- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.521
o durum arada banada oluyor. bazen sanki gelen ilk teklifi kabul edecekmişim gibi hissediyorum ama şimdiye kadar kafama yatmadı diye etmedim Allah a şükür. hani biranlık gaflete düşüp olmayacak bişeye başlarım diye.
Korkarim bir gun evlenmek icin evleneceksin.
Haklisin muhendis hanim. Zaten elin barmaid i ile evlenmis kizginim ona.
Kivanc fazla sarisin bence.
Korkarim bir gun evlenmek icin evleneceksin.
Bir ara cok ilgiliydim de simdi kendi horoscopuma bile bakmiyorum.
Haklisin muhendis hanim. Zaten elin barmaid i ile evlenmis kizginim ona.
Eskiler ne güzelmiş 14-15 yaşında bağlıyorlarmış işi
allahtan daha hormonlarımın gazına gelmedim
sadece aşka dayalı işin içinde mantık olmayan bir evlilik yaparım ama laf olsun diye evlenecegimi hiç sanmıyorum
bugünlerde farkettimde aslında pek taktığım falan yok hayatımda bir erkek olmasada yapabiliyorum. fakat çevreden inanılmaz bir baskı var takmasamda illa insanın kafasına sokuyorlar. sanki nlar evlenecekler. yok bi de evlenirsin çocuk ne zaman çocuk olur 2. ne zaman böyle uzayıp gider.
Eskiler ne güzelmiş 14-15 yaşında bağlıyorlarmış işi
kızlar şimdi düşündüm bişey buldum galiba. hani diyorlar ya kız kurusu diye hani bir video varya "ıhhh ımmmhh vermiycem kurusa da gitsede vermiycem " diye yani kuru derken nu mu kastediyorlarki
Demek ki biz de barmaid lik yapsaydık
Neyse ben kaçtım hatunlar, iyi geceler hepinize
niyeki canım sarışınsa aptaldır diye mi dedin oni
ben öyle diyen olursa varsa biri aklında söyle yoksa boşa konuşma diyorum
hayırlısı canım ya Allah bize şöyle hem yakışıklı hem düzgün karakterli hemde bize aşık bir koca versin inşallahhadi canım ben kaçtım iyi geceler
allahtan daha hormonlarımın gazına gelmedim
sadece aşka dayalı işin içinde mantık olmayan bir evlilik yaparım ama laf olsun diye evlenecegimi hiç sanmıyorum
hayırlısı canım ya Allah bize şöyle hem yakışıklı hem düzgün karakterli hemde bize aşık bir koca versin inşallahhadi canım ben kaçtım iyi geceler
"Ne yaptin?" ne ya, bana bibigim nasil gidiyor deNe yaptın?
Bazen yapacaksin gibime geliyor.
beni hiç tanımamışsın bebegimm
"Ne yaptin?" ne ya, bana bibigim nasil gidiyor de
Asil sen nerelerdesin, bayram yuzunden ortaliktan kayboldun sanirim
Ayva fobin disinda hakkinda hic bir sey bilmiyorum.
Yapma onu birisinden ya da seyden cikar, kendinden degilhee ben içime atar problemimi kendimle hallederim ondan da % 98 depresyonda geziyorum işte
Yanik kremi vs. yok mu? Gerci kabul bile tutmus, soyma ama birak kendi iyilessin, belki de vucudun sana dah fazla kahve icme demistirBugunlerde cok sakarim gecen gun kahve yakarken yaktim ama baya yanmis, kabuk olmus. Ben hala yikiyorum aklima yara bandi ile sarmakta gelmedi. Bugun koydum da biraz rahatladim. Sen bossan ben degilim, ben bossam sen degilsin.
Deme oyle ya, arada bir insan dibi gorur, gormekte lazim aslinda, ama neyin ne zaman olacagi belli degil, sans isi, gelecekle ilgili dusunup ya da gecmisle gununu mahvetme, biraz keyif yap, dinlen, her sey yavas yavas yoluna girer bir de buna inankaderim her nerde dönecekse artık dönse hiç fena olmayacak.. çok fena dibe battım ve yükselmek için bi sebep bulamıyorum..
ayıp ettin tatlım, merak ettigin ne varsa sorabilirsin bana
Yapma onu birisinden ya da seyden cikar, kendinden degil
Yanik kremi vs. yok mu? Gerci kabul bile tutmus, soyma ama birak kendi iyilessin, belki de vucudun sana dah fazla kahve icme demistir
Deme oyle ya, arada bir insan dibi gorur, gormekte lazim aslinda, ama neyin ne zaman olacagi belli degil, sans isi, gelecekle ilgili dusunup ya da gecmisle gununu mahvetme, biraz keyif yap, dinlen, her sey yavas yavas yoluna girer bir de buna inan
Yapma onu birisinden ya da seyden cikar, kendinden degil
Deme oyle ya, arada bir insan dibi gorur, gormekte lazim aslinda, ama neyin ne zaman olacagi belli degil, sans isi, gelecekle ilgili dusunup ya da gecmisle gununu mahvetme, biraz keyif yap, dinlen, her sey yavas yavas yoluna girer bir de buna inan
Erkek olsaydin merak ettigim seylerin olabilirdi.
Bunu yiyebiliyoruz mu?
hiç ilgini çekmedim dimi
Bunu yiyebiliyoruz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?