мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ay Naz yemin ederim cok alemsin Bana da olur bazen boyle, kafa gider
Gozumuz aydin naz siparisi vermemis.
Tam deli ya
Naz bu ara bilinci hiç kullanmıyor, o kafayı boşuna taşıyor hatta

Ay Naz yemin ederim cok alemsin Bana da olur bazen boyle, kafa gider

Tam deli ya

ben dagıldımı tam dagılıyorum yaa, ciddi mala baglıyorum yani böyle zamanlarda :26: neyse yaa yarın sabah müşteri hizmetlerini arar öğrenirim puzzle ımın akıbetini

Yuklenmeyelim Naz a o simdi depresyonda.
Kiyamam
Once ben gidicem sonra siz geleceksiniz acaba bir yabanci damat bulur muyum.
Bulursun bence bebek
ben dagıldımı tam dagılıyorum yaa, ciddi mala baglıyorum yani böyle zamanlarda :26: neyse yaa yarın sabah müşteri hizmetlerini arar öğrenirim puzzle ımın akıbetini
En mantiklisi, bu muammayi benim kalbim daha fazla kaldirmayacak
Amaretto da içelim hatunlar
Bilmiyordum baktim, likormus, cok tatli ise i-iii, degilse her turlu uyar

Son düzenleme:
Pardon ben bir puzzle siparis etmemistim de ne oldu o puzzle in sonu acaba. Isterse eve gelebilir dersin.

Ayy inşallah inşallah ben seni bekliyorum büyüğümsün diye siz gidin de ben de evlenicem

Tabi bizi bekliyorsun bilmez miyim.

Son düzenleme:

Yalniz bu kafayla o puzzle i nasil yapacaksin.

Kiyamam

Bulursun bence bebek

Bilmiyordum baktim, likormus, cok tatli ise i-iii, degilse her turlu uyar

Bence de bulurum. Orda bulmazsam burda ingiliz bulurum.

Siparis alinmissa aramana gerek yok, milyarlarca online alisveris yapan insandan birisin naz, sakin ol

Ben demedim mi sana anatolian alma diye Neyse hadi güle güle yap, yaparken beni hatırla

olayı çözdüm yaa sıkıntı kalmadı

Yalniz bu kafayla o puzzle i nasil yapacaksin.

ben bişeye yoğunlaştıgım zaman bu salaklıgım gidiyor özüme dönüyorum, hatta kafamı toplamama yardımcı oluyor o yuzden bişeylerle uğraşmak istedim ya zaten

Pardon ben bir puzzle siparis etmemistim de ne oldu o puzzle in sonu acaba. Isterse eve gelebilir dersin.

:

siparişiniz başarıyla kayıt edilmiştir diyor, eger almadılarsa o siparişi yolarım valla

Ben demedim mi sana anatolian alma diye Neyse hadi güle güle yap, yaparken beni hatırla

aman ne bileyim yaa, kardeşimin bi arkadaşı da anatolian dan çok memnunmuş :26: gerçi ben markaya degil en son begendigim şekle göre aldım, bunda da kırmızılar var diye en çok bu hoşuma gitmiş o anki ruh halimle demek :26:

Haftaya Ispanyollarla bulusucam.

Yok ya bu baska bir sey bence. Salakta degilsin ayrica Naz cim. Bakma sen bize.

Yol o siparisi. :)

Şaka yaptım kuzum beğendiysen al tabi, yalnız işte bitince çerçeveletmek zor oluyor kolay dağılıyor iyi yapıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…