Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

erkek arkadaşın var mı? özelse cevplamayabilirsin

hayrolsun;

fare bereket derim ben. bi kısmetinizi mi engelliyonuz acaba . çok mühim olmayan ama neticede kısmet kategorisinde sayılabilecek bişey: )

ama erkek arkadasım oldugu için görüşmek istemedim.. ama bu konuyla alakası varmı bilemem..

belki de : ))))

rüyalar bir meltemdir, bazen kokuları bazen boranları haber verir. sende bunun kokuları getiren bir meltem say takılma: )) tatlı rüyalar

benimki arada kaynamis galiba

Benim Rüyamida yorumluyabilirsen cok sevinirim. Simdiden tsk ederim

Hamileyim ve dün Rüyamda suyum geliyordu, yani suyum oldugnu basta anlamiyorum bu islaklik ne diye bakiyorum, ve sonra asiri bir sekilde kanamam oluyor. Esime söyliyorum oda hemen hastahaneye götüreyim diyor. Hayir diyorum bu halde arabayla gidemem, ambulanz cagir. Sonrasi bebegi ölü dogum yaptigmi hatirliyorum.

Daha 3ayimizi tamamlamadik, dogursam bile bebek yasamaz. Rüyami yorumluyabilirmisin rica etsem?

hayrolsun, bence bunlar hamilelik psikolojisi le görmüş olduğunuz rüyalar. olumsuz düşüncelere gark olmayın

evet, çok değil ama bana göre daha muhafazakar kalıyor.

analdım canım. ben rüyanı bu cevapların ışığında şu şekilde yorumluyorum. sanırım o biraz daha muhafazakar olduğu için başörtüsü takmanı istiyor yada sana öyle geliyor. İlişkiniizn evliliğe gitmesini arzuluyorsun sanırım. Ve sen onun bu isteklerini kafanda tartıyorsun, yapabilrmiyim acaba diyosun kendini iknaya uğraşıyosun. ne derece doğru bilmem tabi

Bide zaten başörtülüyüm dermişsin

ablacım nasılsınnn ?
bugün ki rüyam çok acayippp
bi kadın var yanımda kim oldugunu bilmiyorum daha önce görmediğim bi tip ama kapalı ve çarşaflı (yanlış anlaşılmasın ben karışmam kimseye.. sadece cocukken bana anlatılanlardan dolayı halada korkarım biraz ürkerim siyah carsaflılardan)
işte siyah carsaflı bi kadın var yanımda annemle benim aramda analı kızlı alışveriş yapıp sinemaya gidelim vakit geçirelim diyoruz ama bu kadın bir uzun kii öyle böyle degil ve suratı yara içinde estetik yaptırmış bogazı yüzü hep dikişli kanlı ve bizim yanımızdan-aramızdan hiiiiçç ayrılmıyo sonra evimize giriyo ben bunu nasıl gönderirim diye düşünürken kadın gelip diyoki aklındakı şeyi yapmadan iyi düşün geri dönüşün olmaz diyo imalı imalı ama ne demek istiyo anlamıyorum sonra kadın birden yere yıgılıyo kalp krizi geciriyo ben acil servisi aarıyorum mesgül neyse ulaşıyorum ama zorr. sonra kadın tesekkur ediyo hayatımı kurtardın diye ve gidiyo hayatımızdan kalktıgımda kan ter içindeydim ve kendime gelemedim ben kolay kolay etkilenmem rüyadan ama bunda harbi etkilendim

Hayır başörtülü değilim böyle bir isteği olduğunu sanmıyorum ama olsaydım canına minnet Yetiştirilme tarzıyla da alakalı olarak ondan daha az muhafazakar olmam sorun oluyor, bu şekilde ufak tartışmalarımız olmuştu. Rüyamı hiç bu şekilde düşünmemiştim ama evlilik olayında da kendimi ikna etmeye çalışıyorum gerçekten doğru bildiniz. Aslında zamana bırakmıştım ama rüyalarım biraz daha düşünüp karara varmamı söylüyor galiba. çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…