Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Benim ona karşı yok eminim çünkü şuan çok sevdiğim biri ama onun var mı o konuda hiçbir fikrim yok ama sürekli rüyama girmesine anlam veremiyorum

Hımm, anladım. Aklına yanlış bişey getirmek istemem ama bu tür rüyalar bi tarafın aşırı duygu yoğunluğu neticesinde görülüyo genelde. Yaşlarınız kaç?

Hımm, anladım. Aklına yanlış bişey getirmek istemem ama bu tür rüyalar bi tarafın aşırı duygu yoğunluğu neticesinde görülüyo genelde. Yaşlarınız kaç?

24 ikimizde aynı yaştayız. Rüyalardan önce hayatta aklıma gelmezdi ama bi ara düşündüm bende hani ilgisi mi var diye yok yani yanyana geldiğimizde falan hiç öyle davranışlarını falan görmedim bana karşı yada ne bilim mesela mesaj dahi atmaz öyle.

hımmm,
rüyalarını hatırladığın kadarıyla yazar mısın. belki duygusal içerği yoktur. Günahını almayalım çocuğun : )
ben gün içinde yaşadıgım adrenalin yeter de artar bile o evrakları bulamadıgım saniyedeki adrenalin hiiç bişeyde yok cadum

ha haha evraktan behseden kim kızım. pen paraşüt maraşüt, bunge jumping , ratfing maftingi kasdetmiştim. evrakların canı cennete

Hatırladığım kadarıyla göl faln okuyor işte onun içine giriyoruz ben giriyorum yanımda oluyor ama göl tertemiz yani bunun gibi ama genellikle yanımda oluyor o şekilde oluyor rüyalardan birşey çıkartmak istemiyorum ama sürekli de aynı kişiyi görmek insana merak uyandırıyor işte:))

ohoooo benim yolum daha uzun güzelim daha ben asistanım biraz daha ilerde o adrenalin hayalleri

hımm bak o zaman şu şekilde düşünülebilir. Göl temiz demişsin yani ikinizinde aklında fesat bir duygu yok ama hep senin yanında. Belkide seni koruma iç güdüsü taşıyordur. Sana karşı abilik yapmak istiyodur . Olamaz mı?

Son düzenleme:

Olabir bu konuda haklısın aklıma fesat birşey getirmek istemiyorum zaten :)

Evet cok empati kuruyorum istemsiz sanirm ondan tskr edrim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…