baş harf onunki e değil ama
:44::44::44:
teşekkürler canım cevabın için :)
Ben hep olur olmaz yüksek yerlerden düşüyormuş gibi hissediyorum ve aniden uyanıyorum :18: Hep aynı şey :26: Tam o düşme anında vücudum tepki verip kendini salıyor ve beni uyandırıyor. Bu durumun sebebi nedir ? :44:
ahada aynııı şey bende de varrrrrrr vallahaaa gercekten düşüyomuş gibi olup reflex yaparken uyanıyorum ben :44:
ve gögsüme agrı giriyo
ben sormak istiyorum cok etkısınde kaldım geçen gün rüyamda elimde tornivıda gözüme sokmayı denıyorum sürekli gözümü karıştırıyorum.o ıltıhap topluyor sonra gözümdeki iltihabi su toplayan bır seyı sıkarsında patlatırmışsın gıbı sıkıyorum ve o akıyor.ama gözümün dışı kocaman vs olmuştu.garıp bır ruyaydı bunu yorumlarsanız sevınırım.
merhaba arkadasımın benımle ılgılı bır ruyasını yorumlamanızı ısteyecegımm. ıkı yıllık bır ılıskım var sevgılımın adı x olsunarkadasımın ruyasında ben yanımda baska bır adamla gelıp onu x dıye tanıstırıyormusum. Arkadasımda ruyasında allah allah bu xe hıc benzemıyor. Mascara nerden bbuldu bunu dıyormus. Ruyasında onu x dıye tanıstırdıgım kısının nasıl bırı oldugunu sordum arkadasıma. Senın boylarında sarısın yesıl gozlu bırıydı dedı.Oyle bırısı kısa bır sure once gelıp benımle tanısmak ıstemıstı ama ben reddetmıstım sevgılımın oldugunu soyleyerek. Arkadasımın ruyayı gordugu gecenın gunduzundede yıne yolda yururken onu gormustum.Ne anlama gelıyor olabılır bu ruya? Sadece rastlantı mıdır
geçen rüyamda mavi gözlü ve mavi saçlı bie oyuncak bebeğin canlandığını gördüm
tenide sarımtraktı...olay dedemin evinde gerçekleşiyor
bebeği ilk gördüğümde verdiğim tepki korkudan ziyade...şaşkınlıktı
kime söylediysem bana inanmadı...oyuncak bebeğin garip güçlri vardı
insanlara istediğini yaptırıyordu mesela biri konjştuğu zaman ona tamamen hükmedip
başka şeyler konuşturuyordu kısaca herkeslle dalga geçiiyor gülünç duruma düşürüyordu sonra da bana soruyordu devam edeyim mi diye
bennde olur diyordum..ona karşı hem korku hemde samimiyetsizlik hissediyordum..
sanki mecburmuşum..zararı dokunmasın diye
özzel ahşap mini tabut gibi sandığı vardı orda duruyordu hep
bu arada konuşmalar zihnen gerçekleşiyor...
not: korku filmi aylardır izlemedim..
not 2: rüyamda en sonunda bebeğin canlandığını herkes görüyor..
Ya ben son iki haftadir ruyalarimda sevgilimi aldattigimi goruyorum bZilarinda ogreniyor bazilarinda ogrenmior ama ben bile ruyamda nasil bole bise yapabildim ona diyip yikiliyorum ogrenmedigi halde bbunu yorumlarmisn? Ayrica gercek hayatta cok sadik biriyim yani ilkdefa bole ruyalar goruyorm ve genelde aldatilma korkusundan hep aldatildigimi gorurdum smdi ise ben aldatiyorum yorumlsrsan cok sevinirm tskr ederim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba;
cok ilginc bir ruya gördum yorumlarsanız cok sevınırım..
ruyamda teyzemle uzanmışız piknık yerı gıbı bıryerde.. babamın arkadsaı gelıyor aa dıyorum ama sonra susuyorum cunku o kişi ğecen sene ölmüştü.. sen dıyorum ölmüştün ewet dıyor boşuna tepki verme teyzen benı ğörmez .. iç sesimle konusyorum bende .. sen azrailsin ve canımı almaya geldın korkmayayım dıyede sewdiğim kişi kılığında geldın ... oda evet dıyor korkma ğözünu kapaman yeterli olucak .. bende tamam ama imanla öleyım bekle selevat getireyim dıyorum tamam dıor..neyse ben selavat getiriyorum ve ğözümu kapatıyorum yavas yavas .. kapatıyorum dıyorum nereye geldım acayım ğözümu ve acınca ruyadan uyanmış oluyorum ... 1 ay oluyor bu ve benı cok ama cok etkıledı .. şimdiden tesekkür ederim..bildiğin azrail canımı aldı :)
:26:
Hayrolsun, kendine çok mu eziyet ediyon bu ara. bişeylerin hıncını kendinden çıkarıyon sanki? yada çok ağır bir yükün altındasın ve üstesinden gelemeye çalışıyorsun
yüksek lisans bıraz ağır geldi ve derslerden kalmaktan korkuyorum.bu uykuda açığa cıkmış olabılırmı? ve patlatıyor olmam gözümün patlatıpta normale dönmesı gelecekte başarılı olacağım anlamına mı gelıyor?
benımkı arada kaynadımı yahuu
32 yasındayım :)
canım merhaba ben 33 yasında evli 2 çocuk annesıyım bırkaç gun önce bı rüya gordum çok etkılendım anlatayı
güya benm gozlerım rahatsız ama öyle böyle değil hatta rengı bıle sararmış goz bebeklerımın goz naklı yapılacakmış bana hastanede yatıyorum ancak ben uyuduğum zaman goz kapaklarımda kan bırıkıyomuş bu kan beynime kaçmasın dıye hemsıreler gelıp hafıf bastırıp kanı akıtıyolr gözümden cıdden gozlerım kotuydu ama ben amelıyat olacam ama çok korkuyorum tabı sureklı soru soruyorum işte nakıl yapacağınız goz rengı ne renk.mıyop veya astığmat var mı gıbı
umarım vakıt bulup yorumlarsın sımdıden tesekkurler
evet mıyop ve bır gözümde su azalması var adını unuttm o suyun ya neyse inşallah seneye lazer yaptırcam nasıp olursa ama num yüksek tabı 3.50 gozlerım bayağı mıyyophayrolsun : ) göz rahatsızlığın var mı? Lens Kullanıyor musun? Kullanmıyorsan merakın var mı? Etrafında göz hastalığı olan var mı?
evet mıyop ve bır gözümde su azalması var adını unuttm o suyun ya neyse inşallah seneye lazer yaptırcam nasıp olursa ama num yüksek tabı 3.50 gozlerım bayağı mıyyop
amın canım sağolanladım canım. Muhtemelen gördüğün rüyalar bununla ilgili. Korkutucu gibi görmüşsün ama kanaatimce öyle değil. tekrar hayrolsun
Rüyamda hep amcamın oğlunu görüyorum bu bir ara nerdeyse hergün oluyordu acaba ne olabilir? Aramızda herhangi duygusal bir bağ da yok ama ben sürekli noluyor diyorum?
galiba haklısınız aslında korkunc bi sahne ama eglencelibende çok düşerim yüksekten. kalbim güm güm eder, eyvah öleceğim dedğim anda uyanırım. bu belkide günlük hayattaki koşturmamzını rüya ya bi yansımasıdır. stres, telaş, adrenalin dolu günlerin geceye bir armağanı : )) normalde uyku dinlenme saatleridir.Vücdudmuz bu dönemde otomatikman kendini dinlemeye çeker. Stres hormonun salgılanması düşer, nabız yavaşlar. Ancak bu tür rüyalarda tam tersi olur. Kalbimiz çarparak uyanırız. Muhtemlen bilinç olarak yada fiziki olarak yorgunluğumuzn rüyaya yansıması
galiba haklısınız aslında korkunc bi sahne ama eglenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?