- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.421
Tez calismasi olmasa kabul eder de zamani yok bu aralar ama sonraya erteleyebiliriz. Sponsor u da onun tez calismasi olsun.Gerci dogum gunu pastasi ile de katilabilir.
Onu da tanimam seni de . Ben senin iyiligin icin soyledim. Erkeklerde mantik aranmaz. Ne kadar kacarsan o kadar iyisin.
Tamam doğum günü pastası kategorisi yapalım
kaçalım bakalım :)))
Olur gozleri de alismistir zaten onun. Bu ise basliycam diyordu.
Fazla degil bes gun dayansan olacak.
Bak ben konuyu biliyorum sizi takipteyim
Ya gorsen cok pis seyler var. Topigin ahlakini bozmayayim dedim.
Aman aman kalsın:18:
Bence de.Bir ikimiz kaldik ohhh genis genis.
Zaten sığmıyoruz bir yereBırak rahat rahat yayılalım
Oh yandan yandan. :)
Ayva tatlisi cok aradim Naz a yedirmek icin bulamadim Nevreste zaten gorusemedikte ama bulsaydim kacamazdi benden.
Ayvalı doğum günü pastası var mıdırKesin ayva tatlısı hediye ederdin
Onun icin kisin gelmem lazim.
Canim ben aksam yemegimi yiyicem. Gorusuruz.
Olur gozleri de alismistir zaten onun. Bu ise basliycam diyordu.
Fazla degil bes gun dayansan olacak.
Kalkik burun itinayla indirilirArkadas 29 yasinda , 35 yasinda biriyle ilgileniyor ama baya burnunu havaya kaldirmis bende dedim indir. Zararin neresinden donersen kardir.
Ben de sana sararim, naz kolay lokma, ben bogazina takilirim bebegimBir sey degil canim.Bir dahaki sefere hex icin aciklamali , resimli yapalim. Haha elime dustun hex, naz da yok sana saricam artik.
Allahımmm yinee şu lanet meyvenin adı geçmiş burdaa
5 gun aramadığım adamı ben komple unuturum ki :)))
Ama anladığım kadarıyla oda zaten bunun için yapıyor..hala arama yazma yok facede online.
kırmadan ne yaparımın peşinde..bende hiç bir suretle yazmayacak aramayacak hesap sormayacağım.
Görüşürüz canımAfiyet olsun
Kalkik burun itinayla indirilir
Ben de sana sararim, naz kolay lokma, ben bogazina takilirim bebegim Zaten sen dinlenmekten firsat bulucaksin da bana saracaksin ohoooo
Sus kiz artik bizimle deyılsin.
ben neden kovuldum ki şimdi burdan :44:
Baska topiklerde takilirsan oyle olur. Kovulmadin canim istifa ettin.
Gecen gun davetiyesini aldigin E miydi B miydi.
Çok teşekkür ederim canımEki Görüntüle 1205073
YavasKK den sursunler onu daha bir tek basina oy bile kullanamiyor.
Naz bizi unuttu, sozlenme hesap kitap topigi mi ne var hep orda, arada ayip olmasin diye burda, hayınNaz da baska topiklerde ama buraya gelmiyor. Gormuyorum saniyor. Gelsin ona gosteririm.
Ona ceza verelim önümüzdeki yarışmaya katılsınEki Görüntüle 1205077
Yaban ellerde malzeme nerden bulacagim da yemek yapacagim, o is yas ne yazik ki, Turkiye'ye donunce belkiBu çok büyük bir ceza olurAcaba tek ayak üstünde olmadan katılmayı kabul eder mi?
Benim de 27, yaban ellerKünyem :)
29,ön muhasebe,istanbul :))
Super fikir sana ozel dogumgunu pastasi yapacagimTez calismasi olmasa kabul eder de zamani yok bu aralar ama sonraya erteleyebiliriz. Sponsor u da onun tez calismasi olsun.Gerci dogum gunu pastasi ile de katilabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?