- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.241
Ayyyyyyyyy çok yalnızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84:
Geldim.
Bugun otobusun penceresinden gordugum adam cok seker geldi. Ulan o ne be dedim icimden. Iyiki kimse dusuncelerimi okumuyor.
Allah bilir.Of ben hoşlanamıyorum bile. Daha ömrümün kaç yılı yalnız geçecek acaba.
Hoş geldiniz.ay ben de müzminim hem de bekarım
Ben de bu konu bana kalacak diye davul zurna tutmuş halay çekiyordum.Kimseye kizmadim kendime kizdim. Hic degmeyecek iki ban aldim. Degse gercekten icim yanmayacak. Bir hafta oldu geleli iki gunumu banli gecirdim. Hizli yaz, cabuk ban yeYazdiklarimdan yazmadiklarimin analizi yapilinca ben de sabirli degilim tabi. Siyaset bolumu mu bir daha girmem de, karismam da.
Bir sure yogunum kizlar. Topigimi de kimselere vermem. Filo avcunu yala. (Saka saka)
Kursa gidicem simdi Adios.
müzminler burada mısınız. müzminlikten sıkılmaya başladım. bahtsız bedeviliğe geçmeye karar verdim.
Of ben hoşlanamıyorum bile. Daha ömrümün kaç yılı yalnız geçecek acaba.
Sağol bebekim.
Allah bilir.
Hoş geldiniz.
Ben de bu konu bana kalacak diye davul zurna tutmuş halay çekiyordum.gene hayallerim suya düştü.
Şaka bir tarafa "İyi ki gitmedin Lucky!"
Ben de aksine her onume gelenden hoslaniyorum.Mars in yedinci evde ise yandin. Sittin sene bulamazsin.
Ben de imzaladim bebekim.
Kesin yedidedir kesin.Bulamıyorum zaten yalnız kaldım ben kabullenmeye başlasam iyi olur.
Sağol kuzum.
Ben de aksine her onume gelenden hoslaniyorum.Mars in yedinci evde ise yandin. Sittin sene bulamazsin.
Ben de imzaladim bebekim.
Biliyorum zaten arkamdan ne kumpaslar cevirdigini.Hala arada yazilanlari okuyamadim ama bir gun bos olunca bakicam hepsine. Kork bence.
Astroloji haritama bakayım bir
ben de hoşalnıyorum kısa süreli. sevecen bir kalbim var
güzel yorumlar var
Aslinda hayatinin baharindasin ama farkinda degilsin. Simdi senin yasina olsam bu karamsar dusuncelerimi atip keyfime bakardim. Hele o guzel gozlerine hic yakismiyor. Bu hayatta rahat olan , vurdumduymaz olan kazaniyor. Takmadigin an hayatin daha kolay oldugunu goreceksin.
Ayyy bu ne yahuuu, kendimi pisikolok gibi hissettim.
Jupiter im gelmis burcuma, hosgelmis benden keyiflisi var mi simdi..
Kadinlar da hoslanma ve hoslanmama donemi var. Bazen daha acik olabiliyorsun bazen de Brad Pitt gelse umrunda olmuyor.
Yaş olarak öyle ama uygulamada baharı göremiyorum napıyımBenim burcuma kim gelmiş?
İşte ben o moddayım şu anda. Hoş Brad Pitt i hiçbir zaman beğenmedim ama esas noktayı anladın senAy imza yapasım geldi "bazen Brad Pitt gelse umursamazsın..."
Senin burcun neydi ikizler miydi. Su aralar pek bir aksiyon gorunmuyor.
Hadi yapsana cok guzel bence.
Ben de 4 sene once ingiliz diye umursamistim. Ne kadar milliyetciymisim yahu.
Simdi dersimi aldim ama gelir mi ki.
http:// güzel yorumlar var :D[/QUOTE] geç kaldım vermiş bulundum
2.5 yıldır bir aksiyon yok ki şimdi olsun
Ben milliyet ayırt etmiyorum
geç kaldım vermiş bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?