мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

aynı şekerim, bütün gün yat, orucunu aç, ondan sonra tekrar yat, rutin şeyler senden naber asıl, nasıl gidiyor tez çalışmaları ve hayat
Benim de bildigin gibi iste ders, tez, donus planlari, gezmeler, tez, ders, ders kredisi, danisman, gez, plan, mail, tez Bir kisir dongumu yazdim sana, zor durdum

Son düzenleme:
Benim de bildigin gibi iste ders, tez, donus planlari, gezmeler, tez, ders, ders kredisi, danisman, gez, plan, mail, tez Bir kisir dongumu yazdim sana, zor durdum

baya hareketli hayatın varmış senin yaa, benim yat kalk yemek ye dışında bi döngüm yok

Hiiiç içimden geldi Naz benim bi hikayem var biliyor musun keşke görüşsek de bir gün kahve içerken anlatsam sana

ayy çok istedim bak bunu şimdii dua et de bir an önce iş bulup geleyim ankaraya, çok sıkıldım

sonundaaa biriiii gördüüü beniiiii

ben alıntı olmayınca göremiyorum canım kusura bakma

İş bulmadan gelmeyecek misin hiç buralara?

Bu arada hoş geldin arkadaşım nickini hatırlayamadım

m3lt3m miş

Son düzenleme:
İş bulmadan gelmeyecek misin hiç buralara?

Bu arada hoş geldin arkadaşım nickini hatırlayamadım

en azından bi görüşmeye falan çağırsalar ona da razıyım da o bile yok diğer türlü şimdilik gelmem zor gibi, babamla aram pek iyi degil benim boşuna ona mudana edip de para istemek istemiyorum açıkçası :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…