мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

yaa bence ben onu adapazarına dönünce yaparım şimdi pazar günü görüşme ihtimali var sakata gelmiyim

tamam yaa bi pazar günü de geçsin, sonra sizin akıllarınıza uyarım söz

Ayyy naz pazar günü de görüşemezseniz buraya gelip ağlama. Hem ya daha güzel olursa? Mesajlaşma güzel gider üstüne bir de pazar günü güzel geçerse? Neyse ya ben dediğimde 40 dk önceydi saat müsaitti tehlikeli saatler geliyor yazma artık

Pazar geliyor mu? Ona geliverse bari:26:

hala belli degil ki yarın toplantılar sonuçlanırsa eğer gelebilir ki o da zor bi ihtimal, 1 haftadır bi bitemedi toplantıları

pazar günü görüşemezsek evime dönüyorum zaten artık, onu daha fazla bekleyemem 7

yarın ortak arkadaşımıza açılmayı düşünüyorum ben, eğer cesaret edebilirsem tabi

Isin aslini bilmiyorum ama bana cok sunduruyormus gibi geldi Naz, bence pazari da bekle, tavrindan tarzindan cabasindan ne yapacagina karar verirsin

Aman sen onu da yapamazsın şimdi. Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz.

Neyse yaa ben gidiyorum yine çok geç olmuş güya erken yatacaktım takıldım kaldım size.
İyi geceler kuzular.

Isin aslini bilmiyorum ama bana cok sunduruyormus gibi geldi Naz, bence pazari da bekle, tavrindan tarzindan cabasindan ne yapacagina karar verirsin

işte çabaladıgını biliyorum hex doğum günümde de aynısı oldu, gelemeyebilirim dedi ben yine bi sürü triplere girdim kesin istemiyor istese dagları deler şu bu diye o gün kaç kere aradı, mesaj attı bilmem nee.. en son 9.30 da aradı, hala toplantılar devam ediyor gelemeyecem sanırım dedi, dedim yapacak bişey yok napalım. meger bana supriz yapmak için öyle demiş, kalktı geldi ki gerçekten toplantılar devam ediyormuş o kaçmış işten :26:

yani biliyorum gelebiliyorsa gelir o, ama bu ara ramazan gelmeden bütün işleri bitirmek istedikleri için yogunlar sadece dün gece de nobetçiydi mesela, 1 de hala çalışıyordu düşün :26:

Aman sen onu da yapamazsın şimdi. Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz.

ayy hakkat yaa yapmasam mı acaba diye düşünüyorum tam

Ne var bunda, gobekten mi bagliyiz yahu
Yeni isten geldi, sonra da dunya kupasina takilir zaten

yani şimdi laf aramızda ben evli olsam gobekten bir düğüm atabilirdim adama

Neyse yaa ben gidiyorum yine çok geç olmuş güya erken yatacaktım takıldım kaldım size.
İyi geceler kuzular.

iyi geceler Androcumm

Ya tabi sen biliyorsun, anlattiklarin olumluyu gosteriyor ama bu kadar yavas kalinca dustu aklima:44:
Su pazar bir kaciverse
yani şimdi laf aramızda ben evli olsam gobekten bir düğüm atabilirdim adama
Arada bir o dugumu acmakta lazim

Ya tabi sen biliyorsun, anlattiklarin olumluyu gosteriyor ama bu kadar yavas kalinca dustu aklima:44:
Su pazar bir kaciverse

Arada bir o dugumu acmakta lazim

haklısın tabi canım ben şimdi koca hasreti çektigim için diyorum yoksa o kadar dibdibe olsak bende sıkılırım

benm yurttan arkadaşlarım ikimizi de tanıyorlar bide yanyana da gördüler bizi onlar da olumlu bakıyor işte adım yok :26: gerçi cidden hak veriyorum ona, benm sevgilim vardı 2 ay öncesine kadar, üstelik aramızdaki sorunları benm ne kadar çabaladıgımı falan herşeyi de biliyor :26: işte yarın cesaret edip de arkadaşa söylersem daha bi netleşir belki bişeyler :26:

Arkadasina soylemenin ne faydasi olur Naz?

onun çok yakın arkadaşı benm de öyle, hiç olmazsa gaz verir belki çocuga diyorum :26: işe yaramaz mı sence ?
Anladim, aslinda ona citlatilmasi iyi olur, yani senin tarafindan gormus olur konuyu, en azindan niyeti varsa daha fazla zaman harcamaz, Naz da ayni dusunuyormus der, bakarsin ativerir adimi

Anladim, aslinda ona citlatilmasi iyi olur, yani senin tarafindan gormus olur konuyu, en azindan niyeti varsa daha fazla zaman harcamaz, Naz da ayni dusunuyormus der, bakarsin ativerir adimi

valla en son çare olarak bunu da deneyecegim bakalım, daha da olmazsa kaderime içerim artıkk

valla en son çare olarak bunu da deneyecegim bakalım, daha da olmazsa kaderime içerim artıkk
Aynen bu adimi da at, zaten bundan sonra da olmazsa zorlamamak lazim, ama o arkadasin illa ki citlatsin cocuga Iceriz beraber de iceriz ama keyiften iceriz umarim hepimiz

Aynen bu adimi da at, zaten bundan sonra da olmazsa zorlamamak lazim, ama o arkadasin illa ki citlatsin cocuga Iceriz beraber de iceriz ama keyiften iceriz umarim hepimiz

arkadaşımın gidip söyleyecegini asla düşünmüyorum, uyuzdur bu konuda verecegi en olumlu tepki ben karışmıyorum ikiniz halledin der ama en azından benim düşüncemi bilirse mevzusu geçtiginde kendi aralarında durdurmaz onu :26: tabi böyle bir mevzu varsa eğer yoksa o zaman önce dertten içeriz, ben sonra keyiflenirim zaten keyiften de içeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…