- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.401
Hosgeldin, gel gel
Hoşbuldum teşekkür ederim :)))
Ekkk (evde kalmış kızlar kulubü) gibi mi bu topik :)
Tamam hadi kolay gelsin, parlat su evi hadi bakayim
Ben disarda takilacagim ya aksam da big brother izlerim kesin
Hadi gorusuruz sis
benide alın aranıza :)))bildiğin bedevi oldum
Burasi daha cok muzminim ama kim sallar muzminligi modunda
Hoşbuldum teşekkür ederim :)))
Ekkk (evde kalmış kızlar kulubü) gibi mi bu topik :)
Burasi daha cok muzminim ama kim sallar muzminligi modunda
Sevgili iyidir de olsun diye oldurmamak lazimŞu annemin dırdırları ve çocuk isteğim olmasa mezara kadar böyle kalmak var cidden...
AlooooKullandim oyumu canim ben.Hem de senden link almadan bakma bulamayanlar var ama ben cok akilliyim.
Ben de kullandim bana da tesekkur etsene nevresteTeşekkür ederim
Sevgili iyidir de olsun diye oldurmamak lazim
Yas kac, nerdensin, calisiyor musun, okuyor musun, evde misin, azicik anlat kendini tanisalim
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımBen de kullandim bana da tesekkur etsene nevreste
Oy kullanmış yoksa ben detaylı anlatırdımArkadas 29 yasinda , 35 yasinda biriyle ilgileniyor ama baya burnunu havaya kaldirmis bende dedim indir. Zararin neresinden donersen kardir.
Bir sey degil canim.Bir dahaki sefere hex icin aciklamali , resimli yapalim. Haha elime dustun hex, naz da yok sana saricam artik.
Çok teşekkür ederim canımEki Görüntüle 1205073
Oy kullanmış yoksa ben detaylı anlatırdımEki Görüntüle 1205074
KK den sursunler onu daha bir tek basina oy bile kullanamiyor.
Naz da baska topiklerde ama buraya gelmiyor. Gormuyorum saniyor. Gelsin ona gosteririm.
Ona ceza verelim önümüzdeki yarışmaya katılsınEki Görüntüle 1205077
Sevgili iyidir de olsun diye oldurmamak lazim
Yas kac, nerdensin, calisiyor musun, okuyor musun, evde misin, azicik anlat kendini tanisalim
Bu çok büyük bir ceza olurAcaba tek ayak üstünde olmadan katılmayı kabul eder mi?Eki Görüntüle 1205083
Arkadas 29 yasinda , 35 yasinda biriyle ilgileniyor ama baya burnunu havaya kaldirmis bende dedim indir. Zararin neresinden donersen kardir.
sorun şu kafan karışık istemiyorsun madem ne diye benim hayatıma giriyor aklımı karıştırıyorsun ki..ne gerek vardı
sorun şu kafan karışık istemiyorsun madem ne diye benim hayatıma giriyor aklımı karıştırıyorsun ki..ne gerek vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?