мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Of ben hoşlanamıyorum bile. Daha ömrümün kaç yılı yalnız geçecek acaba.
Allah bilir.

ay ben de müzminim hem de bekarım
Hoş geldiniz.

Ben de bu konu bana kalacak diye davul zurna tutmuş halay çekiyordum. gene hayallerim suya düştü.
Şaka bir tarafa "İyi ki gitmedin Lucky!"

müzminler burada mısınız. müzminlikten sıkılmaya başladım. bahtsız bedeviliğe geçmeye karar verdim.

Of ben hoşlanamıyorum bile. Daha ömrümün kaç yılı yalnız geçecek acaba.

Ben de aksine her onume gelenden hoslaniyorum. Mars in yedinci evde ise yandin. Sittin sene bulamazsin.

Ben de imzaladim bebekim.

Allah bilir.

Hoş geldiniz.

Ben de bu konu bana kalacak diye davul zurna tutmuş halay çekiyordum. gene hayallerim suya düştü.
Şaka bir tarafa "İyi ki gitmedin Lucky!"

Biliyorum zaten arkamdan ne kumpaslar cevirdigini. Hala arada yazilanlari okuyamadim ama bir gun bos olunca bakicam hepsine. Kork bence.

Kesin yedidedir kesin. Bulamıyorum zaten yalnız kaldım ben kabullenmeye başlasam iyi olur.

Sağol kuzum.

Aslinda hayatinin baharindasin ama farkinda degilsin. Simdi senin yasina olsam bu karamsar dusuncelerimi atip keyfime bakardim. Hele o guzel gozlerine hic yakismiyor. Bu hayatta rahat olan , vurdumduymaz olan kazaniyor. Takmadigin an hayatin daha kolay oldugunu goreceksin.

Ayyy bu ne yahuuu, kendimi pisikolok gibi hissettim.

Jupiter im gelmis burcuma, hosgelmis benden keyiflisi var mi simdi..

Astroloji haritama bakayım bir

ben de hoşalnıyorum kısa süreli. sevecen bir kalbim var

Yaş olarak öyle ama uygulamada baharı göremiyorum napıyım Benim burcuma kim gelmiş?

Kadinlar da hoslanma ve hoslanmama donemi var. Bazen daha acik olabiliyorsun bazen de Brad Pitt gelse umrunda olmuyor.

İşte ben o moddayım şu anda. Hoş Brad Pitt i hiçbir zaman beğenmedim ama esas noktayı anladın sen Ay imza yapasım geldi "bazen Brad Pitt gelse umursamazsın..."

İşte ben o moddayım şu anda. Hoş Brad Pitt i hiçbir zaman beğenmedim ama esas noktayı anladın sen Ay imza yapasım geldi "bazen Brad Pitt gelse umursamazsın..."

Hadi yapsana cok guzel bence.

Ben de 4 sene once ingiliz diye umursamistim. Ne kadar milliyetciymisim yahu.

Simdi dersimi aldim ama gelir mi ki.

2.5 yıldır bir aksiyon yok ki şimdi olsun

Ben milliyet ayırt etmiyorum

Niye oyle diyorsun ya. Su aralar yok dedim. Ileride olmayacagi anlamina gelmiyor.

Ben de ayirt etmem de ne bileyim o zamanlar Turk olsun Turk olsun diye bir takinti vardi bende. Simdi de Turk olmasin diye bir takinti var.

geç kaldım vermiş bulundum

Bosver sanirim bir kere oldu diye bir sey olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…