- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.281
Kadina o yasta is mi yaptiriyorsun cik cik.Bana dusmez ama cok kotu oluyorsan tutman iyi midir kotu mudur. Ben tutmuyorum ama Allah kabul etsin tabi ki.
bugun dışarıda çok gezdim diye susadım da ondan kötü oldum, yoksa ilk 1 2 gün dışında hiç zorlanmadım şükür
ananem benim gençlere taş çıkartır valla bi görsentip adile naşit gibi ama hepimiz toplaşsak yapamayız onun yaptıgı işleri
Karadeniz kadinlari oyle oluyor. Cok caliskanlar, bi sen cekmemissin sankim.
ananem bulgaristan göçmeni benim, ondan bu hamaratlıkben marmara çocuguyum içim kof
ananem bulgaristan göçmeni benim, ondan bu hamaratlıkben marmara çocuguyum içim kof
Ben de kof luk yok sen kendi adina konus Naz cim.
Biz de gocmeniz de, o hamaratlik ben de niye yok acaba
Napıyorsunuz?
Hadi ya...Kahve mideme zarar veriyor. Azdirdi yine midemi.Latte iciyorum ben kahve olarakta Turk kahvesi. Bak onlara , yedi guzel adam i begeneceksin eminim.
Benim moduma bagli, bir bakarsin kendimi yemek yapmaya, orguye, tursu kurmaya vermisim, bir bakarsin kitap elimde kedi kucakta 1 haftadir miskinligin dibine vurmusumbu işi hiç bölgelere baglamayalım o zaman insanın içinden gelecekbenim hiç içimden gelmiyor ki öyle şeyler
bu işi hiç bölgelere baglamayalım o zaman insanın içinden gelecekbenim hiç içimden gelmiyor ki öyle şeyler
Hadi ya...
Tamam bakarim ona, kafami dagitir en kotu...
Benim moduma bagli, bir bakarsin kendimi yemek yapmaya, orguye, tursu kurmaya vermisim, bir bakarsin kitap elimde kedi kucakta 1 haftadir miskinligin dibine vurmusum
Ben temizligi seviyorum ya, zaten sevmesem de ope ope temizlemem lazim, 3 kedim var benim, gunluk rutin temizlik, onlarin taranmasi falan aksatamam, 10 yasina geldi tosunlar, ne sabir varmis bende deBen de temizlik yapmayi sevmiyorum. Sekil benim ev su an batik durumda.
Benim moduma bagli, bir bakarsin kendimi yemek yapmaya, orguye, tursu kurmaya vermisim, bir bakarsin kitap elimde kedi kucakta 1 haftadir miskinligin dibine vurmusum
Ben de temizlik yapmayi sevmiyorum. Sekil benim ev su an batik durumda.
Aynenbana da koca evi tek başına temizle desinler yaparım, ama iş ortak iş yaopmaya geldi mi ( annemle yada kardeşimle ) onu beceremiyorum işte sinir oluyorum
bana da koca evi tek başına temizle desinler yaparım, ama iş ortak iş yaopmaya geldi mi ( annemle yada kardeşimle ) onu beceremiyorum işte sinir oluyorum
Ben temizligi seviyorum ya, zaten sevmesem de ope ope temizlemem lazim, 3 kedim var benim, gunluk rutin temizlik, onlarin taranmasi falan aksatamam, 10 yasina geldi tosunlar, ne sabir varmis bende de
Furminator var, duzenli tariyorum, onlar da bayiliyor, evde de aman aman tuy problemi olmuyor ama is tabi ki, gonlume soz geciremedim, tadini kacirdim biraz3 kedi mi Allah bagislasin.Cok tuy dokuyor onlar , ben bakamazdim.
AynenAnnemle birbirimizi yerdik iki is icin, 10 dakikalik is 2 saate uzardi
Bir de ben de bildigin gardolaplar, karyolalar yerinden oynar ben ise girisince, yaptin mi tam yapacaksin mantigi yuzunden heba olurum, gevsek bir insan olmayi ne kadar isterdim
Senin derdin baska o zaman. :)
Sen Allah'im bana buyuk ikramiye ciksin diyen ama bilet almayan Temel gibisin.Problem de sen de cozum de sende.
O cosku neden acaba, ayarimizi kaciran ne oluyorbak o durum bende de vargeçen sene annem 1 hafta akrabamızda kalmıştı gelini vefat etti diye de ben tek başıma evde resmen duvarlar, silmek dahil temizlik yaptım ne zorum varsa ama yarın alt tarafı bi silme süpürme işi olacak, 3 kişi ortak yapalım derken ben yine cinnet geçirecem sıkıntı olacak
Modu dusugum benim, su hayata gulumsemeyi bir ogrensen nasil her sey yoluna gireecek...
Yoksa kalacaksin elimde
Furminator var, duzenli tariyorum, onlar da bayiliyor, evde de aman aman tuy problemi olmuyor ama is tabi ki, gonlume soz geciremedim, tadini kacirdim biraz
bak o durum bende de vargeçen sene annem 1 hafta akrabamızda kalmıştı gelini vefat etti diye de ben tek başıma evde resmen duvarlar, silmek dahil temizlik yaptım ne zorum varsa ama yarın alt tarafı bi silme süpürme işi olacak, 3 kişi ortak yapalım derken ben yine cinnet geçirecem sıkıntı olacak
bence de
Bilet nerden alınıyor bilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?