мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Sana da merhaba hex. Nasil gidiyor. Alaborayi izliyor musun.

Ayagim agriyor diye cikmadim bugun. Keyif yapiyorum.

Iyi gidiyor sayilir, bugun cumartesi olmasina ragmen tez icin calismam gerekmesi disinda
Alabora ne? Izlemedim, dur bakayim
Iyi iyi arada keyif yap

Iyi gidiyor sayilir, bugun cumartesi olmasina ragmen tez icin calismam gerekmesi disinda
Alabora ne? Izlemedim, dur bakayim
Iyi iyi arada keyif yap

Eee o donemlerden biz de gectik. Uykusuz kalirsin, sacini yolarsin, kilo alirsin, tatil yapamazsin vs vs. Zor bir surec. Kolay gelsin.

Kesinlikle bak.

Birazdan pizza soyleyip keyfime keyfime katacagim.

Eee o donemlerden biz de gectik. Uykusuz kalirsin, sacini yolarsin, kilo alirsin, tatil yapamazsin vs vs. Zor bir surec. Kolay gelsin.

Kesinlikle bak.

Birazdan pizza soyleyip keyfime keyfime katacagim.

Yok farkettim de cok yorgunum, bugun dinlenip yarin basliyacagim, agzim ayrildi esnemekten Ya sadece yogunluk degil yoran psikolojisi cok yogun, durmadan plan program o bile yoruyor basli basina... Her seyi cikartip sadece yazsan ekstrem zor degil ama o baski durumu asil mahveden...
Bu arada yine bir seye saracakmisim gibi bir his var, en iyisi bakmamak su alaboraya
Afiyet olsun bu arada, bir de film koy oh mis

Sagol canim. Icim disim yumurta oldu kac gundur; kismen diyetten , kismen yemek yapmaktan kacmamdan. Pazartesi yine baslarim artik ama kahveyi de birakmam lazim.

Baksanda fazla zamanini almaz zaten besinci bolum yayinlandi. Birbirleriyle ugrasiyorlar, bir de Maya diye bir kiz var. Hani izlemesen de olur ama yedi guzel adam trt 1 de mutlaka izle. Sadece 8 bolum var onda da. Cok guzel bir dizi .

Isini bitirdikten sonra izlersen izle yoksa hic izleme hex.

Ayy dovucem seni , ben bir yandan Big Bang seyrediyorum, bir yandan Bdv ye, bir yandan buraya. Silkin biraz canim. Bi seylere basla, sikiliacak zamanin olmasin.

Oruçlu oruçlu hiçbir şey yapasım gelmiyor, sıcak zaten Kitap, oyun, net arasında gidip geliyorum anca tv izleme alışkanlığım da yok. Ha bi de uyuyorum

hatunlar, bikaç günlük kaçamaktan sonra ben geldiimmm

Hoşgeldin nazom naber?

hatunlar, bikaç günlük kaçamaktan sonra ben geldiimmm
Ne kacamagi bu hi. Kizim gorusseydik kacamagi ben sana yaptiracaktim da neyse.

Oruçlu oruçlu hiçbir şey yapasım gelmiyor, sıcak zaten Kitap, oyun, net arasında gidip geliyorum anca tv izleme alışkanlığım da yok. Ha bi de uyuyorum

Hoşgeldin nazom naber?

Kitap oku o zaman, git bir kitapciya kisisel gelisim bolumunde kendine yakin kitaplari sec. Su miskinligini bir at uzerinden.

Kitap oku o zaman, git bir kitapciya kisisel gelisim bolumunde kendine yakin kitaplari sec. Su miskinligini bir at uzerinden.

Iyyy nefret ederim kişisel gelişim kitaplarında Okuyacak kitap çok evde, alıyorum zaten sürekli. Aşık olmak istiyorum ben ya Onun için nereye başvuruyoruz

Iyyy nefret ederim kişisel gelişim kitaplarında Okuyacak kitap çok evde, alıyorum zaten sürekli. Aşık olmak istiyorum ben ya Onun için nereye başvuruyoruz

Sen Allah'im bana buyuk ikramiye ciksin diyen ama bilet almayan Temel gibisin. Problem de sen de cozum de sende.

Hoşgeldin nazom naber?

çok yorgunum Andro m yaa sabah erken kalktım ilk defa, bide çarşıda saatlerce gezin derken agzım yapıştı resmen birbirine

köye ananemlere gittim yaa benim kaçamagımdan ne olacak ahh Lucky dim biliyosun istedim ama çok parasız zamanıma denk geldi yaa

Kahveyi ic ama sutlu icme ben hep sade soguk kahve yaparim evde, cok okudum metabolizmayi hizlandirdigini, yag yakimina yardimci aslinda... Ama sut, seker, krema vs. girdi mi problem. Ben kucuklukten beri cayi, kahveyi aci aci ictigimden
Tamam bakacagim bunlara, zaten bir buranin kanallari, bir oranin ozlemi ambele oldum iyice

Ooo kizim koy deyip gecme ne varsa koyde var.

Ooo kizim koy deyip gecme ne varsa koyde var.

köyün avantajı benim için orda ananem var bana hiç iş düşmüyo bitek masayı ben topluyorum o kadar, geri kalana hiç karıştırtmaz ananem tam dinlenmelik yani ama bugun çarşıda mahvolmuşum yaa, daha iftara da var 1.30 saat yattıgım yerde bayılacam sanırım

Kahve mideme zarar veriyor. Azdirdi yine midemi. Latte iciyorum ben kahve olarakta Turk kahvesi. Bak onlara , yedi guzel adam i begeneceksin eminim.

Kadina o yasta is mi yaptiriyorsun cik cik. Bana dusmez ama cok kotu oluyorsan tutman iyi midir kotu mudur. Ben tutmuyorum ama Allah kabul etsin tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…