• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nabız yoklama.. Sizde durumlar nasıl ??

Özellikle tutup anlatmax, ama laf arasında çok geçer.

Hiçbirini de tanımam.

Kıskançlık hissetmedim şimdiye kadar, niyeti kötü değil sonuçta.

Benim esimin kiz arkadasi yok. Bazen beni kiskandirmak icin komsu kizlarini anlatir cok iyi saygili abi der bana gibi Vs vs.. bende iyi onunla evlenseydin derim güler biliyor kizacagimi cünki... konu kapanir:-):-)

İyi insandır falan gibi kişiliğiyle alakalı yorumlar yapmışlığı var eşimin. Ama güzel kadın seksi kadın vücudu güzel veya gebç gösteriyor gibi bir şey dese bi noluyo yavv derdim heralde. Onları içinden söylüyor olabilir. Ben kıskanırım artı saygısızlık kabul ederim.

Ama eşimin bir kuzeni var. Eşi varkrn veya yokken sürekli her tanıdığı veya gördüğü kadının bacakları ve yüzü başta olmak üzere tüm fiziksel özelliklerine iltifatlar yağdırır. Eşide ben kıskanmıyorum, kıskançlık özgüvensizliktir triplerinde. Acaip bir aydınlanma yaşamışta hepimizden üstün bir dişi olup kıskanma aşamasını aşmış gibi davranıyor. Ama bence karısı hakkında yıllardır tek iltifat etmeyipte uçanı kaçanı övmesi en başta saygısızlıktır. Arada benim eşimede oha şu kızın bacaklarına bak falan diyor. Bende sen ergenlikten ne zaman çıkacaksın diyorum 35 yaşındaki adama. O uTansın ne diyim.

Pek anlatmaz isle ilgili degisik bi durum veyahut onu sasirtan bi durum varsa bana anlatir onun disinda baslarda adam agzini acamazdi cok kiskanirdim simdi oyle dgilim

Dostlar :KK36:
Merak ettiğim bir konu var.
Evli hanımlar, eşinizin iş yerindeki (ya da normalde) kadın arkadaşlarıyla ilişkisi nasıldır?
Gelip size "o şöyle iyi böyle iyi" diye anlatır mı?
Siz ne hissedersiniz?
Normalde kıskanç biriyim, öyle bir durumdaki tepkimi bilemiyorum ama, kıskançlığımı törpülemem lazım.
Sizlerin durumları fikirleri nedir, merakla bekliyorum:KK49:
Edit: evli değilim :)[/QUOTE

Son düzenleme:
ne oluyor ulan diye işkillenip çaktırmadan takibe alırdım.
çünkü öğrenmeye çalıştığım şey, başka bir kadına "hayranlık, ilgi duyma"vb. gibi bir durum olup olmadığını ortaya çıkartmak olurdu.
farklı şehirlerdeyiz nasıl anlarım kio_O
farklı şehirde olduğumuz için uzak hissetmeyelim diye her anından bahseder ama, anlık duygu düşüncelerinden, aklına bişey gelsin hemen msj atar, içlerinde hiç kadınlık bi durum sezmedim

He he de geç kıskandığını anladığı an havasından geçilmez:KK14:
çoookkk haklısın canım, dün öyle yaptım, evlenmekten bahsetti normalde bi şekilde sinir olduğumu gösterirdim,
hayırlı olsun deyip dalga geçtim o sinir oldu :KK53:

İyi insandır falan gibi kişiliğiyle alakalı yorumlar yapmışlığı var eşimin. Ama güzel kadın seksi kadın vücudu güzel veya gebç gösteriyor gibi bir şey dese bi noluyo yavv derdim heralde. Onları içinden söylüyor olabilir. Ben kıskanırım artı saygısızlık kabul ederim.

Ama eşimin bir kuzeni var. Eşi varkrn veya yokken sürekli her tanıdığı veya gördüğü kadının bacakları ve yüzü başta olmak üzere tüm fiziksel özelliklerine iltifatlar yağdırır. Eşide ben kıskanmıyorum, kıskançlık özgüvensizliktir triplerinde. Acaip bir aydınlanma yaşamışta hepimizden üstün bir dişi olup kıskanma aşamasını aşmış gibi davranıyor. Ama bence karısı hakkında yıllardır tek iltifat etmeyipte uçanı kaçanı övmesi en başta saygısızlıktır. Arada benim eşimede oha şu kızın bacaklarına bak falan diyor. Bende sen ergenlikten ne zaman çıkacaksın diyorum 35 yaşındaki adama. O uTansın ne diyim.
o kadın fazla mı iyiymiş ne :) dayanamazdım ben o duruma ya Allah göstermesin
kişilikten bahsedilmesi neyse de vücuda övgüler, kendimi eksik hissederdim herhalde

Valla aynı şirkette olduğumuz için kimin hakkında ne düşünüyor nasıl davranıyor hepsini biliyorum. Ben de tanıyorum sonuçta. O yüzden örnek veremeyeceğim. Ama eğer farklı yerlerde olsaydık o kişiyi övdüğü sözlere bakar manasını anlamaya çalışırdım.
Niyetinin ne olduğunu anlayınca ona göre konuşurdum. Övmek var övmek var sonuçta.

eski erkek arkadaşımın eğitim için gittiği firmada şöyle iyi böyle iyi diye anlattığı iki lafın birinde sürekli adı geçen kadınla duygusal bir yakınlaşma içine girdiğini anladığım günden beri benim için olay bitmiştir. bir erkek işyerindeki bayan çalışanlarla her zaman mesafesini korumalı. samimiyet kurması benim kaldırabileceğim bir durum değil.

önceleri hiç bahsetmezdi, şimdi düşünüyorum da bugünlerde bahsetmeye başladı, bi de sadece bir kişi değil aklına gelenden bahsediyor,
acaba kıskandırmaya mı çalışıyor kio_O

İş yerindeki olayları anlatmaz eşim kolay kolay kırılırsa bir şeye acaba benmi yalnış anladımmı diye fikir amaçlı anlatır sorar bana amma lakin evimizin karşısında 65-70 yaş arası çinli hanım teyzem gün ışığının çıkmasıyla kalkar tüm bahçeyi süpürür 20 kişilik haneli dubleks evin demir fenslerini sabunlu suyla tek tek siler paklar işe gitmeden önce balkonda kahvesini yudumlayan eşim pürrrr dikkat izleyip kırk kere maşaallah çeker içeriye doğru bizimki onun yaşında yatakdan hiç çıkmaz hiçççç diye laf sokuşturur :KK12:kadını över durur kıskanırım ama sende yap hayatım bak o yapıyor senin neyin eksik derim çaktırmam :63:bide kadın 65-70 yaş arası ondan fazla takmıyom :KK55:

Mesela yanında çalışan kıza işini iyi yapar falan der ama karakter olarak hiç şöyle iyi böyle iyi demedi belki benden tirstina dememiştir :D telefondan vatsaptan falan yazarlar birbirlerine sekreteri olduğu için bisey demem ama bazen yazismasina kil olup kavga cikarttigim oluyo :) sevgili olunca farklı evli olunca biraz daha farklı olabilir bu duruma bakış

Mesela yanında çalışan kıza işini iyi yapar falan der ama karakter olarak hiç şöyle iyi böyle iyi demedi belki benden tirstina dememiştir :KK70: telefondan vatsaptan falan yazarlar birbirlerine sekreteri olduğu için bisey demem ama bazen yazismasina kil olup kavga cikarttigim oluyo :) sevgili olunca farklı evli olunca biraz daha farklı olabilir bu duruma bakış
Mesela yanında çalışan kıza işini iyi yapar falan der ama karakter olarak hiç şöyle iyi böyle iyi demedi belki benden tirstina dememiştir :KK70: telefondan vatsaptan falan yazarlar birbirlerine sekreteri olduğu için bisey demem ama bazen yazismasina kil olup kavga cikarttigim oluyo :) sevgili olunca farklı evli olunca biraz daha farklı olabilir bu duruma bakış
aynen o yüzden evlilerden yorum almak istedim ben de, sevgililikte daha fevri olunabiliyor,
yanlış anlama ihtimalim de yüksek

ben evlendikten sonra erke olan arkadaşlarımla ilişkimi nasıl ksııtlayıp hale yola soktuysam aynısını da ondan beklerim öyle mesajlar nasılsınlar yok yani görüşülürse hep beraber görüşülür whats uptan konuşulursa herkese açıktır bilinir okunur eşler de dahil edili v.s.... evlilik bir kurumdur. kurumlarn sınırları vardır sonor olmayan şeye kurum denmez... özetle bu nokta. aksi takdirde arıza çıakrtırım ayrıca kıskançlık da bir immün sistemidir bence ve belli oranda aktif olmalıdır. kıskançlık olacak abi

Back
X