мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Evet onu diyorum ya kafalar bir olmalı. Ama işte o kafaların bir olmasında da eğitim seviyesinin etkisine inanıyorum ben. Okumadım ama kendimi geliştirdim durumlarına pek inanmıyorum. Her ne olsa da o sıraya oturmamış o ortamı görmemiş insan cidden fark ediyor.

mutlaka fark ediyor, ki dedigim gibi o zaman cesaret ettim şu an edemeyebilirim. ama yine de büyük konuşmamak lazım bebek, neyi asla dediysem yaptım bugune kadar nasıl bi sınanıyorsam artık, asla göktaşı düşmez desem kafamın ortasını yarar yani, o derece çıkıyor karşıma büyük konuştuklarım

Evet büyük de konuşmamak lazım. Asla olmaz öyle biriyle demem zaten sadece sorun olacağını düşünüyorum. Bir de dediğin gibi yaş faktörü var tabi. Zaman geçtikçe o deli cesareti, gözü karalık kalmıyor. Öyle her şeyi kabullenemiyorsun.

aynen öyle valla, herşeyi düşünmek zorundayız artık. kendi adıma bu yaştan sonra 1 tane olsun, düzgün biri olsun, hep devam etsin düşüncesindeyim

Bekarlık güzel de yalnızlık kötü.

aynen katılıyorum valla illa evlenecem merakım yok aslında, zaten çocuk da hemen yapmak istemiyorum ama şimdi bi sevgilim olsaydı da gezip tozsaydık fena olmazdı yani, zaman boşa geçiyor gibi geliyor

Çünkü boşa geçiyor Kim bilir ne kadar ömrümüz kaldı bak gitti bir gün daha. İyi ki zamanında ne istiyorsam yapmışım

Çünkü boşa geçiyor Kim bilir ne kadar ömrümüz kaldı bak gitti bir gün daha. İyi ki zamanında ne istiyorsam yapmışım

ayy evet valla yaa, bugun de bomboş geçti işte, koca gün ananem ve dedem dışında bir tek elektrik faturasını getirmeye gelen adamı gördüm öyle bi verimsiz geçti yani ankaraya bi gidebilsem iş bulup yapacak çok işim var yine ama olmuyor işte ömrümü çürütüyorum ömrümüüüü

Benim de bir sürü planlarım hayallerim var da işte hepsini işe girdikten sonrasına bırakıyorum malum para lazım. Yoksa listem hazır yapacak bi milyon şey var. Biri olsa da olmasa da yapacağım. Ha bu sırada kafama göre biri çıkar bana ayak uydurursa daha güzel olur tabi ama olmazsa da ne yapayım gider felix gibi atlarım artık.

ah ah işe girince bende öyle isterdim istediklerimi yapmak ama pek olmadı bunada şükür tabi,bi kere hayatında kimse olmasın ve kendinden büyük biriyle takıl o zaman rahat edersin harcama olarak

herşey için para lazım ya en çok o sıkıyor canımı benim elimi kolumu baglayan şey o, ama elbet bigun kazanacagım o lanet şeyden istedigim kadar o zaman çok şey var benm de aklımda bak atlarım deyince, aklıma bungee jumping yapma istegim geldi yapalım mı kız beraber ben hiç arkadaş bulamadım kendime bunu yapacak

ah ah işe girince bende öyle isterdim istediklerimi yapmak ama pek olmadı bunada şükür tabi,bi kere hayatında kimse olmasın ve kendinden büyük biriyle takıl o zaman rahat edersin harcama olarak

illa sevgili olması şart degil ama yanında çok saglam bir ekurin olması lazım gezip tozmak için tek başına ben yemek yemekten bile keyif almıyorum yaa

Anlamadım neden büyük biri ve neden biri olmasın? Hem illa biriyle takılmak mı gerekiyor? Bu kısmı da aydınlatırsan sevinirim.

Yapalım bayılırım ekstrem şeylere. Öyle değişik sporlar olsun, iğrenç yemekler olsun, tehlikeli yerlere girmek olsun yapmadığım şeyler değil.

illa sevgili olması şart degil ama yanında çok saglam bir ekurin olması lazım gezip tozmak için tek başına ben yemek yemekten bile keyif almıyorum yaa

Ben tek başıma gezerim benim için hiç sıkıntı değil. Hatta tek olmak daha güzel, biri olunca plan yapamazsın yok gün uymaz yok aksilik çıkar şu bu hiç çekemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…