- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.841
bi ortak noktada buluşabildikten sonra çok önemli gelmiyor bana bu tür şeyler, ama o ortak nokta önemli işte, malesef herkesle olmuyor bu durumgerçi o zaman 23 yaşındaydım daha, gözü karaydım biraz, şimdi yaş 29 olunca daha saglam basmak istiyorum yere, o yuzden mantıgım o günlere bakarak daha agır basıyor ama en önemlisi her zaman anlaşmak valla, kimsenin meslegiyle yada kaşıyla gözüyle geçmiyor bir ömür, kafalar bir olsun en önemlisi o gibi geliyor bana
Evet onu diyorum ya kafalar bir olmalı. Ama işte o kafaların bir olmasında da eğitim seviyesinin etkisine inanıyorum ben. Okumadım ama kendimi geliştirdim durumlarına pek inanmıyorum. Her ne olsa da o sıraya oturmamış o ortamı görmemiş insan cidden fark ediyor.
Evet onu diyorum ya kafalar bir olmalı. Ama işte o kafaların bir olmasında da eğitim seviyesinin etkisine inanıyorum ben. Okumadım ama kendimi geliştirdim durumlarına pek inanmıyorum. Her ne olsa da o sıraya oturmamış o ortamı görmemiş insan cidden fark ediyor.
mutlaka fark ediyor, ki dedigim gibi o zaman cesaret ettim şu an edemeyebilirim. ama yine de büyük konuşmamak lazım bebek, neyi asla dediysem yaptım bugune kadarnasıl bi sınanıyorsam artık, asla göktaşı düşmez desem kafamın ortasını yarar yani, o derece çıkıyor karşıma büyük konuştuklarım
artık bekar olmak istemiyorum yaaa
Bekarlık güzel de yalnızlık kötü.
etrafımdaki herkes evleniyo,nişanlanıyo bir şeyler yapıyolar ay beklemekten yoruldummm
Evet büyük de konuşmamak lazım. Asla olmaz öyle biriyle demem zaten sadece sorun olacağını düşünüyorum. Bir de dediğin gibi yaş faktörü var tabi. Zaman geçtikçe o deli cesareti, gözü karalık kalmıyor. Öyle her şeyi kabullenemiyorsun.
Bekarlık güzel de yalnızlık kötü.
aynen öyle valla, herşeyi düşünmek zorundayız artık. kendi adıma bu yaştan sonra 1 tane olsun, düzgün biri olsun, hep devam etsin düşüncesindeyim
aynen katılıyorum vallailla evlenecem merakım yok aslında, zaten çocuk da hemen yapmak istemiyorum ama şimdi bi sevgilim olsaydı da gezip tozsaydık fena olmazdı yani, zaman boşa geçiyor gibi geliyor
Çünkü boşa geçiyorKim bilir ne kadar ömrümüz kaldı bak gitti bir gün daha. İyi ki zamanında ne istiyorsam yapmışım
Evlenip ne yapacaksın yahu, bak onu herkes yapıyor.Önemli olan sevip sevilmek gerisi hikaye.
ayy evet valla yaa, bugun de bomboş geçti işte, koca gün ananem ve dedem dışında bir tek elektrik faturasını getirmeye gelen adamı gördüm öyle bi verimsiz geçti yaniankaraya bi gidebilsem iş bulup yapacak çok işim var yine ama olmuyor işte ömrümü çürütüyorum ömrümüüüü
bende yapayım işte ya aykırı olmaya meyilli değilim standart yeter bana
Benim de bir sürü planlarım hayallerim var da işte hepsini işe girdikten sonrasına bırakıyorum malum para lazım.Yoksa listem hazır yapacak bi milyon şey var. Biri olsa da olmasa da yapacağım. Ha bu sırada kafama göre biri çıkar bana ayak uydurursa daha güzel olur tabi ama olmazsa da ne yapayım gider felix gibi atlarım artık.
Benim de bir sürü planlarım hayallerim var da işte hepsini işe girdikten sonrasına bırakıyorum malum para lazım.Yoksa listem hazır yapacak bi milyon şey var. Biri olsa da olmasa da yapacağım. Ha bu sırada kafama göre biri çıkar bana ayak uydurursa daha güzel olur tabi ama olmazsa da ne yapayım gider felix gibi atlarım artık.
ah ah işe girince bende öyle isterdim istediklerimi yapmak ama pek olmadı bunada şükür tabi,bi kere hayatında kimse olmasın ve kendinden büyük biriyle takıl o zaman rahat edersin harcama olarak
ah ah işe girince bende öyle isterdim istediklerimi yapmak ama pek olmadı bunada şükür tabi,bi kere hayatında kimse olmasın ve kendinden büyük biriyle takıl o zaman rahat edersin harcama olarak
herşey için para lazım ya en çok o sıkıyor canımı benimelimi kolumu baglayan şey o, ama elbet bigun kazanacagım o lanet şeyden istedigim kadar o zaman çok şey var benm de aklımda bak atlarım deyince, aklıma bungee jumping yapma istegim geldi yapalım mı kız beraber ben hiç arkadaş bulamadım kendime bunu yapacak
illa sevgili olması şart degil ama yanında çok saglam bir ekurin olması lazım gezip tozmak içintek başına ben yemek yemekten bile keyif almıyorum yaa
illa sevgili olması şart degil ama yanında çok saglam bir ekurin olması lazım gezip tozmak içintek başına ben yemek yemekten bile keyif almıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?