мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Anladım canım. İnşallah olur da gelirsin ya da nerede olman gerekiyorsa o olur

Kızlarrrrrrrrr aşırı aşırı bekarım o kadar alıştım ki yalnızlığa geçen biriyle tanıştım öyle mesajlaşıyırduk güzel güzel neymiş efendim mesajımı görmüş ama dönmemiş 😳 dedim ki seninle konuşmamız mantıklı görünmüyor 😁 hayır bulmuşun birini alttan alsana azıcık ! Yok hem müzmin bekarım hem burnum laf Dağı'nda :) neyse işte şuan pişmanım ama yasamam gereken ilgili yapmıyor o yazsın hem , dgkkcgjkklş diye bir savunma mekaniZması geliştirdim 🙀🙀🙀 kafam çok karışık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne olacak bu Halim ? Benim gibi olan var mı ? Ben mi fazla ilgi bekliyorum erkekler mi çok odun ?????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben Ankara'da kalmak istiyorum ama kadro vermezlerse mecbur gideceğim neresi olursa. Aslında şu haldeyken bu ülke sınırları içinde kalacaksam her il bir benim için.

hee doğru senin atanma ihtimalin var benim o olmadıgı için olacaksa ankara olsun diyorum hiç olmazsa bildiğim yer, tüm arkadaşlarım orda, yeni baştan herşeye başlamak için özel sektore pek güvenemiyorum

hee doğru senin atanma ihtimalin var benim o olmadıgı için olacaksa ankara olsun diyorum hiç olmazsa bildiğim yer, tüm arkadaşlarım orda, yeni baştan herşeye başlamak için özel sektore pek güvenemiyorum

Hayırlısı, bu sene değişecek gibi bir şeyler öyle hissediyorum, hissetmek istiyorum.
Listemde tanımadığım bir İspanyol var, fotoğraf paylaşıp duruyor. Yüzü hiç tanıdık değil yaa kim ki acaba nerden gelmiş

hadi face te sponsor baglantılaro luyor sen begenmeden senin profile de yapışıyor ama burda öyle bişey var mı bilemedim

hadi face te sponsor baglantılaro luyor sen begenmeden senin profile de yapışıyor ama burda öyle bişey var mı bilemedim

Facede zaten kuzum ya Yok yahu reklam değil baya arkadaş listemde. İsmi tanıdık geliyor ama bütün İspanyolların ismi birbirine benziyor bana göre

Bir sürü İspanyol arkadaşım var yurt dışında yaşadığım dönemden. 10 tane ortak arkadaşımız var gözüküyor.

ortak arkadaşlarından en azından nerden tanıştıgını çıkartamaz mısın :26: gerçi resmini görünce tanıyamadıysan o biraz zor ama

ortak arkadaşlarından en azından nerden tanıştıgını çıkartamaz mısın :26: gerçi resmini görünce tanıyamadıysan o biraz zor ama

Aman demek ki tanışmışız bir yerde. Neyse, of naz yaa millet puanlarını yazdıkça moralim bozuluyor iyice gerilere düşüyorum sanki. :18:

Aman demek ki tanışmışız bir yerde. Neyse, of naz yaa millet puanlarını yazdıkça moralim bozuluyor iyice gerilere düşüyorum sanki. :18:

ben anlamadım ki millet nasıl yüksek almış bu sınavdan yaa hani soruların cevapları yoktu kimse bilmiyordu, bu yuksek puanlar nerden gelmiş

ben anlamadım ki millet nasıl yüksek almış bu sınavdan yaa hani soruların cevapları yoktu kimse bilmiyordu, bu yuksek puanlar nerden gelmiş

Çan var ya kuzum, en yüksek net 10 net de olsa o kişi 100 puan alıyor zaten. Netler epey düşük 2012ye kıyasla ama puanlar yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…