- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.481
hayal kuramıyorum ki zaten, kuracak malzeme yok elimde.. aslında onun evlenecegini öğrenene kadar idare de ediyordum da şimdi kendimi çok geride gibi hissediyorum, çok fazla şey kaybetmişim gibi.. o yuzden sanki bişeyler kazanabilsem daha kolay toparlarım gibi geliyor..
canım siz ne zaman ayrıldınız
canım ya en iyisini sen yapmışsın. ben son sevgilimden önce 4 sene hayatıma kimseyi sokmadım evleneceğim kişi olsun diye 1 kere görüştüm kafama yatmadı ayrıldım onlardan. sonrada son salakla başladım ayrıldık. 4 sene sonunda bunu seçtiğimemi yanayım 4 sene boşluğa mı bilmiyorum
Öyle deme "Umudunu kaybetmiş olanın, başka kaybedecek şeyi kalmamıştır."
pardon bacım senin yaş kaçtı
3 senenin bitmesine 1 ay kala ayrılmıştıkama bu 3 senenin 2 senesine yakını beraber yaşadık sayılır, yani ben öğrenciydim tek başıma kalıyordum çogunlukla bende kalıyordu o da..
Umudunu insan kendi yaratir. Negatif dusunmek kolay , zor olani sececeksiniz.
18 den gun aldim.
18 den gun aldim.
Naz ister züğürt tesellisi de ne dersen de o kadar uzun ilişkim bile olmadı benim. İsterdim biriyle o kadar zaman paylaşayım iyice alışayım onu bile yaşayamadımHatta korkuyorum biliyor musun pek çaktırmıyorum ama uzun ilişki yürütemediğimi düşünüyorum evliliği ise hiç başaramayacakmışım gibi geliyor.
Ben az hayal edersen az hayal kırıklığın olur felsefesini kabul ettim. O yüzden umudu minimum seviyede yaşıyorum
hiç göstermiyorsun bacım
Bazen Brad Pitt olsa bakmazsin.
Biliyorum.
hiç göstermiyorsun bacım
onu tanıyana kadar bende öyle düşünüyordum, bir başka bir canlıyla aynı evde yaşayacagım, üstelik o kendi cinsimde olmayacak farklı bir cinsdüşününce bile oluyordum ama o kırdı bütün düşüncelerimi yaa, güzeldi onunla herşey.. şimdi bi başkasına o kadar alışır mıyım onu bilmiyorum mesela, evet son sevgilimle evlenmeyi düşündüm ama şartlanmışlıktan kaynaklıydı o. yani bu yaşa gelmiş ve hayatına birisi girmiş her genç kız gibi ben de evlenmeliyim ve bu da sevgilimle olmalı oysa şimdi objektif bakınca, birisiyle evleneceksem eger eski nişanlım kadar sevmeliyim onu, o da artık olur mu olmaz mı bilinmez o buldu başkasını sevdi evlendi ama ben yapabilir miyim bunu hiç bi fikrim yok..
Bazen Brad Pitt olsa bakmazsin.
Biliyorum.
3 seneyi geçti canım..
İşte onu diyorum, en azından bunu yaşamışsın yaşayamayanlar da var benim gibi
evli ve mutlu mu görünüyor evlendiği kişi senden daha mı güzel şartları daha mı iyi niye takıyorsunki ?
güzel oldugunuz kadar mutevasınız da
İşte onu diyorum, en azından bunu yaşamışsın yaşayamayanlar da var benim gibi
O her türlü zaten
Oyleyimdir bilirsin.
Eeee Brad Pitt gelirse bakmazsan sonradan gelen Mahmut lara da suc bulmayin.
kime gelmiş Brad pitt
Evde kaldım sanırım
Oyleyimdir bilirsin.
Eeee Brad Pitt gelirse bakmazsan sonradan gelen Mahmut lara da suc bulmayin.
Bana ve andro ya.
Bana ve andro ya.
Hayir bizce ev sana kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?