- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bakin bu abla bir ay boyunca 3 litre su icmis oncesi sonrasi bu
Haberlerde oyle yaziyor fazladan birsey yaptimi bilmiyorum ama benzerinide yasadim bir abla var esmere yakin bir teni var birkac gun icerisinde cildi puruzsuzlesti guzellesti dedim abla ne yapiyorsun ?su iciyorum birde meyve yiyorum dedi bence denemeye deger temizleyicidirSadece su içmeyle alakalı olduğunu sanmıyorum.Tamam su içmekte faydalı ama bu kadar etkisi olmaz ki.
Bende çok fazla su içerim,hatta çoğu zaman 3 ltden bile fazla.Ama öyle çok mükemmel bir cildim yok,belki ek olarak yaptıkları vardır.Haberlerde oyle yaziyor fazladan birsey yaptimi bilmiyorum ama benzerinide yasadim bir abla var esmere yakin bir teni var birkac gun icerisinde cildi puruzsuzlesti guzellesti dedim abla ne yapiyorsun ?su iciyorum birde meyve yiyorum dedi bence denemeye deger temizleyicidir
Genetik faktörler yaşla kremle falan ilgisi yok canım.. 35 yaşındayım yüzümde hiç kırışıklık sarkma vs. bişey yok kimse yaşıma inanmaz..Şu yaşıma kadar eczaneden aldığım bebek nemlendiricisinden başka hiçbişey kullanmadım.. ama benim annem de böyleydi mesela bizi kardeş sanıyolardı 45ine gelince bi anda 10 yıl yaşlandı.. Yine yaşıtlarına göre iyi şimdi ama bu tarz şeyler genetik oluyo canım.. Çok rahatsızsan botoks fln yaptırabilirsinBu sabah aynaya bakarken fark ettim.
Gözlerimin altında 2 3 çizgi belirmiş
Dudagimin kenarında ise ince bir çizgi. .
Ben daha 28 yaşındayım
Ne oluyor kızlar ya :/ Daha çocuğum Nile yok
Daha dün çocuktum. .bunu engellemenin yolu yok mu
Gözaltı kremi filan mesela kullanan var mı
Kimisi de diyor ki şu an müdahale edersen göz altı kremi ile ilerde daha çok kırışık olur ????????
Tipik 27- 28 yaş sendromu... Artık ne gençsin ne de daha yetişkin. Araftasın arafta... Ne günlerdi. Ama 30dan sonra atlatıyorsun merak etme. Her yaşın ayrı güzelliği varBu sabah aynaya bakarken fark ettim.
Gözlerimin altında 2 3 çizgi belirmiş
Dudagimin kenarında ise ince bir çizgi. .
Ben daha 28 yaşındayım
Ne oluyor kızlar ya :/ Daha çocuğum Nile yok
Daha dün çocuktum. .bunu engellemenin yolu yok mu
Gözaltı kremi filan mesela kullanan var mı
Kimisi de diyor ki şu an müdahale edersen göz altı kremi ile ilerde daha çok kırışık olur ????????
Ne olucam peki ben böyle ? :/Tipik 27- 28 yaş sendromu... Artık ne gençsin ne de daha yetişkin. Araftasın arafta... Ne günlerdi. Ama 30dan sonra atlatıyorsun merak etme. Her yaşın ayrı güzelliği var
plasebo etkisi yapar belki bizde :)Sadece su içmeyle alakalı olduğunu sanmıyorum.Tamam su içmekte faydalı ama bu kadar etkisi olmaz ki.
Ne kadar surede oldugu yazmiyor muResimdeki kadın sigarayı bırakmış ve aynı zamanda su içmiş ama galiba alkali olarak icmiş suyu
Acıklma geldi sonradan Ingiliz basınından dı sanırım
Kadının resmen saç rengi göz rengi açılmış. Fotoğrafla oynanmış photoshop'u basmışlar. Sende su diyosun. He he suBakin bu abla bir ay boyunca 3 litre su icmis oncesi sonrasi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?