мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

mesele onu unutmamak degil ki, biz ayrıldıktan 9 ay sonra arayıp telefonda agladı yalvardı, o zaman da kabul etmedim bugun gelse yine kabul etmem.. sadece beraber kurdugumuz hayalleri o başkasıyla gerçekleştiriyor. ben ise hayal bile kuramıyorum şuan o kadar belirsizim..

Benim o kadar dusundugum biri olsa kapisinda yatarim yine birakmam. Bazen gecmisi ve gecmistikileri silmek lazim. Ise gelince is bulunur aklima bir iki proje var. Olur da uyupta gelirsem seni ben ise alicam.

Andro ya da dedim asla geri dönmeyi düşünmedim, ya ayrılacaktık ya evlenecektik biz ayrılmayı seçtik pişman da degilim, ama işte aması var çok uzun... en azından kendimi oyalayacak bişeylerim olsaydı bu kadar düşünmezdim oyalardım kendimi ama o da yok, bir an önce gel de bari al beni yanına

Anlıyorum seni farklı bir şey söylemiyorum aslında. Başkasıyla kıyaslayacaksan milyarlarca insan var onların arasından da milyonlar var hayatına düzeni oturtmuş olan her biriyle kıyaslayacak mısın kendini? İlkokulda yanyana aynı sıralara oturduğumuz insanlar bile bambaşka hayatlar yaşıyor şu anda. Ne yapalım hayat işte herkesin kaderi farklı.

Evet sen nerede açarsan oraya gelirim ama

Tamam o zaman.

Ya iste biten bitmis, giden gitmis bunu dusunmek insana zarar verir.

Alicam ikinizi de.

kaderim her nerde dönecekse artık dönse hiç fena olmayacak.. çok fena dibe battım ve yükselmek için bi sebep bulamıyorum..

Varda boşverdim bütün gün düşünmekten başım şişti.

kaderim her nerde dönecekse artık dönse hiç fena olmayacak.. çok fena dibe battım ve yükselmek için bi sebep bulamıyorum..

Aynı durumdayız naz inan çok iyi anlıyorum. Ama ben beklemiyorum da artık böyle daha mutlu oluyorum sanki. Ne zaman yeniden hayal etmeye başlasam kötü oluyor çünkü. En iyisi hiç düzelmeyecekmiş gibi yaşamak.

Ya iste biten bitmis, giden gitmis bunu dusunmek insana zarar verir.

Alicam ikinizi de.

o evlenmeyecek olsaydı hiç düşünmüyordum ne güzel, şimdi kendi kaybettiklerimle kafayı bozdum resmen neyse ya ben ikizler burcuyum bu da geçer herhalde

hayal kuramıyorum ki zaten, kuracak malzeme yok elimde.. aslında onun evlenecegini öğrenene kadar idare de ediyordum da şimdi kendimi çok geride gibi hissediyorum, çok fazla şey kaybetmişim gibi.. o yuzden sanki bişeyler kazanabilsem daha kolay toparlarım gibi geliyor..

Çok fazla sevgilim oldu her birinin nikahını takip edip dert etsem ölürüm herhalde Ölüp gidicez nasılsa naz sonraki hayata inanıyorsan oraya yatırım yap bari ne diyeyim ben de kestim bu hayatla ilişkimi.

Ben sizden yasca baya buyugum. Sizin karamsarliginiza bakarsak ben oleyim o zaman.

yaşla ilgili karamsarlıgım yokki benim, aman napayım 30 uma kalmış 10 ay, ömrü yeten herkes bulunacak benim bulundugum yaşta ama en azından şu an ufuk bi umut ışığı görmek isterdim hayatımda

Çok fazla sevgilim oldu her birinin nikahını takip edip dert etsem ölürüm herhalde Ölüp gidicez nasılsa naz sonraki hayata inanıyorsan oraya yatırım yap bari ne diyeyim ben de kestim bu hayatla ilişkimi.

benim sayıda kalabalık değil işin kötüsü hepsinin tek tek izini sürebilirim hiç kimsenin evlenmesi derdim olmazdı zaten, sadece bu adamla biz düğüne 6 ay kala ayrıldık, ne bileyim çok hayalimiz vardı yaa, oturacagımız ev belliydi, alacagımız mobilya belliydi, şimdi o hayallerinin gerçekleştirdi, bense diyorum ya hayal bile kuracak mertebede degilim hayatla ilişkimi de kestim zaten, tüm ilişkim yatagımla ve laptopumla, onu da elimden alsalar büyük ihtimalle yattıgım yerde ölmeyi beklerim artık :26:

Ne kadar sürmüştü ilişkiniz?

canım ya en iyisini sen yapmışsın. ben son sevgilimden önce 4 sene hayatıma kimseyi sokmadım evleneceğim kişi olsun diye 1 kere görüştüm kafama yatmadı ayrıldım onlardan. sonrada son salakla başladım ayrıldık. 4 sene sonunda bunu seçtiğimemi yanayım 4 sene boşluğa mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…