berekettir canım.
hayrolsun
tatlı rüyalar
Ayrı şehirlerdeyiz gerçi karşılaşmayız ama hayırlısı olsun. Sağol.
Aklım onda malesef.(( Ama rüyama hiç girmiyor neredeyse...
Hani hep bazı şeyleri çok düşününce rüyana ondan giriyor derler ya, ben bu çocuğu çok düşünüyorum ama topu topu 5 kez girmiştir rüyama 3 yıl içinde. :S Bunun bir anlamı var mı sence? Neden bu kadar az görüyorum onu acaba?
Nişanlımla aynı işyerinde çalışıyoruz. firmamıza bağlı 2 firma daha var. Ama dün gece rüyamda şirketler grubu yemeğindeyiz , yalnız nişanlım diğer şirketin personeliyle bende öbür firmanın personeliyle oturuyorum. şu anki çalıştğımız şirket bizi diğer şirketlere göndermiş hemde farklı firmalara... yorumlarsanız sevinirim.
bende bugünkü rüyamı anlatayım:şuan bebeğimiz yok,ama rüyamda bir erkek bebeğimizin olduğunu gördüm,ve onu emziriyodum sürekli,bebekte bir iki kez emip bırakıyodu,bende neden bırakıyo diye göğsüme baktım,sütle karışık kırmızıya dönük bir sıvı geliyordu,o yüzden bırakıyomuşş,ailelerimiz yanımızdaydı ,kalabalıktık,sonra düğün oluyo birilerinin,elbise alıyorum falan filan ,,,gerisini hatırlayamıyorum,bu rüyamı yorumlayabilirmisinizz
Ben de çok etkilendiğim bir rüyamı anlatayım. hala etkileniyorum hatırladıkça....
Rüyamda; Annem hacca gidiyor ve bütün aile onu yolcu etmek için hava alanındayız... Tam anneme sarılırken, Anne diyorum ben de geliyorum..! Annem ve herkes şaşırıyor, bavulumuda getirdim diyorum... Buradaki işlerini ne yapacaksın diyorlar bana? Ben hallederim diyorum...
Ve bembeyaz giyiniyorum Uçağa biniyoruz... Oraya vardığımızda, kendimi çok huzurlu hissediyorum... Kabe yi görüyorum uçaktan iner inmez... Ve bize yol gösterenler diyor ki şimdi yemek yiyeceğiz... Yemek yemek için gittiğimiz yer öyle garip ki... Yıkık duvarlar, toz toprak... Ama hiç kimsenin umurunda değil... Sonra orada Anneme diyorum ki... Ben sabah gelir akşam istanbul'a dönerim... Böylece ne oradaki işlerimi ne de burayı aksatmam... Ve öyle yapıyorum... Her gün sabah uçakla gidip, akşam dönüyorum.. Haccımı böyle yapıyorum...
Böyle işte... :44:
hımmm çok seviyosun galiba. neden ayrıldınız peki.
insan bilinçaltına attığı şeyleri çok görüyor .tamamiyle o şeye yönelip onunla ilgilendiği zaman çok giriyo rüyana.
sen onunla birlikte o kadar çok şey düşünüyosunki o arada kaynıyo.
hem bence boşver sen onu rüyalarında görmeyi melankolik aşıkmı olmak istiyon ,kurgu rüyanın insana ne faydası olcak. hayattan zevk almaya bak.
merhaba. ben de rüyamda otel odası gibi bir yerdeydim. yanımda bir kadın ve genç bir erkek vardı. kadın kurnaz biriydi. dikkatli davranıyordum ben de bunu farkettiğim için. sandalyede oturuyordum cam kenarında, üzerimde beyaz tülden bir şey vardı. vücuduma yapışıktı. tenimi sarmıştı. normalde de ten rengim beyazdır ama rüyamda daha da beyazdım. bu kadın yanıma gelip ne kadar güzelsin sen diyordu bana. koluma dokunuyordu, iyice yanıma yaklaşmıştı. o genç erkek de beni istiyormuş. ama bana hiç dokunmuyordu. ben ise ordan kaçmak istiyordum bir an önce çünkü korkmuştum. kadın da beni ikna ediyordu sanki o çocukla olmam için. o genç erkek sarışın biriydi. sarışınları hiç sevmem bu arada. sonra o erkek sinirlenmeye başladı, neredeyse ağlayacaktı, saçını başını yoluyordu. onunla olmamı istediği için. ama ben istemedim ve önce küçük bir çanta aldım, sonra telefonda annemle konuştum annem bavula koy eşyalarını dedi. ordan ayrılmak için hazırlanmaya başladım. eşyalarımı, kıyafetlerimi bavula yerleştiriyordum. bir yandan da keşke gideceğimi söylemeseydim, kaçsaydım bir şey demeden diyordum kehdi kendime. eşyalarımı bavula doldurduğum anda uyandım. anlamı nedir bunun?
Evet olabilir. Sadece ona odaklansam görürüm belki ama yapamıyorum demek ki.
Haklısın, kurgu rüyanın ne faydası olacak ama olsun gerçekte beraber olamıyorum bari rüyalarımda buluşalım. Ama o bile olmuyor. :84:
Ayrı şehirlerdeydik, görüşemiyorduk vs. Tabi bunlar bahane. :/ Bir de gurur olayı da var. İkimiz de adım atmıyoruz birbirimize. Kısmet diyelim. Olmadı işte.
belki bu rüyalar bir adım dır,
hadi bakalım hayrlısı:98:
Hayır canım gitmediler... Annem çok istiyor yıllardır ama nasip olmadı....
canım bebk istiyorsanız eğer bu tür rüyaları görmen normal. vücudun seni anneliğe hazırlıyor.
düğün kısmı ise yaınlarda şahit olduğun bir kalablaık ortam olmuş ise ordan esinlenme olabilir.
yada belki bu aralar hamile kalabilirisin.
hayrolsun inşallah.
tatlı rüyalar.
hayrolsun inaşllah.
sıkıntılı bir rüya.
atfaında sana askıntı olan, canını sıkan istemediğin biri varmı canım,
canım geçenki rüyanda da bu tarz şeyler vardı. eski sevgilim demişsin, ayrılmanıza sebep bir kadın, dedikodular yada onun ailesinden birimiydi acaba.hayır olsun inşallah. yok canım, şükürler olsun ki canımı sıkan ya da askıntı olan biri yok hayatımda.
bir rüyam daha var. bir yerde oturuyorum. sanırım üniversitenin kantininde oturuyordum. yanıma iki kadın geliyor. biri sarı saçlı, diğeri koyu renk saçlı. ben şüpheleniyorum neler oluyor böyle diye, birden bire yanıma oturuyorlar çünkü. dikkatli ol diye tembihliyorum kendi kendime. gözümü açıyorum yani. süslü püslü ağzı laf yapan kadınlar bunlar. sonra bana fal bakıyorlar. sevdiğin çocuk sana gelmeyecek diyorlar önce. sonra geri gelcek kesinlikle gelecek diyorlar. sanırım bir tanesi bakıyordu falıma. ama bunu sevinçle ve heyecanla söylüyordu. yerinde duramıyordu resmen geri gelecek sevdiğin çocuk derken. kadınlardan biri bana çok fazla yaklaşıyor kokuyorum ben de niye böyle yapıyor diye. yanlarından ayrılıyorum nihayet ve kantine giriyorum. birkaç yiyecek bir şey almak için bakınıyorum, peşimde de bir erkek var. tanıyormuşum onu, arkadaşımmış ama yüzünü tam göremiyorum. ben nereye gidersem o da oraya geliyor ama ben pek ilgilenmiyorum onunla.
ben daha önce de rüyamda özel güçleri olan bir kadının bana bunu dediğini duydum. bekle 2 yıl sonra sana dönecek diyordu. ama üstüne basa basa, gözlerini aça aça 2 yıl diye belirtti. 'ama sonunuz yok bu kişiyle' diyordu. çatı katında bir kafede söyledi bunları bana. bir de etrafta takım elbiseli adamlar vardı. ürkünç bir yerdi.
bunların anlamı nedir? eski sevgilimi çok az görürüm ben de rüyamda çünkü. arada böyle oluyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?