- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.381
yaa bence ben onu adapazarına dönünce yaparımşimdi pazar günü görüşme ihtimali var sakata gelmiyim
tamam yaa bi pazar günü de geçsin, sonra sizin akıllarınıza uyarım söz
Koca benim hep elimin altinda, sizle takilayim simdibence sen git bi kocanın yanına
Koca benim hep elimin altinda, sizle takilayim simdi
Pazar geliyor mu? Ona geliverse bari:26:
Ayyy naz pazar günü de görüşemezseniz buraya gelip ağlama.Hem ya daha güzel olursa? Mesajlaşma güzel gider üstüne bir de pazar günü güzel geçerse? Neyse ya ben dediğimde 40 dk önceydi saat müsaitti tehlikeli saatler geliyor yazma artık
Koca benim hep elimin altinda, sizle takilayim simdi
Hep ucu acik konusurum, huyum buÇok talihsiz bir açıklama
Isin aslini bilmiyorum ama bana cok sunduruyormus gibi geldi Naz, bence pazari da bekle, tavrindan tarzindan cabasindan ne yapacagina karar verirsinhala belli degil kiyarın toplantılar sonuçlanırsa eğer gelebilir ki o da zor bi ihtimal, 1 haftadır bi bitemedi toplantıları
pazar günü görüşemezsek evime dönüyorum zaten artık, onu daha fazla bekleyemem7
yarın ortak arkadaşımıza açılmayı düşünüyorum ben, eğer cesaret edebilirsem tabi
hala belli degil kiyarın toplantılar sonuçlanırsa eğer gelebilir ki o da zor bi ihtimal, 1 haftadır bi bitemedi toplantıları
pazar günü görüşemezsek evime dönüyorum zaten artık, onu daha fazla bekleyemem7
yarın ortak arkadaşımıza açılmayı düşünüyorum ben, eğer cesaret edebilirsem tabi
Ne var bunda, gobekten mi bagliyiz yahuadam evde şimdi ve sen bizimle mi konuşuyorsun
Isin aslini bilmiyorum ama bana cok sunduruyormus gibi geldi Naz, bence pazari da bekle, tavrindan tarzindan cabasindan ne yapacagina karar verirsin
Aman sen onu da yapamazsın şimdi.Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz.
Ne var bunda, gobekten mi bagliyiz yahu
Yeni isten geldi, sonra da dunya kupasina takilir zaten
Neyse yaa ben gidiyorum yine çok geç olmuş güya erken yatacaktım takıldım kaldım size.
İyi geceler kuzular.
Neyse yaa ben gidiyorum yine çok geç olmuş güya erken yatacaktım takıldım kaldım size.
İyi geceler kuzular.
Ya tabi sen biliyorsun, anlattiklarin olumluyu gosteriyor ama bu kadar yavas kalinca dustu aklima:44:işte çabaladıgını biliyorum hexdoğum günümde de aynısı oldu, gelemeyebilirim dedi ben yine bi sürü triplere girdim kesin istemiyor istese dagları deler şu bu diye o gün kaç kere aradı, mesaj attı bilmem nee.. en son 9.30 da aradı, hala toplantılar devam ediyor gelemeyecem sanırım dedi, dedim yapacak bişey yok napalım. meger bana supriz yapmak için öyle demiş, kalktı geldi ki gerçekten toplantılar devam ediyormuş o kaçmış işten :26:
yani biliyorum gelebiliyorsa gelir o, ama bu ara ramazan gelmeden bütün işleri bitirmek istedikleri için yogunlar sadecedün gece de nobetçiydi mesela, 1 de hala çalışıyordu düşün :26:
Arada bir o dugumu acmakta lazimyani şimdi laf aramızda ben evli olsam gobekten bir düğüm atabilirdim adama
Ya tabi sen biliyorsun, anlattiklarin olumluyu gosteriyor ama bu kadar yavas kalinca dustu aklima:44:
Su pazar bir kaciverse
Arada bir o dugumu acmakta lazim
Arkadasina soylemenin ne faydasi olur Naz?haklısın tabi canım ben şimdi koca hasreti çektigim için diyorum yoksa o kadar dibdibe olsak bende sıkılırım
benm yurttan arkadaşlarım ikimizi de tanıyorlar bide yanyana da gördüler bizi onlar da olumlu bakıyor işte adım yok :26: gerçi cidden hak veriyorum ona, benm sevgilim vardı 2 ay öncesine kadar, üstelik aramızdaki sorunları benm ne kadar çabaladıgımı falan herşeyi de biliyor :26: işte yarın cesaret edip de arkadaşa söylersem daha bi netleşir belki bişeyler :26:
Arkadasina soylemenin ne faydasi olur Naz?
Anladim, aslinda ona citlatilmasi iyi olur, yani senin tarafindan gormus olur konuyu, en azindan niyeti varsa daha fazla zaman harcamaz, Naz da ayni dusunuyormus der, bakarsin ativerir adimionun çok yakın arkadaşı benm de öyle, hiç olmazsa gaz verir belki çocuga diyorum :26: işe yaramaz mı sence ?
Anladim, aslinda ona citlatilmasi iyi olur, yani senin tarafindan gormus olur konuyu, en azindan niyeti varsa daha fazla zaman harcamaz, Naz da ayni dusunuyormus der, bakarsin ativerir adimi
Aynen bu adimi da at, zaten bundan sonra da olmazsa zorlamamak lazim, ama o arkadasin illa ki citlatsin cocugavalla en son çare olarak bunu da deneyecegim bakalım, daha da olmazsa kaderime içerim artıkk
Aynen bu adimi da at, zaten bundan sonra da olmazsa zorlamamak lazim, ama o arkadasin illa ki citlatsin cocugaIceriz beraber de iceriz ama keyiften iceriz umarim hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?