anlattığın kadarıyla hovarda biri bu kuzen sanırım, üzülmek istemiyorsan çok yaklaşma derim. bir abla tavsiyesi
anlattığın kadarıyla hovarda biri bu kuzen sanırım, üzülmek istemiyorsan çok yaklaşma derim. bir abla tavsiyesi
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
hayrolsun canım. Rüyan çok etkilemiş ama kötü bir rüya gibi görünmüyo. Balıklar ölmemiş yaşıyo. üzerinize yağmur gibi su yağıyo. Sonucunu kestiremediğin bir olay varsa endişelenme bu kişide olabilir. çünkü belki seni biraz tedirgin ediyo ama öyle değil. Tam tersi sonu kısmetli olacak bişey.
Hamilelik falan var mı bu arada. Ikinci bebek düşünüyomusun? Sadece bir önsezi
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
hayrolsun canım. hissiyatın kuvvetli demekki. bakarsın bi kızın olacağını öğrenirsin. çilek ne anlama gelir tambilemiyorum. malum aş erme dönemindesin. yanlış yorumlamak istemem. allah sağlıklı bir hamileik süreci geçirmeni nasip etsin. inşllah sağlıcakla da alırsın yavrunu kucağınaben 11 haftalık hamileyim geçenlerde gördüğüm bir rüyada ;
liseden bir arkadaşımı görüyorum hamileymişim bana " kızın " diyor bende ona
" aaa Allahmı söyletti " diyorum. Sonra hamile bir kadın görüyorum karnı kocaman kızı olacakmış
hiç tanımıyorum ona hediye almışım kız bebek hediyesi poşeti ona veriyorum..
3 ay kadar önce gördüğüm bir rüya daha var hamile değildim henüz.
Rüyamda hamileymişim görüyorum kendimi iş arkadaşım yanımda kız olcak diyor
bende evet kız diyorum ertesi ay hamile kaldım:)
birde iştahlı bir şekilde çilek yediğimi görmüştüm..
hayır olsun inşallah
Merhaba datlucadu , dun gece ruyamda adet oldugumu gordum ve cope bisey aticam pis pis pedler vardi. O kismi biraz igrencti. Ama hep adet oldugumu ve adet kani gordum. Ne demektir acaba ? Tesekkurler...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne güzel bir konu olmuş şu an en çok merak ettiğim şey. Iki gündür aynı rüyayı görüyorum ve anlamını çok merak ediyorum. Rüyamda 5 6 tane tavuk var ve hepsi yumurtluyor ben de tek tek yumurtaları topluyorum
hayrolsun canım. hissiyatın kuvvetli demekki. bakarsın bi kızın olacağını öğrenirsin. çilek ne anlama gelir tambilemiyorum. malum aş erme dönemindesin. yanlış yorumlamak istemem. allah sağlıklı bir hamileik süreci geçirmeni nasip etsin. inşllah sağlıcakla da alırsın yavrunu kucağına
Mrb benim 2 Rüyam var birincisi gogsumden bol miktarda sut geldiği gördüm ikinciside Esim bakkaldan bir tane domates aliyor kipkirmizi ve 1 domatese 3.75kurus diyor sonra 3.25 versende olur diyor bakkalci öyle aliyor o kadar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim hemen döndüğünüz için
kandil geceside rüyamda oğlum olmuş gördüm birde gökyüzünde dua gibi bişey yazıyordu ve 2 beyaz kanatlı at geçti gökyüzünden
eşimin ananesi yanımda yatıyormuş rüyamda ona diyorum 2 beyaz at gördüm oda diyor "aa at görmek çok güzel murad tır"
hayır olsun inşallah bunuda yorumlayabilirmisiniz?
hayrolsun, hamile olma durumu var mı?
biraz uğraştıracak ama gelecek galiba annesi : ) inşallah2 senelik evliyim gecen ay denedik ama olmadi maleseff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba iyi geceler, ben erkek arkadasimi gordum ruyamda.birlikte yemege gitmisiz sahnede de sarkici bir bayan var, yanimiza geliyor evlenme teklifi etmeyecek misin diyor erkek arkadasima.o da aglamakli oluyor cevap vermiyor.eve geliyoruz film izlemeye basliyoruz.bir sahnede duygulaniyor yine aglamaya basliyor.sana bir sey itiraf edicem biz eski nisanlimla gorusuyoruz diyor.ne yani evlenecek misiniz diyorum? Evet diyor.peki bu zamana kadar bana neden soylemedin yalvariyorum su yasadiklarimiz ruya olsun diyorum.ama ruyamda o kadar emindim ki gercekliginden.uyaninca kendime gelemedim agladim.hala etkisindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?