na yapmam gerektiğini bilmiyorum :/

emine_

mutlu olmak...
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
95
3
98
İstanbul
Merhaba kızlarr bu aralar içim çok sıkkın ve ne yapsam bilmiyorum . Bu sene üniversite sınavlarına hazırlanıyorum ilk başta hiç çalışmayıp salaklık yaptım ve düşük bir puan aldım daha sonra aklım başıma geldi birkaç haftadır çok güzel çalışıyordum ama gerçekçi düşününce istediğim üniversiteyi kazanamayacağımı anladım İstanbul dışı tutturabilirim ama ailemden arkadaşlarımdan ayrı yapamam bunu biliyorum bende seneye hazırlanmaya karar verdim en azından İstanbul da sevdiklerimle olup istediğim bölümü okuyabilirim diye düşündüm sizce ne yapmalıyım kararım doğru mudur :5:

üniversiteyi dışarda okumanın tadı başkadır :) merak etme orda da bir çevre edinirsin. ben de ilk başta senin gibi kararsızdım daha önce ailemden ayrı kalmamıştım vs. ama şimdi aldığım en güzel kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. :) ailenden ayrı farklı bir şehirde okuduğunda bu deneyim sana kendi ayakların üstünde durma anlamında da bir şeyler katıcak. bence deneyimlemelisin derim.

Merhaba kızlarr bu aralar içim çok sıkkın ve ne yapsam bilmiyorum . Bu sene üniversite sınavlarına hazırlanıyorum ilk başta hiç çalışmayıp salaklık yaptım ve düşük bir puan aldım daha sonra aklım başıma geldi birkaç haftadır çok güzel çalışıyordum ama gerçekçi düşününce istediğim üniversiteyi kazanamayacağımı anladım İstanbul dışı tutturabilirim ama ailemden arkadaşlarımdan ayrı yapamam bunu biliyorum bende seneye hazırlanmaya karar verdim en azından İstanbul da sevdiklerimle olup istediğim bölümü okuyabilirim diye düşündüm sizce ne yapmalıyım kararım doğru mudur :5:

Ailen adi ustunde aile hep yaninda olucak o yuzden eger cok duygusal bir insan degilsen sehir disinda okumanin bir sorun olucagini dusunmuyorum :)
Ve kesinlikle ama kesinlikle arkadaslarina gore tercih yapmamalisin
Bence bu sene elinden geleni yap olmazsa seneye bir daha denersin :)

Ne kadar yaptin ki?
Ben ygs de 200binlerde olup da marmara tipa giren duydum

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Ailen adi ustunde aile hep yaninda olucak o yuzden eger cok duygusal bir insan degilsen sehir disinda okumanin bir sorun olucagini dusunmuyorum :)
Ve kesinlikle ama kesinlikle arkadaslarina gore tercih yapmamalisin
Bence bu sene elinden geleni yap olmazsa seneye bir daha denersin :)

Ne kadar yaptin ki?
Ben ygs de 200binlerde olup da marmara tipa giren duydum

İşte elimden geleni yapsam bile istediğim bölüm olmuyor puanım 230 çok düşük yinede haziranda ki sınava çalışacağım tabi ki kazanamazsam bile yanıma kar kalır

Ben seni çok ii anlıyorum. Şu an üniversite 2. sınıftayım ve dediğin bana da olmuştu. ygs puanım yüzünden depresyona girdim ama lys de tam 30 puan yükselttim ve istediğim okuldayım. Şimdi ise tek derdim finallerim canını sıkma olmazsa da tekrar sınava girmek seni çok zorlamasın ucunda hayalindeki üniversiteye kavuşmak var sonuçta

Ben seni çok ii anlıyorum. Şu an üniversite 2. sınıftayım ve dediğin bana da olmuştu. ygs puanım yüzünden depresyona girdim ama lys de tam 30 puan yükselttim ve istediğim okuldayım. Şimdi ise tek derdim finallerim canını sıkma olmazsa da tekrar sınava girmek seni çok zorlamasın ucunda hayalindeki üniversiteye kavuşmak var sonuçta

Senin adına çok sevindim canım umarım istediğim olur cevap yazdığın için teşekkür ederimm

Back
X