Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

baş harf onunki e değil ama
:44::44::44:
teşekkürler canım cevabın için :)

rica ederim.zaten rüyada tıpa tıp aynısı çıkmaz pek. farklı simgeler bulur bilinçaltı. e nin altını biraz deşelesiniz mutlaka size birşey ifade ettiğini grürüsünüz

ahada aynııı şey bende de varrrrrrr vallahaaa gercekten düşüyomuş gibi olup reflex yaparken uyanıyorum ben :44:
ve gögsüme agrı giriyo

bende çok düşerim yüksekten. kalbim güm güm eder, eyvah öleceğim dedğim anda uyanırım. bu belkide günlük hayattaki koşturmamzını rüya ya bi yansımasıdır. stres, telaş, adrenalin dolu günlerin geceye bir armağanı : )) normalde uyku dinlenme saatleridir.Vücdudmuz bu dönemde otomatikman kendini dinlemeye çeker. Stres hormonun salgılanması düşer, nabız yavaşlar. Ancak bu tür rüyalarda tam tersi olur. Kalbimiz çarparak uyanırız. Muhtemlen bilinç olarak yada fiziki olarak yorgunluğumuzn rüyaya yansıması

Hayrolsun, kendine çok mu eziyet ediyon bu ara. bişeylerin hıncını kendinden çıkarıyon sanki? yada çok ağır bir yükün altındasın ve üstesinden gelemeye çalışıyorsun

Son düzenleme:

Arkadaşın o kişi i tanımıyor galiba. Tanımadan gördüyse hissiyatı kuvvetli demek ki, tabi sana şaka yapma potansiyeli düşükse: ))

X kişisi sana ciddi mana da vurgunda olabilir. Belki arakadaşlarını araya koyarak senin gönlünü çelmeye çalışmak istemiştir. ve arkadaşında samimi bir kalple seni seviyorsa bunu hissetmiştir.

: )) hayrolsuz Meliscim. Siz annele yaşıyodunuz demi. Eski bir eviniz vardı oradan taşınacaktın ayrı eve çıkacaktın. İnşallah yanlış hatırlamıyorum..

Son günlerde aldatma ile ilgili çok rüya görüyorsan mutlaka bi sebebi vardır. ya bu konuyu kafanda çok abartıyorsun yada etrafında bu tür ilişkiler var . kendini insanların yerine koyup düşünüyosan etkilenmiş olabilirsin.

benımkı arada kaynadımı yahuu

Hayrolsun, kendine çok mu eziyet ediyon bu ara. bişeylerin hıncını kendinden çıkarıyon sanki? yada çok ağır bir yükün altındasın ve üstesinden gelemeye çalışıyorsun

yüksek lisans bıraz ağır geldi ve derslerden kalmaktan korkuyorum.bu uykuda açığa cıkmış olabılırmı? ve patlatıyor olmam gözümün patlatıpta normale dönmesı gelecekte başarılı olacağım anlamına mı gelıyor?

muhtemelen, sağlığına da dikkat etmen lazım ama . Özellikle gözlerine dikkat et.

sonrasında bir rahatlama var evet, ama bu başarı içinmidir, dersler bitti diye rahatlamandanmıdır bilemiyorum. İnşallah başarılı olursun ama dediğim gibi kendine çok eziyet etme. Dersler bi şekilde toparlanır ama sağlık kolay toparlanmıyo. Hayrolsun tekrardan

canım merhaba ben 33 yasında evli 2 çocuk annesıyım bırkaç gun önce bı rüya gordum çok etkılendım anlatayı
güya benm gozlerım rahatsız ama öyle böyle değil hatta rengı bıle sararmış goz bebeklerımın goz naklı yapılacakmış bana hastanede yatıyorum ancak ben uyuduğum zaman goz kapaklarımda kan bırıkıyomuş bu kan beynime kaçmasın dıye hemsıreler gelıp hafıf bastırıp kanı akıtıyolr gözümden cıdden gozlerım kotuydu ama ben amelıyat olacam ama çok korkuyorum tabı sureklı soru soruyorum işte nakıl yapacağınız goz rengı ne renk.mıyop veya astığmat var mı gıbı
umarım vakıt bulup yorumlarsın sımdıden tesekkurler

hayrolsun : ) göz rahatsızlığın var mı? Lens Kullanıyor musun? Kullanmıyorsan merakın var mı? Etrafında göz hastalığı olan var mı?

Son düzenleme:
hayrolsun : ) göz rahatsızlığın var mı? Lens Kullanıyor musun? Kullanmıyorsan merakın var mı? Etrafında göz hastalığı olan var mı?
evet mıyop ve bır gözümde su azalması var adını unuttm o suyun ya neyse inşallah seneye lazer yaptırcam nasıp olursa ama num yüksek tabı 3.50 gozlerım bayağı mıyyop

Rüyamda hep amcamın oğlunu görüyorum bu bir ara nerdeyse hergün oluyordu acaba ne olabilir? Aramızda herhangi duygusal bir bağ da yok ama ben sürekli noluyor diyorum?

evet mıyop ve bır gözümde su azalması var adını unuttm o suyun ya neyse inşallah seneye lazer yaptırcam nasıp olursa ama num yüksek tabı 3.50 gozlerım bayağı mıyyop

anladım canım. Muhtemelen gördüğün rüyalar bununla ilgili. Korkutucu gibi görmüşsün ama kanaatimce öyle değil. tekrar hayrolsun

Rüyamda hep amcamın oğlunu görüyorum bu bir ara nerdeyse hergün oluyordu acaba ne olabilir? Aramızda herhangi duygusal bir bağ da yok ama ben sürekli noluyor diyorum?

senin ona karşı yok, peki onun sana karşı var mı ? bu konuda emin misin?

galiba haklısınız aslında korkunc bi sahne ama eglenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…