Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

hayrolsun . adam senle konuşmak istemiş sen direk beni sevmiyor demişsin. Snce biraz ön yargılı değil misin ona karşı? Bu ara sornlar var galiba, çok hınç dolusun ona karşı. Beyninde sürekli konuşmalarınızın muhasebesini yapıyorsun. Ailen bu işin neresinde?

sizin kökte trabzonluluk olabilir mi acep akraba olmayakkk ballı bademimm :44::44:

Bi bağlantımız yok canım

Yorumun için teşekkürler

Yok karismaz tam tersine o bana sorar nappa yi im DİE BN hic sormam gider begenr alir gelirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hımm, açıçası ben çok bi anlam yükleyemdim rüyaya. belki nişanlık dolapta durmasın, ihtiyacı olan birine verelim diye düşünmüştür

evet bayabi sallanmıştık bizde
öğrenciyim yarın ve pazar günüde sınavım var
evet ablayım ben "ailenede düşkün galiba" derken anlamadım canım :44:
bide o yıldızlar nedir sence? :44:

ablaymışsın ya herkesi kouruyup kolluyosun manasında

Aaa gecen ruyamda balik gordum derede ama saydam balik su gbi yani elime aliorm bitane minik bole istavrit kadr buyklukte hepsi baya vardi ve sasiriordum nasil balik die renginden dolayı o ne demek?

Babam bişeye karışmaz annemde sen ne yapmak istiyorsan onu yap biz her daim arkandayız diyor, evet bu ara baya problemlerimiz var ona göre yok bana göre var ne bilim gerçektede ben bişey dediğimde örnek: tamam o zaman görüşmeyelim eğer sorunlarım seni sıkıyorsa dediğimde senbilirsin diyor bu ara çok ayrılmak istedim sürekli bi tartışma çalışıorum yoğunum gibi şeyler ama ona göre ben ciddi değilim ayrılık konusunda

Babam bişeye karışmaz annemde sen ne yapmak istiyorsan onu yap biz her daim arkandayız diyor, evet bu ara baya problemlerimiz var ona göre yok bana göre var ne bilim gerçektede ben bişey dediğimde örnek: tamam o zaman görüşmeyelim eğer sorunlarım seni sıkıyorsa dediğimde senbilirsin diyor bu ara çok ayrılmak istedim sürekli bi tartışma çalışıorum yoğunum gibi şeyler ama ona göre ben ciddi değilim ayrılık konusunda

İşte bu derdime çare resmen şöyle anlatayım yanımda 3 yada 4 kişi vardı ve benim için bişi arıyorduk en sonunda bi yer buluyoruz ben diz çöküyorum çimenlik bi yer orayı kazınca çiçek çıkıyo çimenin altından gizli bi bölme gibi sonra orayı sola doğru çektikçe kendi çizmelerimi buluyorum ayakta ılan birine dönüp bu ne diyorum ben yaptım diyo çizmeden sonra aynı boyda koyu rrenkli diz altı çorabı buluyorum oda benimmmiş

ben çok nadir rüya görürüm. muhtemelen görsem bile de sabah hiçbişiy hatırlamıyorum.
dün gece bi rüya gördüm. bundan bi anlam çıkarmalı mıyım bilemiyorum. uzun süredir gerekleştirmeye çalıştığım bişiyler ve haber almaya çalıştığım konular var.
yazın bir fastfoodçuda çalışırım dedim kendime dün. heralde bilinçaltıma girmiş olucak ki kendimi rüyamda fastfoodçuda gördüm.

rüyamda orda müşteriydim bi menü sipariş etmiştim. fakat menü çok yavaş geliyordu. yanımda başka bi kadın vardı. benim menümün patatesi geldikçe kendi önüne aldı, soslar geldikçe kendi önüne aldı. bi şekilde menümü alamıyodum. kadınla kavga ettik. ama bu kavga sadece laf atmacaydı. biraz sonra ben neden olduğunu anlayamadan büfenin iç kısmındaki çalışanlar servisi durdurdu. ışıklar kapandı. panik oldular bişiyleri beklemeye başladılar.
neden bilmiyorum ama kapıya yöneldim. uzun cam kapı vardı. dışarıdan bikaç kişi geliyordu ama içeriye girmemeleleri için kapıyı ittim. niye yaptım bilmiyorum. sonra kapıyı kilitledim. içerideki herkes dışarıdaki o kişilerin girmesini istemiyodu ama kimse bana yardımcı olmuyodu. kapıyı kilitledim ve gelen insanların sayıları artmaya başladı. diğer yönlere dağıldılar ve farkettim ki heryer aslında kapıymış.
hepsinin kilitleri açıkmış kimilerinde sürgü vardı sürgüleri çabuk olmaya çalışarak koşturarak çekmeye çalıştım. kimi kapılarda da uzun kalın borular vardı o borular yerinden ayrıldığı için kapılar aralık veya yıkılmak üzere duruyordu, demirleri birbirine geçirmeye çalıştım.
içeride herkes panikti ama kimse kapıları kapamama yardım etmedi. kapıları kapamaya çalıştıkça dışarıdaki kişilerin sayısı arttı. içeriye kimse giremedi ama ben tüm rüyam boyunca kapılarla uğraştım.

ablaa bu ara bana hıc yazmıyorsun?ozledım valla :) abla ya benım derdım bı bıtmıyo kuzenımı unutmak ıstıyorum onu unutmak ıcın ablamın dugununde babamın tuttugu arabada aynı kuzenım onur u andıran muavınlık yapan serdar la konusmak ıstıyodum ablama dedım o cocukla bulusmk ıstıyorum dıye ıste bu olayı kuzenım onur ogrenmıs ve dılek halama onunda teyzesıı oluyo ona demıs bu ebru dayaklık gelınce gosterecem ona serdarı fılan ama onun sevgılısı var ben ona bısey demıyorum hattasa ona olan askımı bıle dıyemıyorum onu cok sevıyorum ama o sevgılısıyle cok mutluymus

merhaba
ben ruyamda esimin bize aldigi iki adet gumus alyans gordum
evimizin bahce kapisinin onundeydik
kutusunu kendi acti bende yuzugu takmak icin aldigimda elimden dusurdum
yuzuk yuvarlanip yan komsunun kapisina sonra karsi komsunun kapisina
en son diger yan komsunun bahcesine yuvarlaniyor bende pesinden kosuyorum
3 kapi dolasiyor yuzuk
cimen ve toprak karisimi yerden çitlerin altindan elimi uzatip yuzugu alip sol el yuzuk parmagima takiyorum
bunlar oldugundada cok neseli mutluydum

aslinda bu ruyayi gecen sene 11. ayda gormustum
ama hala cok merak ediyorum tabirini
bu ruyayi 2. tup bebek transferinin olacagi gun sabahi gormustum
ilk tedavimde de ayni transfer gununde gordugum bir ruya vardi oda pek iyi degildi
iki tedavimde pozitif oldu ama ikisinide kaybettim malesef
ben 3. tedavimde insALLAH muradimiza erecegiz diye yorumlamistim aklimca
siz nasil yorumlarsiniz ruyami
umarim karisik anlatmamisimdir
ruyami yorumlarsaniz cok sevinirim
simdiden cok tesekkur ederim :)

rüyamda asansöre binmişim ama asansör durmuyor bütün katları iniyor çıkıyor
imdat diye bsğrıyorum kimse duymuyor...en sonunda ne yapıp edip asansörü durduruyorum
sonra diyorum ki ama inmem lazım o kadar katı tek başıma inemem
o arada 3kişi daha biniyor asansöre onlardan biri tülin şahin =)
asansör gene başlıyor durmuyor iniyor çıkıyor durduramıyoruz...bu arada zemini de oynamaya başladı...
sonra gene durdurduk..bu sefer annemin balkonundayız düştük düşücez hepimiz
imdat diye bağrıyorum ....çok korktum ya...

Rica ediyorum rüyamı yorumlayın çünkü hala şoktayım rüyamda bütün dişlerim avucuma dökülüyordu hiç dişim kalmıyordu ağızımda şimdiden teşekkürler

merhaba... rüyamda ilk kez ölmüş bir yakınımı, dedemi gördüm. ben gördükten bir gün sonra annem de görmüş. dedemi şöyle gördüm rüyamda: dedem sanırım kaybolmuş, ama en sonunda bir akrabam onu buluyor ve getiriyordu. yolda onu karşıladım ve elinden öptüm. annem ise dedemin resmini kaybettiğini görmüş rüyasında... ne anlama geliyor olabilir bu rüya?

ruyami yorumlarsaniz cok sevinirim.ruyamda kalabalik bi yerdeyiz sanki dugun gibi ben bi ara tuvalete gidiyorum sonra birden bi arabanin icinde oluyoruz kocam ve kuzenim vardi kuzenim arkada oturuyordu.arabayla giderken birden bire ucurumdan dusmeye basladik ben bir elimle esimin kolundan tutuyorum bir elimlede kuzenimi tutmaya calisiyorum.sonra biz duz biyere dusmusuz ucurumdan sonra hicbirimizde bisey yokmus. dustukten sonra duz ilanda oluyoz .orasida tren yoluymus bende arabayi kaldiriyorum baska yere koyuyorum cunku tren geliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…