- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.761
Uuu çok romantik
Tam bana goresin o zaman ise alindin.
Normalde paylasmam ama bu naz baska turlu anlamayacakti.
Ay Naz yemin ederim cok alemsinyani inşallah budur iyice kafam karıştıön sipariş yazıyor yaa, o gün gerçi siparişiniz başarıyla alınmıştır yazmıştı, herhalde almayı becerebilmişimdir degil mi :26: ayy yakacam kendimi benzinle bigun bu kafam hiç çalışmıyor yaa
Tam deli yaGozumuz aydin naz siparisi vermemis.
Naz bu ara bilinci hiç kullanmıyor, o kafayı boşuna taşıyor hatta
Yay!!!!
Naz bazen bilinci yari tasarruflu kullaniyor onu anladik bugun
Ne oldu biz en son Paris'e gidip okey oynuyorduk
Ay Naz yemin ederim cok alemsinBana da olur bazen boyle, kafa gider
Tam deli ya
Ne oldu biz en son Paris'e gidip okey oynuyorduk
Yuklenmeyelim Naz a o simdi depresyonda.
Once ben gidicem sonra siz geleceksiniz acaba bir yabanci damat bulur muyum.
KiyamamYuklenmeyelim Naz a o simdi depresyonda.
Bulursun bence bebekOnce ben gidicem sonra siz geleceksiniz acaba bir yabanci damat bulur muyum.
En mantiklisi, bu muammayi benim kalbim daha fazla kaldirmayacakben dagıldımı tam dagılıyorum yaa, ciddi mala baglıyorum yani böyle zamanlarda :26: neyse yaa yarın sabah müşteri hizmetlerini arar öğrenirim puzzle ımın akıbetini
Bilmiyordum baktim, likormus, cok tatli ise i-iii, degilse her turlu uyarAmaretto da içelim hatunlar
Pardon ben bir puzzle siparis etmemistim de ne oldu o puzzle in sonu acaba. Isterse eve gelebilir dersin.ben dagıldımı tam dagılıyorum yaa, ciddi mala baglıyorum yani böyle zamanlarda :26: neyse yaa yarın sabah müşteri hizmetlerini arar öğrenirim puzzle ımın akıbetini
Ayy inşallah inşallah ben seni bekliyorum büyüğümsün diye siz gidin de ben de evlenicem
sipariş ettigim puzzle bu
https://www.puzzlevitrini.com/3d-34/anatolian-eyfel-kulesi-1000-parca-puzzle-928/
sipariş sayfamda da siparişiniz başarı ile kayıt edilmiştir diyor, demek ki siparişim alınmış, herhalde yarın gönderirler. ama garantiye almak için ben yarın muşteri hizmetlerini arar sorarım yine deverdigim bu karışıklıktan dolayı özür dilerim
Kiyamam
Bulursun bence bebek
En mantiklisi, bu muammayi benim kalbim daha fazla kaldirmayacak
Bilmiyordum baktim, likormus, cok tatli ise i-iii, degilse her turlu uyar
Siparis alinmissa aramana gerek yok, milyarlarca online alisveris yapan insandan birisin naz, sakin olsipariş ettigim puzzle bu
https://www.puzzlevitrini.com/3d-34/anatolian-eyfel-kulesi-1000-parca-puzzle-928/
sipariş sayfamda da siparişiniz başarı ile kayıt edilmiştir diyor, demek ki siparişim alınmış, herhalde yarın gönderirler. ama garantiye almak için ben yarın muşteri hizmetlerini arar sorarım yine deverdigim bu karışıklıktan dolayı özür dilerim
Italyan bulBence de bulurum. Orda bulmazsam burda ingiliz bulurum.
sipariş ettigim puzzle bu
En mantiklisi, bu muammayi benim kalbim daha fazla kaldirmayacak
Yalniz bu kafayla o puzzle i nasil yapacaksin.
Pardon ben bir puzzle siparis etmemistim de ne oldu o puzzle in sonu acaba. Isterse eve gelebilir dersin.
:
Ben demedim mi sana anatolian alma diyeNeyse hadi güle güle yap, yaparken beni hatırla
Siparis alinmissa aramana gerek yok, milyarlarca online alisveris yapan insandan birisin naz, sakin ol
Bilmiyordum baktim, likormus, cok tatli ise i-iii, degilse her turlu uyar
Italyan bul
olayı çözdüm yaa sıkıntı kalmadı
ben bişeye yoğunlaştıgım zaman bu salaklıgım gidiyor özüme dönüyorum, hatta kafamı toplamama yardımcı oluyor o yuzden bişeylerle uğraşmak istedim ya zaten
siparişiniz başarıyla kayıt edilmiştir diyor, eger almadılarsa o siparişi yolarım valla
Olsun, bundan sonra rahat olursunalışkın degilsem demek heyecan yaptım
aman ne bileyim yaa, kardeşimin bi arkadaşı da anatolian dan çok memnunmuş :26: gerçi ben markaya degil en son begendigim şekle göre aldım, bunda da kırmızılar var diye en çok bu hoşuma gitmiş o anki ruh halimle demek :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?