Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Cnm benim eltim suan hamile .

hayir olsun ruyamda dogurmus bir oglu olmus esmer koca koca disler i olan cirkin bir bebekti. Yorumlarmisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç bir rüya saçma değldir canım. hepsinin bi anlamı olması gerekmez tabi ama her biri bir simgedir.
bu arada evli misin ?

kız neler neler olmadıki bizde kandırdılar kaçkere babamı..kadınlara gelince kesenin ağzı açılıyo..65:26:

Cnm benim eltim suan hamile .

hayir olsun ruyamda dogurmus bir oglu olmus esmer koca koca disler i olan cirkin bir bebekti. Yorumlarmisin

hayrolsun? eltinle aran nasıl: ))

kız neler neler olmadıki bizde kandırdılar kaçkere babamı..kadınlara gelince kesenin ağzı açılıyo..65:26:

ayyy kötü olmuş yaa. ah şu erkekler. rahmetli babamda anneme gelince esirgerdi ama annemden sonra evlenecem diye nası para biriktimişti. şükürkü kimse gelmedi. yoksa şimdi onun derdine düşecektik.

yaşıda gençmiş kız henüz. ister tabi adamcağız evlenmek. ay kendime çelişkiye düştüm keşke iyi bir denk gelse de evlense bari yazık. allah yardımcınız olsun.

Cok iyi sayilmaz cnm iste gordukce Konuşuyoruz birbirimizi.

Cok iyi sayilmaz cnm iste gordukce Konuşuyoruz birbirimizi.

acaba o esmer, koca koca dişleri olan çirkin bebek senin o na karşı hislerinin vücuda gelmiş hali olabilir mi ?

Oda olabilir arkamdan konustugu icin kızıyorum birde bebeginin cinsiyetini bizden sakliyor.ben hamileyken surekli sorardi bebegi biz sorunca süpriz diyor neden boyle yapıyor anlamış değiliz tek bana degil kimseye soylemiyor

canım işin garibi babam 5 yıldır imam nikahlı evde hanım var kilolu ama 50 yaşında..genç istediği için o varken hala arıyo kadında biliyo.:44::44::44:

ha ha ha bide rüyan çıkmıyo mu : )))))))))))

ne saklıyomuş ki ayol, ya kız ya oğlan işte , ya pipi ya kuntuş : )))))))))))))))) töbe töbe

Son düzenleme:
Biz de onu anlamiyoruz ya neyi sakliyosa bize gitmedim dr diyo halbuki gitmiş baskasindan duyuyoruz ulusal sir:) cikarsa cok cirkin yahu

Merhaba ben dun gece eski sevgilimle saray gibi bir yerdeyiz fakat birseyler oluyor ve biz kacmaya basliyoruz yaya halinde bursaya falan gidiyoruz yuruyerek yuru yuru canimiz cikti hep kacip saklaniyoruz sonra birden en yakin arkadasimin yaninda buluyoruz kendimizi ( en yakin arkadasim onaylamiyordu bu iliskimi )
Bana bagiriyordu en isin var bu cocukla diye artik bana karisma diyip en yakin arkadasimla onlarin evine gidiyordu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb benim 2 Rüyam var birincisi gogsumden bol miktarda sut geldiği gördüm ikinciside Esim bakkaldan bir tane domates aliyor kipkirmizi ve 1 domatese 3.75kurus diyor sonra 3.25 versende olur diyor bakkalci öyle aliyor o kadar..

Ne güzel bir konu olmuş şu an en çok merak ettiğim şey. Iki gündür aynı rüyayı görüyorum ve anlamını çok merak ediyorum. Rüyamda 5 6 tane tavuk var ve hepsi yumurtluyor ben de tek tek yumurtaları topluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…