Merhaba,
Öncelikle 24 yaşındayım ve evli değilim. dün gece rüyamda beyaz çarşaflı gelinliği olan bir kadın gördüm. çarşaf dememin sebebi aslında gayet göz alıcı işlemeleri olan fakat türban gibi değil de kara çarşafın gelinliği gibi kadının yüzü kapalı olacak şekildeydi. yanında 3 erkek daha vardı. sonra kendimi o kadınla tuvalette buldum ve kıyafetlerimizi değiştirdik. esmer bir kadındı ve benimle hiç konuşmadı. benim kıyafetlerimi giyip çıktı gitti ve ben gelinlikle diğer adamların yanına gittim. orada bir süre oturdum ve en son şimdi ne yapacağım derken uyandım. yorumlarsanız sevinirim. teşekkürler.
biraz uğraştıracak ama gelecek galiba annesi : ) inşallah
hayrolsun canım. şüphelendiğin tavırları var mı? Belli ki sen evlenmek istiyorsun onunla ama onda bi takım çekinceler görüyosun galiba
Sanirim kaybetmekten korkuyorum o yuzden goruyor olabilirim boyle ruyalar
acaba yorumlayabilir misiniz?
biraz daha detaylı analatabilir misin?
ama bi tıkırtı falan duyuyorum yataktan kalkıyorum fare varmış birden yanıma ablam gelio yakala yakala diorum sonra gidip öldürüorum hatta bakıorum ki çokta büyük değilmiş fare. ablama diorum bak öldürdüm onu diorum..
hayrolsun;
fare bereket derim ben. bi kısmetinizi mi engelliyonuz acaba . çok mühim olmayan ama neticede kısmet kategorisinde sayılabilecek bişey: )
ama erkek arkadasım oldugu için görüşmek istemedim.. ama bu konuyla alakası varmı bilemem..
Ben bundan bir kac hafta evvel bir kac gün arayla rüyamda beni istemeye geldiklerini gördüm ve iki gün öncede rüyamda cok güzel bir kac aylik bir kiz cocugu kulaginda küpesi bile vardi, siyah gür sacli cok güzel bir kiz bebegiydi.
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
:18::18:erkek arkadaşın var mı? özelse cevplamayabilirsin
benimki arada kaynamis galiba
:18::18:
evet var. :18:
Benim Rüyamida yorumluyabilirsen cok sevinirim. Simdiden tsk ederim
Hamileyim ve dün Rüyamda suyum geliyordu, yani suyum oldugnu basta anlamiyorum bu islaklik ne diye bakiyorum, ve sonra asiri bir sekilde kanamam oluyor. Esime söyliyorum oda hemen hastahaneye götüreyim diyor. Hayir diyorum bu halde arabayla gidemem, ambulanz cagir. Sonrasi bebegi ölü dogum yaptigmi hatirliyorum.
Daha 3ayimizi tamamlamadik, dogursam bile bebek yasamaz. Rüyami yorumluyabilirmisin rica etsem?
hayrolsun, bence bunlar hamilelik psikolojisi le görmüş olduğunuz rüyalar. olumsuz düşüncelere gark olmayın
korkmana gerek yok : )))
erkek arkadaşın biraz muhafazakar mı?
evet, çok değil ama bana göre daha muhafazakar kalıyor.
analdım canım. ben rüyanı bu cevapların ışığında şu şekilde yorumluyorum. sanırım o biraz daha muhafazakar olduğu için başörtüsü takmanı istiyor yada sana öyle geliyor. İlişkiniizn evliliğe gitmesini arzuluyorsun sanırım. Ve sen onun bu isteklerini kafanda tartıyorsun, yapabilrmiyim acaba diyosun kendini iknaya uğraşıyosun. ne derece doğru bilmem tabi
Bide zaten başörtülüyüm dermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?