bukadardı .. eskıden cok detaylı ruyalar gorurdum vede bırebır cıkardı ... gelecekten oyle haber alabılıyordum desem yerıdır.
fakat artık o kadar detaylıu gormuyorum .. oglumungece uykuları duzensız olunca nasıl uyudugumu ben bıle bılmıyorum sanırım bundan dolayı :))
yarım yamalak goruyorum
etek guızeldı bır arkadasıma almayı ıcımden gecırıyordum o etege bakarken .. fakat bırı beı cagırdı ve cıktım ama etek aklımda kaldı
yesıl doganıda tertemız bır demet halınde gordum yıkanmıs vede ayıklanmıstı...
merhaba canım:)
annem rüyasında beni görmüş..ben ona kagıt para vermişim..yolda önden gidiyormuşum..oda ortadaymışş.eşimde onun arkasaındaymış...
bende rüyamda annemin evini gördüm..gün bayram günüymüş..ev kalabalıktı ..akrabalar annem ablam babam vs..yiyecekler gelenlere ikram ediliyordu..bende arkadaşıma gideyim diyordum..o kalabalıkta..
teşekkürler şimdiden.
datlu cadı benım ruyayıda yorarsan sevinirim rüyamda etst yapıyorum hamileyım birde dr gidim diyorum doktor ayak baş parmagıma tırtıklı bişey sürüyor ne hissediyorsun diyor uyuştu diyorum parmagın sen yüksek ihtimalle hamılesın diyor ama bebek küçüktür üstten görünmez alttan bakmama lazım diyor ben izin vermıyorum bir hafta sonra gelirim o zaman bakarsın diyorum yınede bir üstten bakım diyor tam bakacakken uyandım
evet canımm mayısta bebeğimin kalbi durdu alındı şimdi yıne istiyoruz
slm.dün gece istihare namazına yattım ve rüyamda büyük beyaz bi resim kağıdına kacaman bi güneş yaptım.kağıdın kenarında da mavi renk vardı.nedir sizce??
[.
Günaydın canım. öncelikle hayrolsun
annenin rüyasını yorumlayalım bi.
Senin eşinden gizli annene bir vekaletin var galiba . Yani bi iş için anneni vekil tayin ediyon. Ama eşinin haberi yok.
Senin rüyana gelince , bayram geliyo ya senin eski bayramlara olan özlemin depreşmiş. Duygularının rüyana yansıması canım. Umarım bu bayramında özlemini çektiğin diğer bayramlar kadar güzel geçer.
Tatlı rüyalar
slm.dün gece istihare namazına yattım ve rüyamda büyük beyaz bi resim kağıdına kacaman bi güneş yaptım.kağıdın kenarında da mavi renk vardı.nedir sizce??
allah rahmet eylesin canım. sanada çok geçmiş olsun. özlemin ve son yaşadığın olay rüyalarına yansımış tatlım. eminim çok fazla görüyorsundur bu tür rüyaları. allah hakkında hayırlısını versin, en kısa zamanda bebğini kollarına almayı nasip etsin.
hayırlı ve tatlı rüyalar.
Yine güzellikle alakalı bir şeyler var ama eski sevgilimle ilgili rüyaları kırk yılda bir gördüğüm için bu rüya önemli.Yorumlarını bekliyorum.
Rüyamda babaannemi gördüm. Eski evimizdeydik. Kanepe yatak haline gelir ya, o şekildeydi. Babaannem de dinleniyormuş orda. Yeni uyanmış gibiydi. Elinde benim kahve fincanım vardı falıma bakıyordu. Babaannem normalde böyle şeylerle uğraşmaz aslında. Neyse işte bana diyor ki Ayşegül kim? Bizim sınıftan bir kız diyorum. Aslında ismi Ayşe ama rüyamda Ayşegül diye geçiyor. Babaannem de diyor ki senin sevdiğin çocuk bu kızla çıkıyor ama ayrılacaklar yakında. Ben de inanamıyorum bu duruma. O kız hiç güzel değil, nasıl öyle bir kızla çıkar falan diyorum. Bir de sevdiğim çocukla, bizim sınıftaki o kızı bir duvara yaslanmış otururken görüyorum. Moralim çok bozuluyor, neredeyse ağlayacak gibi oluyorum. Ama bir yandan da kız güzel olmadığı için kıskanmıyorum. Zaten yakında da ayrılacaklarmış, bana döner o zaman diye düşünüyorum. Babaannem de yeniden beraber olacaksınız zaten siz merak etme diyor. Sonra benden ona da kahve yapmamı istiyor. Ben mutfağa geçerken annemi de görüyorum o da aynı şekilde uykudan uyanmış gibi kanepede oturmuş, bana da kahve yapsana diyor. Tamam diyorum ama aklım sevdiğim kişide olduğu için ve ona üzüldüğümden kahve yapmayı geciktiriyorum, pek takmıyorum.
rüyamda kurtçuk gördüm o kdar iğrendim kianlamı ne olabilir acaba
allah iyiliğini versin em i senin şeker şey
nasılda biliyo huyunu , yine güzellik var içinde diye.
senin aklın eski sevgilindemi hala. falcıya felan gitmeyimi düşünyon yoksa,
bu aralar eski sevgilinle karşılaşabilirisn haberin olsun.
hadi bakalım hayrolsun. allah hayırlısını versin.
tatlı rüyalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?