- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
etağfirullah. ikinci eş olmak zordur, bilirim. düşünceler rahat bırakmaz. sadece zamana ihtiyacın var. eşinle konuşmaktan vazgeçme
Merhaba bende rüya yorumu istiyorum dün gece gördüm ve beni inanılmaz etkiledi resmen hayatımı baştan sona sorgulamaya başladım; Rüyamda nişanlım bana benimle konuşmak istediğini söylüyor bende tamam deyip ama bir yandanda evet bak düşüncelerimle haklı çıktım adam beni sevmiyor diyorum, balık satalata yapmışım onları yiyip iniyorum aşağıya sonrasında yürüyoruz bir yolda benim elimdede meyve bıçağı varmış evet söyle diyorum ilk bana diyorki hiç düşündünmü ben sana her tartışmada sen gitmek istediğinde neden senbilirsin diyorum bende diyorumki farkındayım sen beni sevmiyorsun ondan diyorsun diyorum, o da bana öyle bakıyorum elimdeki bıçağı sinirlenip fırlatıyorum önce yere sonra bir binaya daha sonra tam ters yöe boş alana uçuyor resmen bıçak ama bunlardan önce tuaf bir mahalleye götürüyor beni nişanlım oradada tuaf insanlar var sanki insan değiller türbe tarında yerler ama sanki vampirlerin yaratıkların yaşadığı mahalle tabutlar görüyorum nişanlım bana korkma burdakiler zararsız diyor bende neden getirdin beni diyorum bana bişeyler anlatmak istiyormuş bu şekilde ama ben anlamıyorum sonra bana sizin ailede size büyü yapan varmı bak varsa burdakiler o büyüleri çözerler diyor bende hayır yok diyorum sonra çıkıyoruz oradan biraz uzun oldu ama kusura bakmayın şimdiden teşekkürler
: ) hayrolsun, zevklerine karışır mı bu eltin?
sizin kökte trabzonluluk olabilir mi acep akraba olmayakkk ballı bademimm :44::44:
bende çok düşerim yüksekten. kalbim güm güm eder, eyvah öleceğim dedğim anda uyanırım. bu belkide günlük hayattaki koşturmamzını rüya ya bi yansımasıdır. stres, telaş, adrenalin dolu günlerin geceye bir armağanı : )) normalde uyku dinlenme saatleridir.Vücdudmuz bu dönemde otomatikman kendini dinlemeye çeker. Stres hormonun salgılanması düşer, nabız yavaşlar. Ancak bu tür rüyalarda tam tersi olur. Kalbimiz çarparak uyanırız. Muhtemlen bilinç olarak yada fiziki olarak yorgunluğumuzn rüyaya yansıması
Yok karismaz tam tersine o bana sorar nappa yi im DİE BN hic sormam gider begenr alir gelirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet bayabi sallanmıştık bizde
öğrenciyim yarın ve pazar günüde sınavım var
evet ablayım ben"ailenede düşkün galiba" derken anlamadım canım :44:
bide o yıldızlar nedir sence? :44:
hımm, daha küçük sanmıştım. çocuksu bir ruhun olduğunu düşünür müsün? Yada temiz kalpli olduğuna inanır mısın?
hayrolsun . adam senle konuşmak istemiş sen direk beni sevmiyor demişsin. Snce biraz ön yargılı değil misin ona karşı? Bu ara sornlar var galiba, çok hınç dolusun ona karşı. Beyninde sürekli konuşmalarınızın muhasebesini yapıyorsun. Ailen bu işin neresinde?
hımm, açıçası ben çok bi anlam yükleyemdim rüyaya. belki nişanlık dolapta durmasın, ihtiyacı olan birine verelim diye düşünmüştür
hımmm teşekkürlerablaymışsın ya herkesi kouruyup kolluyosun manasında
hayrolsun . adam senle konuşmak istemiş sen direk beni sevmiyor demişsin. Snce biraz ön yargılı değil misin ona karşı? Bu ara sornlar var galiba, çok hınç dolusun ona karşı. Beyninde sürekli konuşmalarınızın muhasebesini yapıyorsun. Ailen bu işin neresinde?
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?