мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

allahtan daha hormonlarımın gazına gelmedim

Korkarim bir gun evlenmek icin evleneceksin.

sadece aşka dayalı işin içinde mantık olmayan bir evlilik yaparım ama laf olsun diye evlenecegimi hiç sanmıyorum

niyeki canım sarışınsa aptaldır diye mi dedin oni

Kivanc fazla sarisin bence.

Korkarim bir gun evlenmek icin evleneceksin.

Bir ara cok ilgiliydim de simdi kendi horoscopuma bile bakmiyorum.

Haklisin muhendis hanim. Zaten elin barmaid i ile evlenmis kizginim ona.

bugünlerde farkettimde aslında pek taktığım falan yok hayatımda bir erkek olmasada yapabiliyorum. fakat çevreden inanılmaz bir baskı var takmasamda illa insanın kafasına sokuyorlar. sanki nlar evlenecekler. yok bi de evlenirsin çocuk ne zaman çocuk olur 2. ne zaman böyle uzayıp gider.

sadece aşka dayalı işin içinde mantık olmayan bir evlilik yaparım ama laf olsun diye evlenecegimi hiç sanmıyorum

ben öyle diyen olursa varsa biri aklında söyle yoksa boşa konuşma diyorum

Eskiler ne güzelmiş 14-15 yaşında bağlıyorlarmış işi

Eski asklar guzeldi. Hemen aldatayim moduna gecmezlerdi.

kızlar şimdi düşündüm bişey buldum galiba. hani diyorlar ya kız kurusu diye hani bir video varya "ıhhh ımmmhh vermiycem kurusa da gitsede vermiycem " diye yani kuru derken nu mu kastediyorlarki

Bulmasan da olurmus.

Demek ki biz de barmaid lik yapsaydık

Neyse ben kaçtım hatunlar, iyi geceler hepinize

Bileydim okumazdim.

Iyi geceler canim.

niyeki canım sarışınsa aptaldır diye mi dedin oni

Ben zeki erkek sefiyom.

Bazen yapacaksin gibime geliyor.
hayırlısı canım ya Allah bize şöyle hem yakışıklı hem düzgün karakterli hemde bize aşık bir koca versin inşallah hadi canım ben kaçtım iyi geceler

Amin.. Iyi geceler.

hee ben içime atar problemimi kendimle hallederim ondan da % 98 depresyonda geziyorum işte
Yapma onu birisinden ya da seyden cikar, kendinden degil
Bugunlerde cok sakarim gecen gun kahve yakarken yaktim ama baya yanmis, kabuk olmus. Ben hala yikiyorum aklima yara bandi ile sarmakta gelmedi. Bugun koydum da biraz rahatladim. Sen bossan ben degilim, ben bossam sen degilsin.
Yanik kremi vs. yok mu? Gerci kabul bile tutmus, soyma ama birak kendi iyilessin, belki de vucudun sana dah fazla kahve icme demistir
kaderim her nerde dönecekse artık dönse hiç fena olmayacak.. çok fena dibe battım ve yükselmek için bi sebep bulamıyorum..
Deme oyle ya, arada bir insan dibi gorur, gormekte lazim aslinda, ama neyin ne zaman olacagi belli degil, sans isi, gelecekle ilgili dusunup ya da gecmisle gununu mahvetme, biraz keyif yap, dinlen, her sey yavas yavas yoluna girer bir de buna inan

ayıp ettin tatlım, merak ettigin ne varsa sorabilirsin bana

Erkek olsaydin merak ettigim seylerin olabilirdi.

Kabuk dedigim deri soyuldu alttan baska bir sey cikti ama simdi rahat biraktim. Icmiyorum almadim eve bir Turk kahvesi iste o kadar.

bişeylerin düzelecegine inanmak istiyorum ama zaman geçtikçe inancım azalıyor sanırım, bi de bu ara üst üste geldi sanırım o yuzden de etkilendim bu kadar çok ama geçer elbet yaa, hiç bi acı sonsuza kadar sürmez sonuçta. şansı da görecez bakalım yüzümüze gülecek mi gülmeyecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…