мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Olur gozleri de alismistir zaten onun. Bu ise basliycam diyordu.

Fazla degil bes gun dayansan olacak.

5 gun aramadığım adamı ben komple unuturum ki :)))
Ama anladığım kadarıyla oda zaten bunun için yapıyor..hala arama yazma yok facede online.
kırmadan ne yaparımın peşinde..bende hiç bir suretle yazmayacak aramayacak hesap sormayacağım.

Arkadas 29 yasinda , 35 yasinda biriyle ilgileniyor ama baya burnunu havaya kaldirmis bende dedim indir. Zararin neresinden donersen kardir.
Kalkik burun itinayla indirilir

Bir sey degil canim. Bir dahaki sefere hex icin aciklamali , resimli yapalim. Haha elime dustun hex, naz da yok sana saricam artik.
Ben de sana sararim, naz kolay lokma, ben bogazina takilirim bebegim Zaten sen dinlenmekten firsat bulucaksin da bana saracaksin ohoooo

Allahımmm yinee şu lanet meyvenin adı geçmiş burdaa

Sus kiz artik bizimle deyılsin.

Ben gerekeni soyledim sana .

Görüşürüz canım Afiyet olsun

Sagol canim cok yemek gibi degildi ama parmagim yandigi icin bu kadar oldu.

Kalkik burun itinayla indirilir

Ben de sana sararim, naz kolay lokma, ben bogazina takilirim bebegim Zaten sen dinlenmekten firsat bulucaksin da bana saracaksin ohoooo

Ikinizle de basa cikarim ki ben ama yogun oldugum dogru. Ne zaman gelicem de size laf sokucam.

Son düzenleme:
Baska topiklerde takilirsan oyle olur. Kovulmadin canim istifa ettin.

Gecen gun davetiyesini aldigin E miydi B miydi.

iyi bari istifa ettiysem baya gururluymuşum

davetiye almadım canım, kendim kaşındım face ten arattım ve gördüm davetiyeyi ama ikisi de degildi, eski nişanlımdı 3 seneyi geçti ayrılalı da yine de görünce başkasıyla evlenecegini tuhaf oldum, hala da pek toparlayabildigim söylenemez :26:

KK den sursunler onu daha bir tek basina oy bile kullanamiyor.
Yavas
Naz da baska topiklerde ama buraya gelmiyor. Gormuyorum saniyor. Gelsin ona gosteririm.
Naz bizi unuttu, sozlenme hesap kitap topigi mi ne var hep orda, arada ayip olmasin diye burda, hayın
Ona ceza verelim önümüzdeki yarışmaya katılsınEki Görüntüle 1205077
Bu çok büyük bir ceza olurAcaba tek ayak üstünde olmadan katılmayı kabul eder mi?
Yaban ellerde malzeme nerden bulacagim da yemek yapacagim, o is yas ne yazik ki, Turkiye'ye donunce belki
Künyem :)
29,ön muhasebe,istanbul :))
Benim de 27, yaban eller Senin canini sikan biri var sanirim :26:
Tez calismasi olmasa kabul eder de zamani yok bu aralar ama sonraya erteleyebiliriz. Sponsor u da onun tez calismasi olsun. Gerci dogum gunu pastasi ile de katilabilir.
Super fikir sana ozel dogumgunu pastasi yapacagim
Hakikaten yogunluktan pek mumkun degil, sana katil diyecegim sen de benim gibisin kostur kostur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…