- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.441
Ayva mi? :44:Allahımmm yinee şu lanet meyvenin adı geçmiş burdaa
iyi bari istifa ettiysem baya gururluymuşum
davetiye almadım canım, kendim kaşındım face ten arattım ve gördüm davetiyeyiama ikisi de degildi, eski nişanlımdı 3 seneyi geçti ayrılalı da yine de görünce başkasıyla evlenecegini tuhaf oldum, hala da pek toparlayabildigim söylenemez :26:
Yavas
Naz bizi unuttu, sozlenme hesap kitap topigi mi ne var hep orda, arada ayip olmasin diye burda, hayın
Yaban ellerde malzeme nerden bulacagim da yemek yapacagim, o is yas ne yazik ki, Turkiye'ye donunce belki
Benim de 27, yaban ellerSenin canini sikan biri var sanirim :26:
Super fikir sana ozel dogumgunu pastasi yapacagim
Hakikaten yogunluktan pek mumkun degil, sana katil diyecegim sen de benim gibisin kostur kostur
Naz bizi unuttu, sozlenme hesap kitap topigi mi ne var hep orda, arada ayip olmasin diye burda, hayın
iyi bari istifa ettiysem baya gururluymuşum
davetiye almadım canım, kendim kaşındım face ten arattım ve gördüm davetiyeyiama ikisi de degildi, eski nişanlımdı 3 seneyi geçti ayrılalı da yine de görünce başkasıyla evlenecegini tuhaf oldum, hala da pek toparlayabildigim söylenemez :26:
Ayva mi? :44:
Seninde baya olmus be 3 sene sonra ben adini hatirlamam.
Sus kiz artik bizimle deyılsin.
Ne olduuu?!:26:Sagol canim cok yemek gibi degildi ama parmagim yandigi icin bu kadar oldu.
Bos zamanimizda kapisalim o zamanIkinizle de basa cikarim ki ben ama yogun oldugum dogru. Ne zaman gelicem de size laf sokucam.
Kötüymüş.
Nabıyonuz gençler
Ya yok burda, gecen teee nerden eti cici bebe buldum,sevincten gozlerim dolduYalan soyluyor Nevreste yurt disinda malzeme bol. Kaytariyor, kayda gecin lutfen.
Benim de oyum Naz'a, bankoBenim kafam cok karisik, Naz katilsin, hem de ayva tatlisi ile. Oyum ona kesin bak.
Farketmemek ne mumkunEvet sende Naz i farkettin dimi. Ayni devekusu gibi . Kabak gibi gorunuyor profilde.
beni morali bozuk buldular yükleniyorlar Andro, lütfen bari sen destek çık bana
arkamdan konuşacaksanız bari gitmemi bekleyin ben buralarda takılırken yapmayın
ayrıca kimseyi de unutmadım, kendi aranızda sohbet ediyorsanız girmiyorum bazen muhabbete, bi de Lucky saolsun mutemadiyen o uyuz meyveyi söylüyor
işin şakası bi yana bu ara forumdan tümden uzaklaşasım var da hepten kendi başıma kalır devreleri yakarım diye uzaklaşamıyorum, ama çok da takılmıyorum yani :26: bi süre beni idare edin kendimi topladıgımda benim için kolay lokma diyemezsiniz bir daha
Bozma moralini eskimişi bitmiş gitmiş birisi için değer mi?
Vaaayy bana laf sokmalarDaha sakin mizacli, anlayisli birisin bana gore ondan dedim, ben anlamsizca cazgirim da
arkamdan konuşacaksanız bari gitmemi bekleyin ben buralarda takılırken yapmayın
ayrıca kimseyi de unutmadım, kendi aranızda sohbet ediyorsanız girmiyorum bazen muhabbete, bi de Lucky saolsun mutemadiyen o uyuz meyveyi söylüyor
işin şakası bi yana bu ara forumdan tümden uzaklaşasım var da hepten kendi başıma kalır devreleri yakarım diye uzaklaşamıyorum, ama çok da takılmıyorum yani :26: bi süre beni idare edin kendimi topladıgımda benim için kolay lokma diyemezsiniz bir daha
Ne olduuu?!:26:
Bos zamanimizda kapisalim o zaman
Ya yok burda, gecen teee nerden eti cici bebe buldum,sevincten gozlerim doldu
Benim de oyum Naz'a, banko
Farketmemek ne mumkun
benim moralimin bozuk olmamasının sebebi o başkasıyla evleniyor diye degil ki, sadece geçirdigimiz çok fazla zaman vardı bizim şimdi tuhaf oldum.. bi de adam işini gücünü kurdu, evleniyor, ben hala evimde iş arıyorum bi nane oldugum yok ona sinirlendim
Aman senin o topladigin halini de biliriz.
Tamam arkadaslar o meyvenin lafini etmeyelim lutfen.
Hayir birde cidden gorunmedigini saniyor. Bak kac gundur gelmedi ama bugun ayva sozu gecince geldi. Demek ki cekiyor kizi.
o kadar keyifsizim ki bak kaşınmadım bile o resme ragmen
ayrıca görünmez oldugumu düşünmüyorum tabiki, buraya baktıgımda benmle ilgili bi muhabbet yoksa girmedim, ki gerçekten keyfim yok bikaç gündür, diğer topiklere de çok girmiyorum. yada buraya o kadar çok girmedigimi fark etmemişim. telafi ederim canım
Benim o kadar dusundugum biri olsa kapisinda yatarim yine birakmam. Bazen gecmisi ve gecmistikileri silmek lazim. Ise gelince is bulunur aklima bir iki proje var. Olur da uyupta gelirsem seni ben ise alicam.
Beni beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?