Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

arkadaşım yorumunu ben yapayım istersen.konu sahibi yok sanırım.öncelikle bebeğini sağlıklı olarak kucağına almanı dilerim.yoruma gelince:zaten bu hamilelik üzerine görülen rüyalar kimi zaman doğru çıkabilir.sen bu aralar fazla iş güç yapma.stres ve sıkıntı hiç olmasın.kendine dikkat et.inşaallah zamanında gelir oğluşun.

sanki sen o kızı hala kıskanıyorsun.buda bilinç altı olmuş olabilir.aslında ormanda yuruyüş güzel bir yola çıkacağınızın ama senin bu kuruntuların yüzünden bir takım sıkıntı yaşayacağnın ama sevgilin her şeye rağmen seni bırakmayacağının göstergesi.sonuçta kavanoz kırılmamış :)

aynen dediğin gibi.biraz azmin sayesinde bu olacak inşaallah :)

Selamlar. ben rüyamda çok sevdiğim ve şu sıra onun başına gelen bir badireden ötürü üzerine titrediğim kuzenimle tartıştığımı gördüm. haklı olduğum halde kimse beni savunmadı. sanırım haksız gibi görünüyordum. tam hatırlayamıyorum. sonra moralim bozuluyo. balkona hava almak için çıkıyorum. hava çok karanlık. sokak çok ıssız. sonra annem geliyor yanıma. biraz konuşuyor,sonra susuyoruz. sessizlik... aniden lacivert doblo gibi bi araba karşı evin bahçe duvarına çarpıyor. korkuyorum. çok korkuyorum. üzülüyorum arabadakine ya da arabadakilere. ama sonra birkaç tane polis arabası gelip duvara çarpan aracın etrafını sarıyor. polisler araçtakini indirip etkisiz hale getiriyorlar. bağırıyorlar. çok şaşırıyorum az önce üzüldüğüm duruma. ve korkuyorum. çok korkuyorum. daha çok korkuyorum. annem beni içeri sokmaya çalışıyor. balkonda kalmak için direniyorum. merak ediyorum

bu rüya beni korkuttu. ne olur yardım edin...

Merhaba,
Benimde rüyamı tabir edebilirseniz çok sevinirim. Lütfeen

Öncelikle şunu belirteyim, eşim çok dinibütün bir insandır. İçindeki Allah sevgisi beni kendisine hayran bırakacak kadar çoktur. Rüyama geçeyim.

Rüyamda eşim ve aile dostumuz olan en yakın arkadaşı ve onunda kardeşi ile birlikte bir yolculuğa hazırlanıyorlar. (gerçek hayattada 1-2 günlüğüne cemaatle beraber yapıcakları camileri gezi mahiyetli bir plan aslında) Eşime soruyorum haftasonu için gdeceğim diyor. (Bu tür bi gezi 1 kere oldu 1 günlüğüne gitmişti ve benim 2 günü geçmedikçe sıkıntı yapmayacağımı bilir. Çünkü aldığı manevi huzurla ben daha çok mutlu oluorum.) Fakat koca bir bavul hazırlamış. Bavulun üstünde bir kağıt görüyorum bilet veya başşka bişey ama gidip döneceği tarih yazıyor. 15 gün falan gidiş dönüş arası. Ben diyorum 2 gün içinmi bu kadar bavul hazrlıosun diorum bişey sölemio sdce eşya dolduruyor. Elinde bir şampuan şişesi ile şampuan kutusuna şampuan doldurduğunu görüyorum. Daha sonra elinde bi 3-5 tane siyah çorap görüyorum Samet ile çorap hakkında konuşuluo iyisinden aldın dimi gibi bi takım cümleler var sanırım cami içinde giycekleri için temiz ve sağlammı die soruyor. Ben eşime beni 15 gün yanlızmı bırakıcaksn yani evde diorum. (eşim bu zamana kdr en fazla 1 gün benden ve evinden ayrı bir gün geçirmiştir. Yapmaz pek.)bişey sölemio sürekli bi bavul hazırlamaya çalışıyor. Bende eğer 2 günden fazla kalırsan döndüğünde beni bulamazsın diyorum. Sonra bir ara bir dönme dolap önünde oluyoruz gönlümü almaya çalışıyor beni bindirmeye çalışıor biniyoruz beraber eğleniyoruz ama bu konu hakkında hiç konuşmuyor. (Eşim bnm bir konuda canım sıkılır yada alınırsam açıklamak için isteğini belli etmek için ç0k dil döker ve bu huyunu çok severim) ama bu konuda rest çekmeme rağmen tek kelime etmemesi garip geliyor sanki beni duymuo gibi. Sonrasını hatırlamıyorum gidip gitmediğini bilmiyorum. ama çok huzursuz uyandım.

Merhaba geçen gün rüyamda şunu gördüm: ağzımdan ilk afedersiniz tükürük gibi bir şey geldi ve elimi ağzıma götürdüm sonra o tükürüğü çektim baktım midemden bir şey geliyor ben çektikçe bir şey çıkıyordu ağzımdan böyle kütle kütle katı koyu kan geliyordu bayağı uzun geldi.. merak ediyorum acaba ne demek oluyor bunun anlamı?

yani normalde rüya yorumculugu yapmam ama hislerimle bi yorum yapayım sana.cok koyu bi sekilde bi his bu.rüyanda agzından kan gelmesi sürekli hemde tükürük filan birisi senin dedikodunu yapıyo canım. özelliklede söyle bi durum var. sen o dedikoducu ile biri hakkında konusmussun ve o dedikoducu seni ona cekistirmis hani gıybet edenler insan eti yer derler ya senin dilini yemis mecazen ve dilinden agzından kan gelmesi o kisi ile biri hakkında fazla konustugun ıcın ben boyle yorumladım begenmezsende canın sagolsun..

begenmedin galiba

ben yorum yazmadın diye dedim kızz begenmedin derkn o anlamda yazıyı begen demeye calısmadım hee

Seninde canın sağ olsun.. Allah razı olsun hissine, yüreğine sağlık çok begendim.. söylediklerin çok muhtemel.. çevremde eskiden çokta sağlam insanlar yoktu ne yalan söyliyeyim. Hepsinden kurtuldum Allah'a bin şükür.

herseyn hayırlısı deyip gecmek lazımmıs iyi bir yasam icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…