мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

canım siz ne zaman ayrıldınız

Yok ben eskiden böyleydim 20-21 yaşlarım özellikle epey hareketliydi Şu an böyle değilim 2.5 senedir ben de yalnızım. Bundan sonra doğru düzgün bir ilişki istiyorum ama o da olmuyor işte.

3 senenin bitmesine 1 ay kala ayrılmıştık ama bu 3 senenin 2 senesine yakını beraber yaşadık sayılır, yani ben öğrenciydim tek başıma kalıyordum çogunlukla bende kalıyordu o da..

Naz ister züğürt tesellisi de ne dersen de o kadar uzun ilişkim bile olmadı benim. İsterdim biriyle o kadar zaman paylaşayım iyice alışayım onu bile yaşayamadım Hatta korkuyorum biliyor musun pek çaktırmıyorum ama uzun ilişki yürütemediğimi düşünüyorum evliliği ise hiç başaramayacakmışım gibi geliyor.

18 den gun aldim.

hiç göstermiyorsun bacım

onu tanıyana kadar bende öyle düşünüyordum, bir başka bir canlıyla aynı evde yaşayacagım, üstelik o kendi cinsimde olmayacak farklı bir cins düşününce bile oluyordum ama o kırdı bütün düşüncelerimi yaa, güzeldi onunla herşey.. şimdi bi başkasına o kadar alışır mıyım onu bilmiyorum mesela, evet son sevgilimle evlenmeyi düşündüm ama şartlanmışlıktan kaynaklıydı o. yani bu yaşa gelmiş ve hayatına birisi girmiş her genç kız gibi ben de evlenmeliyim ve bu da sevgilimle olmalı oysa şimdi objektif bakınca, birisiyle evleneceksem eger eski nişanlım kadar sevmeliyim onu, o da artık olur mu olmaz mı bilinmez o buldu başkasını sevdi evlendi ama ben yapabilir miyim bunu hiç bi fikrim yok..

İşte onu diyorum, en azından bunu yaşamışsın yaşayamayanlar da var benim gibi

Bazen Brad Pitt olsa bakmazsin.

Biliyorum.

O her türlü zaten

evli ve mutlu mu görünüyor evlendiği kişi senden daha mı güzel şartları daha mı iyi niye takıyorsunki ?

mutlu mu degil mi bilemem, kızla da kendimi kıyaslamam zaten.. ben sadece kendi hayatımda olmayanlara üzüldüm, neden o başkasıyla evlendi diye degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…