- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.261
Cumleten merhaba ahali
Sana da merhaba hex. Nasil gidiyor. Alaborayi izliyor musun.
Ayagim agriyor diye cikmadim bugun. Keyif yapiyorum.
Iyi gidiyor sayilir, bugun cumartesi olmasina ragmen tez icin calismam gerekmesi disinda
Alabora ne? Izlemedim, dur bakayim
Iyi iyi arada keyif yap
Eee o donemlerden biz de gectik. Uykusuz kalirsin, sacini yolarsin, kilo alirsin, tatil yapamazsin vs vs. Zor bir surec. Kolay gelsin.
Kesinlikle bak.
Birazdan pizza soyleyip keyfime keyfime katacagim.
Yok farkettim de cok yorgunum, bugun dinlenip yarin basliyacagim, agzim ayrildi esnemektenYa sadece yogunluk degil yoran psikolojisi cok yogun, durmadan plan program o bile yoruyor basli basina... Her seyi cikartip sadece yazsan ekstrem zor degil ama o baski durumu asil mahveden...
Bu arada yine bir seye saracakmisim gibi bir his var, en iyisi bakmamak su alaboraya
Afiyet olsun bu arada, bir de film koy oh mis
Naaptigini bilmeyenderdeniz.
Of evet ben de öyleyim.Çok sıkılıyorum ya
Ayy dovucem seni , ben bir yandan Big Bang seyrediyorum, bir yandan Bdv ye, bir yandan buraya. Silkin biraz canim. Bi seylere basla, sikiliacak zamanin olmasin.
hatunlar, bikaç günlük kaçamaktan sonra ben geldiimmm
Ne kacamagi bu hi.hatunlar, bikaç günlük kaçamaktan sonra ben geldiimmm
Oruçlu oruçlu hiçbir şey yapasım gelmiyor, sıcak zatenKitap, oyun, net arasında gidip geliyorum anca tv izleme alışkanlığım da yok. Ha bi de uyuyorum
Hoşgeldin nazom naber?
Ne kacamagi bu hi.Kizim gorusseydik kacamagi ben sana yaptiracaktim da neyse.
Kitap oku o zaman, git bir kitapciya kisisel gelisim bolumunde kendine yakin kitaplari sec. Su miskinligini bir at uzerinden.
Iyyy nefret ederim kişisel gelişim kitaplarındaOkuyacak kitap çok evde, alıyorum zaten sürekli. Aşık olmak istiyorum ben ya Onun için nereye başvuruyoruz
Hoşgeldin nazom naber?
Ne kacamagi bu hi.Kizim gorusseydik kacamagi ben sana yaptiracaktim da neyse.
Sagol canim. Icim disim yumurta oldu kac gundur; kismen diyetten , kismen yemek yapmaktan kacmamdan.Pazartesi yine baslarim artik ama kahveyi de birakmam lazim.
Baksanda fazla zamanini almaz zaten besinci bolum yayinlandi. Birbirleriyle ugrasiyorlar, bir de Maya diye bir kiz var.Hani izlemesen de olur ama yedi guzel adam trt 1 de mutlaka izle. Sadece 8 bolum var onda da. Cok guzel bir dizi .
Isini bitirdikten sonra izlersen izle yoksa hic izleme hex.
çok yorgunum Andro m yaasabah erken kalktım ilk defa, bide çarşıda saatlerce gezin derken agzım yapıştı resmen birbirine
köye ananemlere gittim yaa benim kaçamagımdan ne olacakahh Lucky dim biliyosun istedim ama çok parasız zamanıma denk geldi yaa
Ooo kizim koy deyip gecme ne varsa koyde var.
Kahveyi ic ama sutlu icme ben hep sade soguk kahve yaparim evde, cok okudum metabolizmayi hizlandirdigini, yag yakimina yardimci aslinda... Ama sut, seker, krema vs. girdi mi problem. Ben kucuklukten beri cayi, kahveyi aci aci ictigimden
Tamam bakacagim bunlara, zaten bir buranin kanallari, bir oranin ozlemi ambele oldum iyice
köyün avantajı benim için orda ananem var bana hiç iş düşmüyobitek masayı ben topluyorum o kadar, geri kalana hiç karıştırtmaz ananem tam dinlenmelik yani ama bugun çarşıda mahvolmuşum yaa, daha iftara da var 1.30 saat yattıgım yerde bayılacam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?