мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

ewt canım bence de öyle olmalı . bende geçen gün 2,5 yıllık sevgilimin evlendiğini gördüm hem sevindim hemde şaşırdım ayrıldıkcdiye pişman olmadım. şimdiye kadar 3 kez sevmişimdir. bende senin gibi bana son sevgilimi aratmayacak biriyle evlenmek istiyorum.geriye dönüp baktığımdaysa yanlış kişileri seçmiş olduğum için kendime kızsamda aşkı yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum

mutlu mu degil mi bilemem, kızla da kendimi kıyaslamam zaten.. ben sadece kendi hayatımda olmayanlara üzüldüm, neden o başkasıyla evlendi diye degil yani

Bana ve andro ya.

Hayir bizce ev sana kaldi.

Of bugün yemek yaptım ama kendim yemedim acaba nasıl oldu

Yurt dışından bekar evinden kaldığım zamanları çok özledim yaa şu saatte evde olmazdım mesela hey gidi günler. O hayatı geri versinler bana ne Brad ne Mahmut istemem

Eskiden severdim onu da simdi kumral seviyorum. Benim askim bu, uzak durun.

Unlu dusunurumuz cesmi_naz in sozudur bu.

aman al senin olsun renkli göz sevmem ben

ayrıca ben hiç bi zaman bekarlık sultanlıktır da demedim yaa, böyle sultanlık mı olur

Yalnız cidden iyi düşünmüş ünlü düşünür 🔫 en güzeli zaten evin bana kalması amann ne baş ağrıso çekicem ahaha 😂

Sen yemediysen fena. Valla ben tekim ama cikmiyorum gece disari evimi seviyorum.

ay et zaten ben artık evdekilere öyle diyorum artık evlenmekten vazgeçtim bu eve çivi çakmaya karar verdim diyorum

Bizim bekarligimiz milletin cenesini yoruyor.

aman al senin olsun renkli göz sevmem ben

ayrıca ben hiç bi zaman bekarlık sultanlıktır da demedim yaa, böyle sultanlık mı olur

Adam gibi biri gelmezse evlenmiycem ben. :84:

hiç tpim değil al senin olsun luckycim

Halt etmissiniz sizi ama adam evli beni karisiyla aldatiyor.

amaaaan gül gibi kıvanç varken buna mı kaldım

Ahahah görüntüsü böyle bişeyse neden olmasın

Eki Görüntüle 1205189

Ooo Matt eski çıktığım

Bu biraz Mahmutovic olmus.
Hadi ordan Matt sana bakar mi be.

Adamin horoscopunu kiminle evlendigini hepsini arastirdim.
google da yakışıklı ararken
bunu buldum nasıl

Yok ben almiyim alana da mani olmayayim.
zaten mantıklı insanlar bunu yapıyor da benim bazen hormonlarım beni ele geçiriyor, o zaman önüme gelenle evlenmek istiyorum o sıkıntılı oluyor işte

O kadar bekledim biraz daha beklerim ne olacak.

lucky elin matt inin hroskupuna bakıyorsunda benimkine niye bakmıyorsun küstüm

Niye be en az 20 yaş var aramızda ben ona bakıyosam o bana hayli hayli bakar

o durum arada banada oluyor. bazen sanki gelen ilk teklifi kabul edecekmişim gibi hissediyorum ama şimdiye kadar kafama yatmadı diye etmedim Allah a şükür. hani biranlık gaflete düşüp olmayacak bişeye başlarım diye.

hormonlarım ele geçirmedigi zaman beni, ben de bu mantıkta oluyorum ama esir alındıgım zamanlar da kim gelse kabul edebilirim

amaaaan gül gibi kıvanç varken buna mı kaldım

Kivanc fazla sarisin bence.

hormonlarım ele geçirmedigi zaman beni, ben de bu mantıkta oluyorum ama esir alındıgım zamanlar da kim gelse kabul edebilirim

Korkarim bir gun evlenmek icin evleneceksin.

lucky elin matt inin hroskupuna bakıyorsunda benimkine niye bakmıyorsun küstüm

Bir ara cok ilgiliydim de simdi kendi horoscopuma bile bakmiyorum.
Niye be en az 20 yaş var aramızda ben ona bakıyosam o bana hayli hayli bakar

Haklisin muhendis hanim. Zaten elin barmaid i ile evlenmis kizginim ona.

kızlar şimdi düşündüm bişey buldum galiba. hani diyorlar ya kız kurusu diye hani bir video varya "ıhhh ımmmhh vermiycem kurusa da gitsede vermiycem " diye yani kuru derken nu mu kastediyorlarki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…