мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Yapalım bayılırım ekstrem şeylere. Öyle değişik sporlar olsun, iğrenç yemekler olsun, tehlikeli yerlere girmek olsun yapmadığım şeyler değil.

ben de seviyorum da tek başına olmuyor işte ama madem sen de gözü karaymışsın araştıralım bakalım ankarada nerelerde var bi bungee jumping iyi gelir bize

öyle tabi sevgili şart değilde ben o moda bağlıyım resmen

beklersen gelmez derler, biraz o moddan uzaklaş olur belki kendiliginden

Ben tek başıma gezerim benim için hiç sıkıntı değil. Hatta tek olmak daha güzel, biri olunca plan yapamazsın yok gün uymaz yok aksilik çıkar şu bu hiç çekemem.

ben evde tek başına vakit geçirmeyi severim ama dışarıda pek hoşlanmıyorum yaa eger kimseyi bulamazsam dışarıda takılacak ya evden çıkmam tüm gün, ya da kulaklıgı takar kulagıma gezerim, yalnızlıkla pek aram yok sanırım benim

Ne Ankara'sı kızım Ankara diyor yaa aş kendini Ben dünyayı gezicem Birkaç ülke gezdim daha listemde çok yer var, bi param olsun ah ahh

Ne Ankara'sı kızım Ankara diyor yaa aş kendini Ben dünyayı gezicem Birkaç ülke gezdim daha listemde çok yer var, bi param olsun ah ahh

ben yakın zaman planlarından bahsediyorum canım yaa, yani önümüzdeki birkaç ay mesela yurt dışı dedigin en erken 1 sene benm için, onu düşünmeye daha çok var

ben yakın zaman planlarından bahsediyorum canım yaa, yani önümüzdeki birkaç ay mesela yurt dışı dedigin en erken 1 sene benm için, onu düşünmeye daha çok var

Önümüzdeki birkaç ayda da param olmayacağı için ben plan yapmıyorum. En fazla İstanbul Eskişehir yaparım o kadar.

Neyse geç olmuş ben gideyim iyi kaldım yine, 11 gün yokum ben Hadi iyi geceler

Son düzenleme:
Önümüzdeki birkaç ayda da param olmayacağı için ben plan yapmıyorum. En fazla İstanbul Eskişehir yaparım o kadar.

Neyse geç olmuş ben gideyim iyi kaldım yine, 11 gün yokum ben Hadi iyi geceler

ee tamam canım istanbul eskişehirde yakın zaman için gayet güzel bence daha ne istiyosun

hadi sen git, dualarım seninle yavrum, 11 gün sonra mujdeli haberlerle bekliyoruz seni

sanırım bende müzminim ben nezaman birini bulcam nezaman evlencen çocuk yapçam ((

Sizden üç yaş büyüğüm. Hayatımda kimse yok.
Her şeyin hayırlısı... Tabii ben de anne olmak vs isterdim.
Fakat olmayınca da olmuyor.
Bunu hayatının amacı yapınca insan daha çok üzülüyor.

Boş ver. Ne yapıyorsan ona odaklan. Çalışıyorsan işine, okuyorsan okuluna, her ne yapıyorsan mutlu olmaya bak.

haklısın tabi ama yaş ilerleyince insan üzülüyor hiç mutlu olamıycak evlat kokusunu tadamıycak gibi geliyor üzülüyorum ozamanda

haklısın tabi ama yaş ilerleyince insan üzülüyor hiç mutlu olamıycak evlat kokusunu tadamıycak gibi geliyor üzülüyorum ozamanda
Bebek bebek bebek.
O bende de var.
Anaç bir insanım. Hep anne olmak isterim.
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah.

şuan aynı beni tarif ettiniz inşaalllah bişeyi çok isteyince olmazmış sanırım olmuycak diye korku kaplıyor bazen
Bazen ben de onu düşünüyorum.
Allah çok istediğin şey ile sınarmış ya, inşallah diyorum beni bununla sınamaz.
Allah korusun.

Öyle kötü düşünmeyelim.

İnan ki Allah "Ol!" dedikten sonra öyle birisi olur ki sen bile şaşırırsın.
Her şey çok da kolay olur.
Yeter ki biz kalbimizi bozmayalım. Dua edip Rabbimden bekleyelim.

İnan ki Allah "Ol!" dedikten sonra öyle birisi olur ki sen bile şaşırırsın.
Her şey çok da kolay olur.
Yeter ki biz kalbimizi bozmayalım. Dua edip Rabbimden bekleyelim.

evet çok haklısın işte biz insanoğlu bazen kolay karamsarlığa kapılıyoruz aslında hakkımızda hayırlısı nezaman ise ozaman olsun ne demişler geç olsunda güç olmasın rabbim iyilerle karşılaştırsın cümlemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…