Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Rüyamda umreye gideceğini söylüyorlar.ben de hazirlik yapiyordum.bu sora çok zor günler yasadim.karnimda bebeğim oldu.bu ruyayi Mirac gecesi gordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba 4 sene olmuş bunu diyeli hala yorumculuk yapıyor musun bilmiyorum :) bu mesajı okuyan diğer hanımlara da seslenerek rüyamı anlatmaya başlıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum ....
rüyamda domates dikmişim ama biber olmuş. çok şaşırıyorum. bu arada bir yorum duydum "biberin bu kadar çok olduğunu görünce domates diktiğine pişman olacak." dedi. biberden yiyorum çok lezzetli ve yumuşak bir tadı vardı. şimdiden teşekkür ediyorum umarım cevap gelir :)

Merhaba, benim de rüyamı yorumlar mısınız?

Rüyamda babamın bir arkadaşı bize telefonla haber verdi, evinizin önüne pazar tezgahı gibi tezgah açtım, gidin oradan giysilerinizi alın dedi. Ben, annem ve babam bunun üzerine evimizin önündeki bu tezgaha gittik. Tezgahta her şey var, tülbent, eşofman, atlet, her çeşit. Aslında ikinci el giysilermiş ama çok temiz kullanılmış. Ben birkaç parça alıyorum elime taşımak için. Annem de bu sırada açık sarı ya da beyaz bir renkte yelek seçip giymiş ve perdelerin ucuna dikilen beyaz dantellerden kafasına geçiriyor. Birini çıkarıp diğerini koyuyor. Bu sırada da gülerek telefonda biriyle konuşuyor. Sonra uyandım.
Hayrolsun inşallah.
:18:

Evet yıne ben ve garıp bı ruyam sızlerle.Bız kucuk halam yanı Dılek halama gıtmısız.oraya garıp ruyalarımın basrol oyunsusu yanı hep ruyamı garıplestıren kısı ortanca halamın yanı Nılufer halamn kucuk oglu Onur gelmıstı.Onu goruyorum konusmak ıstıyorum ıste ama bıyere gıtmemız gerekıyo halamlar ve annemlerle ve Dılek halamn kızı Fatmagul evın buyugu oluyo benden kucuk ama evlerınde en buyuk o bıde erkek kardesı Adem fılan gıdıyoruz.Boyle kıyafet satan yerlere fılan gıdıyoruz sonra eve gelıyoruz.Bıde bana herkes kucukken Ebus derlerdı adım Ebru oldugu ıcın.Sımdıde dıyenler var o bı lakap olmus artık.ama Onur bana ne sımdı ne de cocukken hıc Ebus demedı.Ruyamda Ebus napıyon dıyo.Bende ıyıyım Onur sen napıyon dıyom o ara annem benı azarlıyo ve cocuk sanamı dedı dıyo ne cocugu lafa tutuyon cocuk senle konusmak monusmak ıstemıyo dıynur'dan da cevap alamıyorum zaten ve kız arkadsyla kendı babasnın tarafından bırı bıde arkadsı ıle ınıyo arabaya dogru gıdıyolar dıyokı ben gıdıyom bayramda gorusuruz gercı gerı gelcemde gelemezsem gorusuruz dıyo sonra bana bakıyo ve tamam tamam uzulme gelcem dıyo arabya bınıyo gıdıyo o ara ben uyanıyorum.yorumlarmısnz??

Evliyim ve ailemden başka bir şehirde yaşıyorum.
Rüyamda annemlerdeyim evde böcekler geziniyor. Annemide gördüğümü hatırlıyorum hayal mayal. Hayırdır inşallah

Merhaba benim asık oldugum birisi var rüyamda onunla avmde karşılaşıyoruz oturup konuşuyoruz cok güzel davranıyor sonra avmden çıkıyoruz ama kapısı alçak ve dar eğilip gecmek zorunda kalıyoruz dışarı çıkıyoruz kar yağmaya başlıyor sonrasında o kar yağıyor diye seviniyor ben ona karın bu havada yağmasının saçma olduğunu söylüyorum onu ama o cok mutlu sonra birden dar bir sokağa girmişiz yağan kar tutmamış ve etraf çamur olmuş sonra ben burda yürüyemem diyor elimi tut ben seni götürecegim diyorum elimi tutuyor ve cok hızlı bir sekilde koşuyorum sonra gitmek istediğimiz yere geliyoruz boynuma altın bir kolye takıyo bana teşekkür edip alnımdan öpüyor. Cok mutlu uyandım ama yorumunu merak ediyorum yardımcı olur musunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hala rüya yorumluyormusunuz?? Benimde merak ettiğim bir rüya var da..

Canim benim ruyamida yorumlarmisin biz bebek istiyoruz gecenlerde bi komsum umrye gidiyodu giderken dedim ki ona ordan bi bebek zibini al zemzemle yika kabeye sur ama istedigimi yapamamis o gelmedende su ruyayi girdum kadinin evine gidiyorum umreden gelmis bana diyoki busra seni 2 sene sonraa umreye goturcem diyo ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar..
Araba görüyorum bir süredir.
Daha önce gördüğümde süremiyordum tam. Rüyada tek hatırladığım bu.
En son gördüğümde ise daha iyi sürüyordum ve memnundum. Fakat rüyamda birilerinden kaçıyordum, bir ev vardı küçük prefabrik gibi bir yapı, beyaz, 4 kişi vardı evde sanırım 2 kişi birbirine yakındı diğer 2 kişi de aynı şekilde. Hepsi bayandı sanırım. Hava karanlık. Ben kaçmaya çalışıyorum bir koşturma var evde, 3 kişi benim yanımda yardım etmeye çalışıyor yakınlarını bırakıyorlar haksız olduklarını görüp. Yani 2 kişiden biri yanıma geliyor. 3. kişi de erkek, benim yanımdaymış zaten, beraber kaçıyorduk. O 2 kişiye de güvenmek konusunda tereddüteydim ama o an güvendim. Bir şekilde evden 4 kişi kaçtık ve arabaya bindik, rahatlamıştım.
Aslında hep bir kaçış yaşarım ben insanlardan zaten, çok gördüm böyle rüya.. Araba ilgimi çekti sormak istedim

merhaba ben dün gece rüyamda evleneceğimi bu yüzden gelinlikçiye gittiğimi gördüm ordan bi gelinlik alıp kuaföre aramaya koyuldum akşamüstü gibi bi vakitti bi kuaföre girdim acele benim saçımı yapn düğünüme yetişeceğim dedim sonra o kuaförde beklerken başka bi gelinlik gördüm bunumu alsaydım tüh saçımda iyi olmadı sanki diye sağa sola sataştım kaprisimle çevremdekileri bezdirdim ...erkek arkadaşımın burnundan getirdim kuaföre beni almaya nie gelmedi diye.. kardeşimin saçı nie olmadı diye kuaföre falan sinirlendim...sonra oradan çıktım düğün salonuna gitmeden önce gelin evime gitmek istiyorum beni evime götürün dedim apartmanların olduğu bi sokaktan geçtim hayır evim burada olmasın şu dubleks evlerde olsun dedim. sonra onlara siz burda bekleyin ben çarşıya gidicem dedim üzerimde gelinlik yoktu ama bu sefer odun pazarı evleri gibi eski cumbalı evlerin olduğu bi eski yapı çarşıların olduğu sokağa girdim burası panayır alanı ama daha henüz tam kurulmadı girmeyin dükkanlar falan açılmadı dediler çarşı esnafı ben onlarıda dinlemedim hızlıca o sokağın içini dolaşıp bişeyler aldım güzel bi sokaktı. oradan çıkıp bi avmye girdimorayıda hızlıca dolaştım.. rüyamda herşey hızlı hızlıydı uff

sanırım biraz bilinç altı bi erkek arkadaşım var ve henüz evlenme kararı almadık son zamanlarda kaprislerimle burnundan getiriyorum çocuğun hayatı

Kafan çok dolu anlaşılan. Baya bi de kararsız lik var. Ne yapacağıni bilmiyon. Caninin sıkıntısından ona buna sariyon.sinirli ve agresifsin. Sadece sevgiline degil etrafında ki insanlarada hircinlik yapıyorsun. ... gibime geldi :)

Peki ruyada regl oldugunu gormek ve ayni zamanda beyaz kagitlari makasla keserek birseyleri yapmaya mucadele ettigini gormek nedir sizce?

Selamlar
Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.
Rüyamda bir şeyden sızan bal görüyorum ve siliyorum. Sonra tekrar sızıyor siliyorum tekrar sızıyor baya devam ediyor bu durum.
En sonunda pes ediyorum ve her yer bal oluyor.
Ne demektir bu :26:

gecenlerde ruyamda eski erkek arkadsmla calistgmz mekandaydm. ilk okuldan arkadslriminda ordaydi. ben erkek arkasmla konusmaya kalkinca o cevap veriyor. sonra erkek arkadsimla konusup barisir gibi oluyoruz. bi sekilde evde buluryorm kendimi babam kendi odasina beni cagiriyor ama taciz etmek icnmis bnde gitmiyorm annem babama kiziyor digerr kardeslerime zarar veridgi icin.bnde kapinin arkasina oturup agliyorm gelicek bna zorla dokunucak diye

Merhaba ben sabaha karşı rüyamda elimde beyaz bir kase ile çarşıda dolaşıyordum kasenin içindeki tatlıda beyazdı dondurma gibi bişeydi.Daha sonra kuzenimle ve kocasıyla karşılaşıyorum onlarada ikram ediyorum onlarda yiyor.onların elindede bir tepsi midye var yarısını yemişler boşu yarısıda dolu.Canım çekiyor ama isteyemıyorum çekiniyorum.sonra aniden arkamdan biri koşturmaya başlıyor 8-9 yaşlarında erkek bir çocuk üzerinde mavi atlet ve mavi şort vardı.o koşturuyor ben kaçıyorum ve yorulup duruyorum. neden beni kovalıyorsun dediğimde sen benim taşlarımı çaldın diyor ve elimi açtığımda avucumun içinde bi sürü mavi küçük taşlar vardı ben onları sevgilime hediye edicektim diyor bende gel sana başka bişey bakalım diyorum ve hem yüzük hem bilezik olabilen bi bijuteri gösteriyorum ona gösterirkende kendime takıyorum.(buarada 30 yaşında ve evliyim)Sitelerde parça parça yazdığı için bitürlü anlamını anlayamadım yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba 8 aylık hamileyim rüyamda iki kere bebegimin erken dogacagini gördüm en son 1 hafta önce gördüm bebek bana diyor ki herşeyim hazır mı doğmuş bir.bebek sarısın erkek bebek ve benim bebeğim de erkek

note3 kadinlar_klubü

note3 kadinlar_klubü

merhaba. dün gece beni etkileyen bir rüya gördüm.
Bir hocam var. Ben bu hocamın yüksek lisans öğrencisi olmayı çok istiyorum idolüm gibi birşey adam.
rüyamda bu hocamla karşılaşıyoruz. merhaba diyorum o da merhaba gavsım diyor. gavs mı o ne demek diyorum. Sen benim gavsımsın diyor. Gel odama hem kahve içelim hem anlatayım sana diyor. o gidiyor sonra ben gidiyorum odasına önünde bir sürü kağıt onları kesiyor. bunları bitirmem lazım sonra gel diyor.
Böyle bir rüya. ama benim asıl merak ettiğim ben ömr-ü hayatımda GAVS diye bir kelime duymadım. ilk defa rüyamda duydum bu kelimeyi hemen sabah internetten baktım var mı böyle bir kelime? ne demektir diye. açıklama şu şekilde: "yardım etme, imdada yetişme demektir. Bunun yerine "kutub" da kullanılır. En yüksek manevî makamdır."
Bana çok enteresan geldi rüyamda duyuyorum bu kelimeyi ve anlamı da müthiş güzel.
Bu ne olabilir?

Merhaba arkadasim, az once gozlerimi korkuyla actim. Ilk kez bir ruyami yorumlatma ihtiyaci hissediyorum, yardimci olursan cok sevinecegim.
Benim yaklasik 5 yildir birlikte oldugum bi sevgilim var, aramiz cok iyi her sey yolunda vs. Sevgilimin yakin oldugu, her sey konustuklari, daha cok kultur-sanat filmler hakkinda paylasimda bulundugu bir kiz arkadasi var, hic yuzyuze gorusmediler, kizla su an benim de iletisimim var, ama uzunca bir sure kiskandim sevgilimi ondan, sonra birden bire bu kiskanclik hissi yok oldu. Neyse, ruyamda; bu kiz benim evime geliyor, sevgilimde benim evimde, evde kiz kardesim annem babam herkes var. Ormanda yuruyus yapmak icin hazirlanirken, bunlarin ikisini banyoda yakaliyorum, -ayaktalar, ikisinin de gozleri kapali, sevgilimin dudaklari kizin boynunda, ve sevgilimin de boynunda iz olmus. Sonra sevgilime okkali bir yumruk geciriyorum, ve bi daha tokat bi daha tokat.. diyorum ki; bunu benim evimde bana nasil yaparsaniz, düsun onume o ormana yuruyuse gidecegiz, ve aklimdan da ikisiyle yuzlesmek geciyor bu arada. Sonra onlar hazirlanirken, elime bir kavanoz aliyorum, bagira bagira duvara atiyorum, fakat kavanoz bir turlu kirilmiyor, sonra da uyandim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…