- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.461
Onunla niye kıyaslıyorsun kendini boşver kendi hayatına bak sen o hiç yokmuş gibi. Ben eskileri hatırlamıyorum bile aklıma gelmiyorlar hiç. Ne yaptıklarını da bilmiyorum en son bir tanesi aramıştı merak etmiş mutlu muymuşum napıyormuşum falan 15 dk konuştuk ben hiç "sen?" diye sormamışım kapatınca fark ettim. Merak etmiyorum çünkü.
Seni unutmak ne mumkun.Yalniz sen Ankara da degil misin.
Benim o kadar dusundugum biri olsa kapisinda yatarim yine birakmam. Bazen gecmisi ve gecmistikileri silmek lazim. Ise gelince is bulunur aklima bir iki proje var. Olur da uyupta gelirsem seni ben ise alicam.
mesele onu unutmamak degil ki, biz ayrıldıktan 9 ay sonra arayıp telefonda agladı yalvardı, o zaman da kabul etmedim bugun gelse yine kabul etmem.. sadece beraber kurdugumuz hayalleri o başkasıyla gerçekleştiriyor. ben ise hayal bile kuramıyorum şuan o kadar belirsizim..
Evet sen nerede açarsan oraya gelirim ama
Andro ya da dedim asla geri dönmeyi düşünmedim, ya ayrılacaktık ya evlenecektik biz ayrılmayı seçtik pişman da degilim, ama işte aması var çok uzun... en azından kendimi oyalayacak bişeylerim olsaydı bu kadar düşünmezdim oyalardım kendimi ama o da yok, bir an önce gel de bari al beni yanına
Anlıyorum seni farklı bir şey söylemiyorum aslında. Başkasıyla kıyaslayacaksan milyarlarca insan var onların arasından da milyonlar var hayatına düzeni oturtmuş olan her biriyle kıyaslayacak mısın kendini? İlkokulda yanyana aynı sıralara oturduğumuz insanlar bile bambaşka hayatlar yaşıyor şu anda. Ne yapalım hayat işte herkesin kaderi farklı.
Yavas
Naz bizi unuttu, sozlenme hesap kitap topigi mi ne var hep orda, arada ayip olmasin diye burda, hayın
Yaban ellerde malzeme nerden bulacagim da yemek yapacagim, o is yas ne yazik ki, Turkiye'ye donunce belki
Benim de 27, yaban ellerSenin canini sikan biri var sanirim :26:
Super fikir sana ozel dogumgunu pastasi yapacagim
Hakikaten yogunluktan pek mumkun degil, sana katil diyecegim sen de benim gibisin kostur kostur
kaderim her nerde dönecekse artık dönse hiç fena olmayacak.. çok fena dibe battım ve yükselmek için bi sebep bulamıyorum..
Ya iste biten bitmis, giden gitmis bunu dusunmek insana zarar verir.
Alicam ikinizi de.
Aynı durumdayız naz inan çok iyi anlıyorum. Ama ben beklemiyorum da artık böyle daha mutlu oluyorum sanki. Ne zaman yeniden hayal etmeye başlasam kötü oluyor çünkü. En iyisi hiç düzelmeyecekmiş gibi yaşamak.
o evlenmeyecek olsaydı hiç düşünmüyordum ne güzel, şimdi kendi kaybettiklerimle kafayı bozdum resmenneyse ya ben ikizler burcuyum bu da geçer herhalde
hayal kuramıyorum ki zaten, kuracak malzeme yok elimde.. aslında onun evlenecegini öğrenene kadar idare de ediyordum da şimdi kendimi çok geride gibi hissediyorum, çok fazla şey kaybetmişim gibi.. o yuzden sanki bişeyler kazanabilsem daha kolay toparlarım gibi geliyor..
Ben sizden yasca baya buyugum. Sizin karamsarliginiza bakarsak ben oleyim o zaman.
yaşla ilgili karamsarlıgım yokki benim, aman napayım 30 uma kalmış 10 ay, ömrü yeten herkes bulunacak benim bulundugum yaştaama en azından şu an ufuk bi umut ışığı görmek isterdim hayatımda
Çok fazla sevgilim oldu her birinin nikahını takip edip dert etsem ölürüm herhaldeÖlüp gidicez nasılsa naz sonraki hayata inanıyorsan oraya yatırım yap bari ne diyeyim ben de kestim bu hayatla ilişkimi.
Ben 29.2 olsaydim da o isigi gormeseydim.
Ben 29.2 olsaydim da o isigi gormeseydim.
benim sayıda kalabalık değil işin kötüsü hepsinin tek tek izini sürebilirimhiç kimsenin evlenmesi derdim olmazdı zaten, sadece bu adamla biz düğüne 6 ay kala ayrıldık, ne bileyim çok hayalimiz vardı yaa, oturacagımız ev belliydi, alacagımız mobilya belliydi, şimdi o hayallerinin gerçekleştirdi, bense diyorum ya hayal bile kuracak mertebede degilim hayatla ilişkimi de kestim zaten, tüm ilişkim yatagımla ve laptopumla, onu da elimden alsalar büyük ihtimalle yattıgım yerde ölmeyi beklerim artık :26:
Ne kadar sürmüştü ilişkiniz?
Çok fazla sevgilim oldu her birinin nikahını takip edip dert etsem ölürüm herhaldeÖlüp gidicez nasılsa naz sonraki hayata inanıyorsan oraya yatırım yap bari ne diyeyim ben de kestim bu hayatla ilişkimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?