arkadaşım yorumunu ben yapayım istersen.konu sahibi yok sanırım.öncelikle bebeğini sağlıklı olarak kucağına almanı dilerim.yoruma gelince:zaten bu hamilelik üzerine görülen rüyalar kimi zaman doğru çıkabilir.sen bu aralar fazla iş güç yapma.stres ve sıkıntı hiç olmasın.kendine dikkat et.inşaallah zamanında gelir oğluşun.Merhaba 8 aylık hamileyim rüyamda iki kere bebegimin erken dogacagini gördüm en son 1 hafta önce gördüm bebek bana diyor ki herşeyim hazır mı doğmuş bir.bebek sarısın erkek bebek ve benim bebeğim de erkek
note3 kadinlar_klubü
note3 kadinlar_klubü
sanki sen o kızı hala kıskanıyorsun.buda bilinç altı olmuş olabilir.aslında ormanda yuruyüş güzel bir yola çıkacağınızın ama senin bu kuruntuların yüzünden bir takım sıkıntı yaşayacağnın ama sevgilin her şeye rağmen seni bırakmayacağının göstergesi.sonuçta kavanoz kırılmamış :)Merhaba arkadasim, az once gozlerimi korkuyla actim. Ilk kez bir ruyami yorumlatma ihtiyaci hissediyorum, yardimci olursan cok sevinecegim.
Benim yaklasik 5 yildir birlikte oldugum bi sevgilim var, aramiz cok iyi her sey yolunda vs. Sevgilimin yakin oldugu, her sey konustuklari, daha cok kultur-sanat filmler hakkinda paylasimda bulundugu bir kiz arkadasi var, hic yuzyuze gorusmediler, kizla su an benim de iletisimim var, ama uzunca bir sure kiskandim sevgilimi ondan, sonra birden bire bu kiskanclik hissi yok oldu. Neyse, ruyamda; bu kiz benim evime geliyor, sevgilimde benim evimde, evde kiz kardesim annem babam herkes var. Ormanda yuruyus yapmak icin hazirlanirken, bunlarin ikisini banyoda yakaliyorum, -ayaktalar, ikisinin de gozleri kapali, sevgilimin dudaklari kizin boynunda, ve sevgilimin de boynunda iz olmus. Sonra sevgilime okkali bir yumruk geciriyorum, ve bi daha tokat bi daha tokat.. diyorum ki; bunu benim evimde bana nasil yaparsaniz, düsun onume o ormana yuruyuse gidecegiz, ve aklimdan da ikisiyle yuzlesmek geciyor bu arada. Sonra onlar hazirlanirken, elime bir kavanoz aliyorum, bagira bagira duvara atiyorum, fakat kavanoz bir turlu kirilmiyor, sonra da uyandim...
aynen dediğin gibi.biraz azmin sayesinde bu olacak inşaallah :)merhaba. dün gece beni etkileyen bir rüya gördüm.
Bir hocam var. Ben bu hocamın yüksek lisans öğrencisi olmayı çok istiyorum idolüm gibi birşey adam.
rüyamda bu hocamla karşılaşıyoruz. merhaba diyorum o da merhaba gavsım diyor. gavs mı o ne demek diyorum. Sen benim gavsımsın diyor. Gel odama hem kahve içelim hem anlatayım sana diyor. o gidiyor sonra ben gidiyorum odasına önünde bir sürü kağıt onları kesiyor. bunları bitirmem lazım sonra gel diyor.
Böyle bir rüya. ama benim asıl merak ettiğim ben ömr-ü hayatımda GAVS diye bir kelime duymadım. ilk defa rüyamda duydum bu kelimeyi hemen sabah internetten baktım var mı böyle bir kelime? ne demektir diye. açıklama şu şekilde: "yardım etme, imdada yetişme demektir. Bunun yerine "kutub" da kullanılır. En yüksek manevî makamdır."
Bana çok enteresan geldi rüyamda duyuyorum bu kelimeyi ve anlamı da müthiş güzel.
Bu ne olabilir?
ayy hadi inşallah :) çok teşekkür ederim.aynen dediğin gibi.biraz azmin sayesinde bu olacak inşaallah
yani normalde rüya yorumculugu yapmam ama hislerimle bi yorum yapayım sana.cok koyu bi sekilde bi his bu.rüyanda agzından kan gelmesi sürekli hemde tükürük filan birisi senin dedikodunu yapıyo canım. özelliklede söyle bi durum var. sen o dedikoducu ile biri hakkında konusmussun ve o dedikoducu seni ona cekistirmis hani gıybet edenler insan eti yer derler ya senin dilini yemis mecazen ve dilinden agzından kan gelmesi o kisi ile biri hakkında fazla konustugun ıcın ben boyle yorumladım begenmezsende canın sagolsun..Merhaba geçen gün rüyamda şunu gördüm: ağzımdan ilk afedersiniz tükürük gibi bir şey geldi ve elimi ağzıma götürdüm sonra o tükürüğü çektim baktım midemden bir şey geliyor ben çektikçe bir şey çıkıyordu ağzımdan böyle kütle kütle katı koyu kan geliyordu bayağı uzun geldi.. merak ediyorum acaba ne demek oluyor bunun anlamı?
begenmedin galibaMerhaba geçen gün rüyamda şunu gördüm: ağzımdan ilk afedersiniz tükürük gibi bir şey geldi ve elimi ağzıma götürdüm sonra o tükürüğü çektim baktım midemden bir şey geliyor ben çektikçe bir şey çıkıyordu ağzımdan böyle kütle kütle katı koyu kan geliyordu bayağı uzun geldi.. merak ediyorum acaba ne demek oluyor bunun anlamı?
ben yorum yazmadın diye dedim kızz begenmedin derkn o anlamda yazıyı begen demeye calısmadım heeMerhaba geçen gün rüyamda şunu gördüm: ağzımdan ilk afedersiniz tükürük gibi bir şey geldi ve elimi ağzıma götürdüm sonra o tükürüğü çektim baktım midemden bir şey geliyor ben çektikçe bir şey çıkıyordu ağzımdan böyle kütle kütle katı koyu kan geliyordu bayağı uzun geldi.. merak ediyorum acaba ne demek oluyor bunun anlamı?
konu sahibi ile samimiydim ve cok seviyorum cok ii biri gidisi kötü oldukonu sahıbı gıtmıs
siz hala rüyanızı yazıyorsunuz
yani normalde rüya yorumculugu yapmam ama hislerimle bi yorum yapayım sana.cok koyu bi sekilde bi his bu.rüyanda agzından kan gelmesi sürekli hemde tükürük filan birisi senin dedikodunu yapıyo canım. özelliklede söyle bi durum var. sen o dedikoducu ile biri hakkında konusmussun ve o dedikoducu seni ona cekistirmis hani gıybet edenler insan eti yer derler ya senin dilini yemis mecazen ve dilinden agzından kan gelmesi o kisi ile biri hakkında fazla konustugun ıcın ben boyle yorumladım begenmezsende canın sagolsun..
orasını bilemem :=)konu sahibi ile samimiydim ve cok seviyorum cok ii biri gidisi kötü oldu
herseyn hayırlısı deyip gecmek lazımmıs iyi bir yasam icinSeninde canın sağ olsun.. Allah razı olsun hissine, yüreğine sağlık çok begendim.. söylediklerin çok muhtemel.. çevremde eskiden çokta sağlam insanlar yoktu ne yalan söyliyeyim. Hepsinden kurtuldum Allah'a bin şükür.
orasını bilemem :=)
sen az da olsa yorumluyorsun sanırım?
herseyn hayırlısı deyip gecmek lazımmıs iyi bir yasam icin
ilk defa yorumladmsen az da olsa yorumluyorsun sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?