustunde ni var desinBen biraz freni bosalmis kamyon gibiyim Naz, daha mantikli Andro onu dinle sen
Pazar geliyor mu? Ona geliverse bari:26:tamam yaa bi pazar günü de geçsin, sonra sizin akıllarınıza uyarım söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?