мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Seninde baya olmus be 3 sene sonra ben adini hatirlamam.

Yalan soyluyor Nevreste yurt disinda malzeme bol. Kaytariyor, kayda gecin lutfen.

Benim kafam cok karisik, Naz katilsin, hem de ayva tatlisi ile. Oyum ona kesin bak.

Evet sende Naz i farkettin dimi. Ayni devekusu gibi . Kabak gibi gorunuyor profilde.

Naz bizi unuttu, sozlenme hesap kitap topigi mi ne var hep orda, arada ayip olmasin diye burda, hayın

arkamdan konuşacaksanız bari gitmemi bekleyin ben buralarda takılırken yapmayın

ayrıca kimseyi de unutmadım, kendi aranızda sohbet ediyorsanız girmiyorum bazen muhabbete, bi de Lucky saolsun mutemadiyen o uyuz meyveyi söylüyor

işin şakası bi yana bu ara forumdan tümden uzaklaşasım var da hepten kendi başıma kalır devreleri yakarım diye uzaklaşamıyorum, ama çok da takılmıyorum yani :26: bi süre beni idare edin kendimi topladıgımda benim için kolay lokma diyemezsiniz bir daha

Kötüymüş.

Nabıyonuz gençler

Yalan soyluyor Nevreste yurt disinda malzeme bol. Kaytariyor, kayda gecin lutfen.
Ya yok burda, gecen teee nerden eti cici bebe buldum,sevincten gozlerim doldu
Benim kafam cok karisik, Naz katilsin, hem de ayva tatlisi ile. Oyum ona kesin bak.
Benim de oyum Naz'a, banko
Evet sende Naz i farkettin dimi. Ayni devekusu gibi . Kabak gibi gorunuyor profilde.
Farketmemek ne mumkun

Vaaayy bana laf sokmalar Daha sakin mizacli, anlayisli birisin bana gore ondan dedim, ben anlamsizca cazgirim da

Bozma moralini eskimişi bitmiş gitmiş birisi için değer mi?

benim moralimin bozuk olmamasının sebebi o başkasıyla evleniyor diye degil ki, sadece geçirdigimiz çok fazla zaman vardı bizim şimdi tuhaf oldum.. bi de adam işini gücünü kurdu, evleniyor, ben hala evimde iş arıyorum bi nane oldugum yok ona sinirlendim

Aman senin o topladigin halini de biliriz.

Tamam arkadaslar o meyvenin lafini etmeyelim lutfen.

Ne olduuu?!:26:

Bos zamanimizda kapisalim o zaman

Bugunlerde cok sakarim gecen gun kahve yakarken yaktim ama baya yanmis, kabuk olmus. Ben hala yikiyorum aklima yara bandi ile sarmakta gelmedi. Bugun koydum da biraz rahatladim. Sen bossan ben degilim, ben bossam sen degilsin.

Ya yok burda, gecen teee nerden eti cici bebe buldum,sevincten gozlerim doldu

Benim de oyum Naz'a, banko

Farketmemek ne mumkun

Hayir birde cidden gorunmedigini saniyor. Bak kac gundur gelmedi ama bugun ayva sozu gecince geldi. Demek ki cekiyor kizi.

Onunla niye kıyaslıyorsun kendini boşver kendi hayatına bak sen o hiç yokmuş gibi. Ben eskileri hatırlamıyorum bile aklıma gelmiyorlar hiç. Ne yaptıklarını da bilmiyorum en son bir tanesi aramıştı merak etmiş mutlu muymuşum napıyormuşum falan 15 dk konuştuk ben hiç "sen?" diye sormamışım kapatınca fark ettim. Merak etmiyorum çünkü.

Aman senin o topladigin halini de biliriz.

Tamam arkadaslar o meyvenin lafini etmeyelim lutfen.

Hayir birde cidden gorunmedigini saniyor. Bak kac gundur gelmedi ama bugun ayva sozu gecince geldi. Demek ki cekiyor kizi.

o kadar keyifsizim ki bak kaşınmadım bile o resme ragmen

ayrıca görünmez oldugumu düşünmüyorum tabiki, buraya baktıgımda benmle ilgili bi muhabbet yoksa girmedim, ki gerçekten keyfim yok bikaç gündür, diğer topiklere de çok girmiyorum. yada buraya o kadar çok girmedigimi fark etmemişim. telafi ederim canım

Benim o kadar dusundugum biri olsa kapisinda yatarim yine birakmam. Bazen gecmisi ve gecmistikileri silmek lazim. Ise gelince is bulunur aklima bir iki proje var. Olur da uyupta gelirsem seni ben ise alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…