- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.621
sene sonunda gelecektin sen dimi canım :26: o zaamna kadar evim barkım da olur benmn, andro da güzel bi yere atanırsa inşallah kutlamalarımızı yaparızz
yok bu sefer başka topikte basmaktan degilbitterim de ankarada da onunla da bolca görüşecegim ondan kıskanmış biraz
sana sözüm söz bebegimama sen eylülde geleceksin andro yazın da burda o sebeple onunla senden önce birazcık gezebilirim sanırım
tamam bana söylemeyin ama gezdiğiniziilk benmişim gibi davranın :2: ama ilk benim ki zaten
ilk sensin tabi canımm, biz senle görüştük ya zaten, andro ikinci olacakhex de üçüncüü
ben kaçıyorum yavaş yavaş, iyi geceler iyi sohbetler nurdan ablam
Naz oyle herkese mavi boncuk dagitiyor, biz biraktik artik takip etmeyiay takip edemiyorum artık hergün bi topikte yakalıyorum :2:
Aynen yil sonu planiyoruz canim, gelince de tadini cikaririzsene sonunda gelecektin sen dimi canım :26: o zaamna kadar evim barkım da olur benmn, andro da güzel bi yere atanırsa inşallah kutlamalarımızı yaparızz
Naz oyle herkese mavi boncuk dagitiyor, biz biraktik artik takip etmeyi
Aynen yil sonu planiyoruz canim, gelince de tadini cikaririz
Ben herkesle iyi anlasan insani pek sevmem ama senden o elektrigi almadim nazkötü bi insan degilim aslında yaa, sadece hepinizi sevecek kadar kocaman bi kalbim var
Aminhayırlısı olsun canım, sag salim gelin de koca ankara bizim ondan sonra
aynen öyle işte hep başaramıyorum ki ben hep sızlanma moduna geçiyorumHep böyle olmalı modumuz. Allah'ın bize bahşettiği güzellikler saymakla bitmez. Fark edip şükrünü eda etmemiz lazım, hoş ne kadar şükretsek de tam olmaz...
Hep başarsak zaten evliya gibi bir şey oluruz herhalde.aynen öyle işte hep başaramıyorum ki ben hep sızlanma moduna geçiyorum
haklısın prenses dilerim başarabiliriz...Hep başarsak zaten evliya gibi bir şey oluruz herhalde.
Zararın neresinden dönersek kârdır.
Baktık modumuz düştü. Konuşmalarımız isyana dönüyor.
Orada döneceğiz. Af dileyip şükür edeceğiz. Yapmamız gereken bu.
haklısın prenses dilerim başarabiliriz...
ilk dönem bitti.. seneye de var 1 dönem ders.. bakalım inşallah biter...
Okul bitti mi? 1 temmuz'a kadar devam mı?
Yüksek lisans mı?ilk dönem bitti.. seneye de var 1 dönem ders.. bakalım inşallah biter...
Naz oyle herkese mavi boncuk dagitiyor, biz biraktik artik takip etmeyi
Selam kızlar. Cafedeyım su klavyeye alısamadım bır turlu :) Umarım ıyısınızdır.
Ozlendınız amaa sızı hıc aramıyorum nedense.Yerınızı supangle ıle kapatıyorum emın olun. Bır bes kılo aldım sanırım haha. Gunde uc tane supangle yenır mı ya. Ustune fıstıklı dondurma cekırdek, yemeklerı saymıyorum ama gecen sene gelmemıstım acısını cıkardım. Hepınız ıyı olun.
P.S. Yer degısımı oldugu ıcın hotmaılıme gıremıyorum. Bana ulasmak ısteyenler haberınız olsun:) Naz: Face adresını gonderebılırsın ama yakında donuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?