bende onu diyorum senin gibi enerji dolu bi hatuna yakışıyo mu sözlerrr cık cık cıkkk
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
Bnde ruyamda evdeyim bi kutu var agzi acik icinde orumcek var kopkoyu bi siyah. Bn agzni bantlamaya calisiyorum kutunun cok ugrasiyorum tam kapattm dyorum bi bakiyorum alti acik kaciyo. Karincalarn icine saklaniyo arayip bulamiyorm
: )) hayrolsuz Meliscim. Siz annele yaşıyodunuz demi. Eski bir eviniz vardı oradan taşınacaktın ayrı eve çıkacaktın. İnşallah yanlış hatırlamıyorum..
Günaydın
tekrar rüya ile geldim
karışıktı rüyam evdeyim güya deprem olcakmış ailedeki herkese çanta hazırlıyorum deprem olursa diye
sonra D&R'dyim kitap alacağım ama bi baktım okul çantalarından başka bişi yok sadece kenarda bir kaç afiş film-kitap afişlerinden 1-2 tane sonra bir kenardada 5-10 adet dvd var ama diğer heryer mavi renkti sanırım yanlış hatırlamıyorsam okul çantası var sahibiyle konuşuyorum nerde kitaplar diye bitmiş diyor sonra gelcek bende üzülüyorum D&R içerisi hafif loşdu sanırsam
ve bide (biliyorum rüyamda resmen daldan dala atlamışım genellikle böyle oluyor) bir yerdeyiz yanımda yengem vardı sanırım dışarıya bakıyorum akşam olmuş ilerde böyle çok güzel yıldızlar varmış gibi parlıyor renkli beyaz falan acayip güzel onunda telefonla resmini çekmek istiyorum çektimmi çekemedimmi anımsamıyorum tam olarak çektim galiba ama istediğim gibi çekemedim :44:
siizce bunların anlamı nedir?? :)
evet bayabi sallanmıştık bizdehayrolsun damlacım. Deprem kısmı son günlerde yaşadığımız depremlerle alakalı sanırımç etkilenmi görünüyosun baya . Kafanda olsa neler yaparım diye tasarlamışsın. Kitap kısmı ve diğer bölüm günlük ihitayçaların, gördüğün ve şeylerle alakalı. Öğrencisin sanırım kafan bi sürü şeyle dolu olmalı : ) ailene de düşkün galiba. evin en büyüğü müsün?
O zaman merhabalar. bende senden yorum istiyorum :)
Şimdi ben rüyamda Bir hastanedeydim Güya hamileymişim ve suyum gelmiş doğumum başlamıştı ama karnım şuanki gibi dümdüzdü. Yani hamile gibi değildi. Kayın validem yanımdaydı. Hastane odamda ise tanımadığım bir sürü kadınlar vardı. ve hepsinidede sonda vardı torbaları yanlarındaydı. Bir tanesi kısa esmer hafif kambur bir bayan gözlerini kısarak yanıma yaklaştı elinde idrar torbasını bana yaklaştırdı ve hafif kısık bir ses tonuyla "İÇ BUNU" dedi. Tiksinerek geri çekildim ve " HAYIR İÇMEM" dedim. benimle alay eder bir biçimde geri yerine gitti. o dakka uyandım rüyadan çok tuaf b rüyaydı Yorumlarsan çok bahtiyar olurum..
Birde Dün gece rüyamda eşimin eski eşini gördüm. Eşim bir hastahane odasındaydı üzerinde hasta kıyafeti vardı. Ve odasındaki diğer yataktada eşimin eski eşi vardı.ben ona arkamı dönük olduğumda yatağını eşimin yatağına doğru yaklaştırıyordu. Ve tuafı ben buna tepki göstermeyim gidip eşimin ateşine bakıyor. suyunu içiriyordum ona sarılıyordum. Yani eşimin eski eşiyle hiç bir alakam yok bu rüya ve özellikle eşimin hastanede hasta kıyafetiyle görmek beni çok etkiledi. ( biraz çok uzattım mesajımı ama bu 2 rüyamı yorumlarsan Beni çok mutlu etmiş olursun... Allah'a emanet ol....
bende rüyamda uçuyorum genellikle iyi mi kötü mü ama çok güzel ya hiç uyanmak istemiyorum
hayrolsun. aslında ikiside bağlantılı. ikinci rüyandan başlayım. kafanda sürekli kendinle eşinin eski eşini kıyaslıyosun. kendini ondan daha fedakar buluyorsun belki. Bunu eşim hastalansa böyle böyle yaparım diye kanıtlıyo beynin. ben onu eski eşinden daha çok seviyorum ve ona daha iyi bakarım , düşüncesindesin. ilk rüyana gelince bir bebk istiyorsun. ancak henüz bunun için erken diye düşünüyo olabiirsiniz. şartlar belkide bebk için olgunlaşmadı. bide olumsuz hastane tecrübelerin var galiba geçmişten. eşinin ailesi ile aran nasıl bilmiyorum ama onlara karşı biraz mesafelisin galiba
geçen rüyamda mavi gözlü ve mavi saçlı bie oyuncak bebeğin canlandığını gördüm
tenide sarımtraktı...olay dedemin evinde gerçekleşiyor
bebeği ilk gördüğümde verdiğim tepki korkudan ziyade...şaşkınlıktı
kime söylediysem bana inanmadı...oyuncak bebeğin garip güçlri vardı
insanlara istediğini yaptırıyordu mesela biri konjştuğu zaman ona tamamen hükmedip
başka şeyler konuşturuyordu kısaca herkeslle dalga geçiiyor gülünç duruma düşürüyordu sonra da bana soruyordu devam edeyim mi diye
bennde olur diyordum..ona karşı hem korku hemde samimiyetsizlik hissediyordum..
sanki mecburmuşum..zararı dokunmasın diye
özzel ahşap mini tabut gibi sandığı vardı orda duruyordu hep
bu arada konuşmalar zihnen gerçekleşiyor...
not: korku filmi aylardır izlemedim..
not 2: rüyamda en sonunda bebeğin canlandığını herkes görüyor..
taşındık annemden ayrıyız şimdi 6 ay oldu...
Zaman zaman konuşuruz eşimle. eski eşinin eşimi aldatmasını hiç doğru bulmadığımı. Evlilikteki sevgi ve saygı bitince boşanılmasının en doğru karar oldugunu falan konusuruz hep. Evet bebek istiyorum ama şartlar elvermiyor. eşimin ailesiyle kötü değilim ama mesafem var dediğin gibi Eşimede anlattım bu benım hastanedeki oldugum rüyamı Biri senin aklına girmek isteyecek dikkat li ol dedi. bu rüya bilmiyorum da çok tuaf geldi bana ard arda hem benı hemde eşimi hastanede görünce çok telaşlandım
Eltim beni ruyasinda görmüş tuvalet varmis üzerimde kabarik neden giydin eylül bunu diyormuş bnde EE bitek nisanimda giydim yenge boş durmasin giyeyim demisim ayni zamanda carsiya indigimizde bir mağazada geçiyormuş olay anlami nedr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biri senin aklına girermi bilmiyorum ama onları farklı buluyorsun galiba.Özellikle yakın akrabalarını. Tuhaf, anlaşılmaz, garip istek ve ihtiyaçları olan kimseler
güle güle otur canım. rüyana gelince:
rüyanda korku ve çekince iç güdüsü ile etrafa verdiği zararları görmezden geldiğin, onu ele vermemek için hatalarını yok saydığını birisine karşı biriktirdiğin duygular yansımış. sen daha önceden de hatırladığım kadarıyla günlük yaşantılarını rüyalarına çok farklı biçimkerde yansıtıyosun. düşünceli bir insansın. biraz koruma duygusuda var bu kişiyi onu bebek gibi bakıma ve ilgiye muhtaç buluyosun. bu yüzden reddemiyosun. sırrını saklıyosun, insanları kandırdığını düşünüyosun.ama sonra rüyandada söylediğin gibi gerçek yüzü ortaya çıkıyor.
Şayet böyle biri varsa etrafında Allah yardımcın olsun. gerçekten ürkünç.
Evet haklısın son zamanlarda çok bencil oldum kimseyi anlamıyorum. her hareket sacma geliyor. herkesi beynimde yargılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?