hiç bir rüya saçma değldir canım. hepsinin bi anlamı olması gerekmez tabi ama her biri bir simgedir.tatlım geçen bir rüua gördüm beni çok etkiledi acaba manası nedir
kardeşimle evimizin ordaki yani aşağısındaki tren geçen köprünün altından kardeşimle geçtik ordada yemyeşil orman gibi çamlık vardır orda renkli 4 - 5 tane papağan var uçuşuyrlar birini kardeşimle yakaladık omzuna koydu eve getirdik o kadar güzel renkli ki . sonra ne alakaysa çocuğum olmuş gördüm çocuktan da ışık saçıyordu nur gibi snaki ilginç olarak çok mutluydum hahaçok saçma demi :)
allah rahmet eylesin
: ))) allah iyiliğini versin. bu zamanda öyle eş bulmak zor valla. bırak genci orta yaş hanımlar bile nazlanıyo. bizde baya aramıştık ama küçük bir servet isteyenler oldu: ) . Allah sağlık versin babana . yaşı kaç?
Cnm benim eltim suan hamile .
hayir olsun ruyamda dogurmus bir oglu olmus esmer koca koca disler i olan cirkin bir bebekti. Yorumlarmisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız neler neler olmadıki bizde kandırdılar kaçkere babamı..kadınlara gelince kesenin ağzı açılıyo..65:26:
hiç bir rüya saçma değldir canım. hepsinin bi anlamı olması gerekmez tabi ama her biri bir simgedir.
bu arada evli misin ?
hayır canım değilim aslında hoş rüyaydı papağanlar falan
o halde bu senin ruh dünyanın ne kadar renkli olduğunu gösteriyo canım. maşallah her şey yolunda. ayrıca güzel haberlerde yolda Allahın izniyle
Cok iyi sayilmaz cnm iste gordukce Konuşuyoruz birbirimizi.
ayyy kötü olmuş yaa. ah şu erkekler. rahmetli babamda anneme gelince esirgerdi ama annemden sonra evlenecem diye nası para biriktimişti. şükürkü kimse gelmedi. yoksa şimdi onun derdine düşecektik.
yaşıda gençmiş kız henüz. ister tabi adamcağız evlenmek. ay kendime çelişkiye düştümkeşke iyi bir denk gelse de evlense bari yazık. allah yardımcınız olsun.
canım işin garibi babam 5 yıldır imam nikahlı evde hanım var kilolu ama 50 yaşında..genç istediği için o varken hala arıyo kadında biliyo.:44::44::44:
Oda olabilir arkamdan konustugu icin kızıyorum birde bebeginin cinsiyetini bizden sakliyor.ben hamileyken surekli sorardi bebegi biz sorunca süpriz diyor neden boyle yapıyor anlamış değiliz tek bana degil kimseye soylemiyor
ayhhh bayılacağımdamatlarına kötü örnek oluyo ama
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?