Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

anlattığın kadarıyla hovarda biri bu kuzen sanırım, üzülmek istemiyorsan çok yaklaşma derim. bir abla tavsiyesi

sımdı cok cıddı bı ılıskısı varmıs whatsapptan o kız ıle resımlerını gordm cok kotu oldum hem ona duygularımı acsamda bı ıse yaramaz artık yanı.kendıme bı sevgılı buldum ama sevgılım olunca bana abılık yapıp karsıyo o zamn cok sınır oluyorum ama ben ona asıgım napıcam bılmıyorum

Merhaba ben dun gece bir ruya gordum anlatmak istiyorum biz nisanlimla bi yerden geliyoruz fakat o bana dargindi ben beline falan sariliyorum o guluyo sadece sarilmadi bana neyse bizim kapinin onune dogru geldik (annem gercek hayatta bana darilmisti anneler gununu kutlamadim diye ama ogun evde yoktu her neyse )bende ruyamda nisanlima annem anneler gununu kutlamadm diye darildi dedim bizim burda yesilligin orda papatya gordum toplayalim dedim topluyoruz ama ben uzun sapli toplamaya calisiyorum kisa sapli koparip topluyorum nisanlimda aksine uzun sapli koparip topluyor kocaman kocaman papatyalar topluyoruz o arada babam arabayla geliyor bizi gordu durdu arabayla ilerde biz cicegimizi topladik nisanlim tam gidecek cicekleri unuttun versene dedim verdi o ara babamin elini opmedin op dedim opuyodu tam ( benim babam benden izinsiz bulusmayin der gercek haytatta ) bize kiziyo nisanlima vermiyicem kizi diyo babaminda nisanlimin gozleri doluyo annemde balkondan bakiyo eve cikicaz asonsore bindik biz 2. Katta oturuyoruz fakat ben 6. Kata bastim farkketim asonsor hareket etmeden 2. Ye bastim ve asonsor bizi 3 te indirdi ruyam bu yorumlarsaniz sevinirim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Rte' i bir masa başında görüyorum masanın önünde de oturan oğlunu. rte nin ön dişleri değişik renkte olduğu dikkatimi çekiyor. oğluna dönüyorum sen bilal misin? necmettin misin diye soruyorum. oysa necmettin' de bilal' de aynı kişi. sadece iki isimli. ahmet burak mısın diye niye sormadıysam. neyse, bilal olduğunu söylüyor. babası da bana dönüp masadan kalkmadan "beni burada(bulunduğumuz iş yerini söylüyor olmalı) seven de sevmeyen de var" diyor. ardına da ekliyor "beni seveni de sevmeyeni de iyi bilirim". içimden "bu laf bana" diyorum. ben de ona karşılık, herkesin bir devri var senin devrin de elbet bitecek diyorum. bakışıyoruz. uyanıyorum.

Rüya yorumlarına bakıyorum, devlet başkanı görmek için iyi şeyler yazıyor. ama benim gördüğüm devlet başkanı iyi bir adam olmadığından ne anlama geldiğini merak ettim.

çok teşekkür ederim yorumlamışsınız

arkadaşım kızkardeşim tüp bebekle erken doğum yaptı geçtiğimiz ağustos ayında bebeğini kaybetti
o haziranda tekrar bebek deneyecek korkularım var tutacakmı sağlıkla kucağına alabilecekmi diye
çünkü bu süreçte çok acı çekti ve üzüldü

merhaba;

cok ilginc bir ruya gördum yorumlarsanız cok sevınırım..

ruyamda teyzemle uzanmışız piknık yerı gıbı bıryerde.. babamın arkadsaı gelıyor aa dıyorum ama sonra susuyorum cunku o kişi ğecen sene ölmüştü.. sen dıyorum ölmüştün ewet dıyor boşuna tepki verme teyzen benı ğörmez .. iç sesimle konusyorum bende .. sen azrailsin ve canımı almaya geldın korkmayayım dıyede sewdiğim kişi kılığında geldın ... oda evet dıyor korkma ğözünu kapaman yeterli olucak .. bende tamam ama imanla öleyım bekle selevat getireyim dıyorum tamam dıor..neyse ben selavat getiriyorum ve ğözümu kapatıyorum yavas yavas .. kapatıyorum dıyorum nereye geldım acayım ğözümu ve acınca ruyadan uyanmış oluyorum ... 1 ay oluyor bu ve benı cok ama cok etkıledı .. şimdiden tesekkür ederim..bildiğin azrail canımı aldı :)
:26:

Ben bundan bir kac hafta evvel bir kac gün arayla rüyamda beni istemeye geldiklerini gördüm ve iki gün öncede rüyamda cok güzel bir kac aylik bir kiz cocugu kulaginda küpesi bile vardi, siyah gür sacli cok güzel bir kiz bebegiydi.

ben 11 haftalık hamileyim geçenlerde gördüğüm bir rüyada ;
liseden bir arkadaşımı görüyorum hamileymişim bana " kızın " diyor bende ona
" aaa Allahmı söyletti " diyorum. Sonra hamile bir kadın görüyorum karnı kocaman kızı olacakmış
hiç tanımıyorum ona hediye almışım kız bebek hediyesi poşeti ona veriyorum..

3 ay kadar önce gördüğüm bir rüya daha var hamile değildim henüz.
Rüyamda hamileymişim görüyorum kendimi iş arkadaşım yanımda kız olcak diyor
bende evet kız diyorum ertesi ay hamile kaldım:)

birde iştahlı bir şekilde çilek yediğimi görmüştüm..

hayır olsun inşallah

Son düzenleme:

Merhaba datlucadu , dun gece ruyamda adet oldugumu gordum ve cope bisey aticam pis pis pedler vardi. O kismi biraz igrencti. Ama hep adet oldugumu ve adet kani gordum. Ne demektir acaba ? Tesekkurler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayrolsun canım. hissiyatın kuvvetli demekki. bakarsın bi kızın olacağını öğrenirsin. çilek ne anlama gelir tambilemiyorum. malum aş erme dönemindesin. yanlış yorumlamak istemem. allah sağlıklı bir hamileik süreci geçirmeni nasip etsin. inşllah sağlıcakla da alırsın yavrunu kucağına

regl dönemi ile ilgil bi sıkıntın yoksa, farklı bir sıkıntının dışa vurumu diyebilirm. başından svamaya çalıştığın nahoş bi dönem içinde olabilir misin acaba?

bi an önce rahatlamak istiyorsun.

hayrolsun. güzel kısmetli günler sizi bekliyor Allahın isni ile demekki

teşekkür ederim hemen döndüğünüz için
kandil geceside rüyamda oğlum olmuş gördüm birde gökyüzünde dua gibi bişey yazıyordu ve 2 beyaz kanatlı at geçti gökyüzünden
eşimin ananesi yanımda yatıyormuş rüyamda ona diyorum 2 beyaz at gördüm oda diyor "aa at görmek çok güzel murad tır"
hayır olsun inşallah bunuda yorumlayabilirmisiniz?

hayrolsun, hamile olma durumu var mı?

ne güzel bir rüya. inşallah hayırlı bir evlada sahip olursun.kız yada oğlan. sağlıklı olsun yeter. ama ismini güzel seç.

Merhaba,
Öncelikle 24 yaşındayım ve evli değilim. dün gece rüyamda beyaz çarşaflı gelinliği olan bir kadın gördüm. çarşaf dememin sebebi aslında gayet göz alıcı işlemeleri olan fakat türban gibi değil de kara çarşafın gelinliği gibi kadının yüzü kapalı olacak şekildeydi. yanında 3 erkek daha vardı. sonra kendimi o kadınla tuvalette buldum ve kıyafetlerimizi değiştirdik. esmer bir kadındı ve benimle hiç konuşmadı. benim kıyafetlerimi giyip çıktı gitti ve ben gelinlikle diğer adamların yanına gittim. orada bir süre oturdum ve en son şimdi ne yapacağım derken uyandım. yorumlarsanız sevinirim. teşekkürler.

Merhaba iyi geceler, ben erkek arkadasimi gordum ruyamda.birlikte yemege gitmisiz sahnede de sarkici bir bayan var, yanimiza geliyor evlenme teklifi etmeyecek misin diyor erkek arkadasima.o da aglamakli oluyor cevap vermiyor.eve geliyoruz film izlemeye basliyoruz.bir sahnede duygulaniyor yine aglamaya basliyor.sana bir sey itiraf edicem biz eski nisanlimla gorusuyoruz diyor.ne yani evlenecek misiniz diyorum? Evet diyor.peki bu zamana kadar bana neden soylemedin yalvariyorum su yasadiklarimiz ruya olsun diyorum.ama ruyamda o kadar emindim ki gercekliginden.uyaninca kendime gelemedim agladim.hala etkisindeyim...

2 senelik evliyim gecen ay denedik ama olmadi maleseff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biraz uğraştıracak ama gelecek galiba annesi : ) inşallah

hayrolsun canım. şüphelendiğin tavırları var mı? Belli ki sen evlenmek istiyorsun onunla ama onda bi takım çekinceler görüyosun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…