- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.221
senin ilk atama için umudun ne peki :26:
Ya ilk başta belki olabilir diyordum türkiye geneli sıram fena değil çünkü, ama baktım millet puanlarını yazdıkça bizim bölümden epey gerilere düştüm. Türkiye geneli iyi ama bölüm içinde vasat bir puanım var anlayacağın. Kadrolar da az olunca bilemiyorum ya kasıma kadar bu belirsizlikle bekleyeceğim. :18: Bölüm sıralamasında 40-50 arası bi yerde olurum diye düşünüyorum ama daha da gerilerde olabilirim. Ama zaten 40. da olsam ilk atama olmuyor.
düz memurluktan şansını denersin sen de o zaman canım, anladıgım kadarıyla onda atanma ihrimali daha yüksek :26:
Evet ama ona da cesaret edemiyorum işte, bu kadar emek verip düz memur olmak bir türlü sinmiyor içime. Evet iş iştir. İşsizlikten kat kat iyi ama ilk atamada düz memur olup 2. atamada mühendis olarak atanma şansımı da kaybetme durumu var. Of bilemiyorum çok karışık, ama zaten kadrolar belli olmadan da bir şey söylemek zor.
dur bakalım hele bi ilk atamalar olsun da gerisi sonra halledilir zatenşimdilik kasıma kadar bi iş lazım sana dimi :26:
Evet ama yaz aylarında pek durgun. Mezun olduğum yaz da çok başvuru yapmıştım ama eylül ekim gibi ancak aramışlardı. Yazın takmıyorlar.
bi yer var aslında benim eskiden çalıştıgım, armada da satış danışmanlıgı ama baya pahalı ürünler oldugu için çok fazla uğraşmıyorsun müşretiyle, egewr vakit geçirmek için öyle bir işte de çalışırım diyorsan neresi oldugunu söyleyebilirim sana
Çalışırım çalışırım, zaten onlara da başvuruyorum. Aslında içimden kitabevi geçiyor hep bayıla bayıla çalışırım yani öyle olsa.Bu senenin başında kpssye evde hazırlanırken işe girsem bir yandan da para kazansam diye düşünüp bir yayın evine başvurmuştum. Aradıklarına kpss kursuna başlamıştım gidemedim Çok da iyi işti aslında ama kısmet değilmiş.
Geldim yavrumHırçın yarim beğenip kaçma iki kelam et. Özledik zaten.
Geldim yavrum
Ben bu ara yogunum da azicik, aralansin ortalik diye bekliyorum, gerci bitene kadar pek aralanacagi yok:18:
Lucky'ye ne oldu ya, nereye gitti, kime kizmis, bir anlativerin
Gel gel hosgeldinay ben de müzminim hem de bekarım
Vardir bir sebebi ne diyelim, kendisini nasil iyi hissedecekse oyle yapsinbu topikle veya bizle alakası yokmuş canım, ne oldugunu tam olarak da söylemedi. zaten bize bunu söyledikten sonra da geçici bir süre pasiftir yazısı çıktı onda hiç bişey anlamadım
Vardir bir sebebi ne diyelim, kendisini nasil iyi hissedecekse oyle yapsin
Geldim yavrum
Ben bu ara yogunum da azicik, aralansin ortalik diye bekliyorum, gerci bitene kadar pek aralanacagi yok:18:
Lucky'ye ne oldu ya, nereye gitti, kime kizmis, bir anlativerin
Kimseye kizmadim kendime kizdim. Hic degmeyecek iki ban aldim. Degse gercekten icim yanmayacak. Bir hafta oldu geleli iki gunumu banli gecirdim. Hizli yaz, cabuk ban yeYazdiklarimdan yazmadiklarimin analizi yapilinca ben de sabirli degilim tabi. Siyaset bolumu mu bir daha girmem de, karismam da.
Bir sure yogunum kizlar. Topigimi de kimselere vermem. Filo avcunu yala. (Saka saka)
Kursa gidicem simdi Adios.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?