Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dostlar
Merak ettiğim bir konu var.
Evli hanımlar, eşinizin iş yerindeki (ya da normalde) kadın arkadaşlarıyla ilişkisi nasıldır?
Gelip size "o şöyle iyi böyle iyi" diye anlatır mı?
Siz ne hissedersiniz?
Normalde kıskanç biriyim, öyle bir durumdaki tepkimi bilemiyorum ama, kıskançlığımı törpülemem lazım.
Sizlerin durumları fikirleri nedir, merakla bekliyorum
Edit: evli değilim :)[/QUOTE
farklı şehirlerdeyiz nasıl anlarım kine oluyor ulan diye işkillenip çaktırmadan takibe alırdım.
çünkü öğrenmeye çalıştığım şey, başka bir kadına "hayranlık, ilgi duyma"vb. gibi bir durum olup olmadığını ortaya çıkartmak olurdu.
çoookkk haklısın canım, dün öyle yaptım, evlenmekten bahsetti normalde bi şekilde sinir olduğumu gösterirdim,He he de geç kıskandığını anladığı an havasından geçilmez![]()
o da doğru aslındaEger kotu bi niyeti yada özel bi ilgisi olsa zaten anlatmaz diye düşünüyorum kendi kendimi avutuyoda olabilirim![]()
o kadın fazla mı iyiymiş ne :) dayanamazdım ben o duruma ya Allah göstermesinİyi insandır falan gibi kişiliğiyle alakalı yorumlar yapmışlığı var eşimin. Ama güzel kadın seksi kadın vücudu güzel veya gebç gösteriyor gibi bir şey dese bi noluyo yavv derdim heralde. Onları içinden söylüyor olabilir. Ben kıskanırım artı saygısızlık kabul ederim.
Ama eşimin bir kuzeni var. Eşi varkrn veya yokken sürekli her tanıdığı veya gördüğü kadının bacakları ve yüzü başta olmak üzere tüm fiziksel özelliklerine iltifatlar yağdırır. Eşide ben kıskanmıyorum, kıskançlık özgüvensizliktir triplerinde. Acaip bir aydınlanma yaşamışta hepimizden üstün bir dişi olup kıskanma aşamasını aşmış gibi davranıyor. Ama bence karısı hakkında yıllardır tek iltifat etmeyipte uçanı kaçanı övmesi en başta saygısızlıktır. Arada benim eşimede oha şu kızın bacaklarına bak falan diyor. Bende sen ergenlikten ne zaman çıkacaksın diyorum 35 yaşındaki adama. O uTansın ne diyim.
Ohhh süper yapmıssınçoookkk haklısın canım, dün öyle yaptım, evlenmekten bahsetti normalde bi şekilde sinir olduğumu gösterirdim,
hayırlı olsun deyip dalga geçtim o sinir oldu![]()
Mesela yanında çalışan kıza işini iyi yapar falan der ama karakter olarak hiç şöyle iyi böyle iyi demedi belki benden tirstina dememiştirtelefondan vatsaptan falan yazarlar birbirlerine sekreteri olduğu için bisey demem ama bazen yazismasina kil olup kavga cikarttigim oluyo :) sevgili olunca farklı evli olunca biraz daha farklı olabilir bu duruma bakış
aynen o yüzden evlilerden yorum almak istedim ben de, sevgililikte daha fevri olunabiliyor,Mesela yanında çalışan kıza işini iyi yapar falan der ama karakter olarak hiç şöyle iyi böyle iyi demedi belki benden tirstina dememiştirtelefondan vatsaptan falan yazarlar birbirlerine sekreteri olduğu için bisey demem ama bazen yazismasina kil olup kavga cikarttigim oluyo :) sevgili olunca farklı evli olunca biraz daha farklı olabilir bu duruma bakış