- 23 Mart 2014
- 481
- 54
- 43
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
Merhaba benim asık oldugum birisi var rüyamda onunla avmde karşılaşıyoruz oturup konuşuyoruz cok güzel davranıyor sonra avmden çıkıyoruz ama kapısı alçak ve dar eğilip gecmek zorunda kalıyoruz dışarı çıkıyoruz kar yağmaya başlıyor sonrasında o kar yağıyor diye seviniyor ben ona karın bu havada yağmasının saçma olduğunu söylüyorum onu ama o cok mutlu sonra birden dar bir sokağa girmişiz yağan kar tutmamış ve etraf çamur olmuş sonra ben burda yürüyemem diyor elimi tut ben seni götürecegim diyorum elimi tutuyor ve cok hızlı bir sekilde koşuyorum sonra gitmek istediğimiz yere geliyoruz boynuma altın bir kolye takıyo bana teşekkür edip alnımdan öpüyor. Cok mutlu uyandım ama yorumunu merak ediyorum yardımcı olur musunuz?arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
merhaba ben dün gece rüyamda evleneceğimi bu yüzden gelinlikçiye gittiğimi gördüm ordan bi gelinlik alıp kuaföre aramaya koyuldum akşamüstü gibi bi vakitti bi kuaföre girdim acele benim saçımı yapn düğünüme yetişeceğim dedim sonra o kuaförde beklerken başka bi gelinlik gördüm bunumu alsaydım tüh saçımda iyi olmadı sanki diye sağa sola sataştım kaprisimle çevremdekileri bezdirdim ...erkek arkadaşımın burnundan getirdim kuaföre beni almaya nie gelmedi diye.. kardeşimin saçı nie olmadı diye kuaföre falan sinirlendim...sonra oradan çıktım düğün salonuna gitmeden önce gelin evime gitmek istiyorum beni evime götürün dedim apartmanların olduğu bi sokaktan geçtim hayır evim burada olmasın şu dubleks evlerde olsun dedim. sonra onlara siz burda bekleyin ben çarşıya gidicem dedim üzerimde gelinlik yoktu ama bu sefer odun pazarı evleri gibi eski cumbalı evlerin olduğu bi eski yapı çarşıların olduğu sokağa girdim burası panayır alanı ama daha henüz tam kurulmadı girmeyin dükkanlar falan açılmadı dediler çarşı esnafı ben onlarıda dinlemedim hızlıca o sokağın içini dolaşıp bişeyler aldım güzel bi sokaktı. oradan çıkıp bi avmye girdimorayıda hızlıca dolaştım.. rüyamda herşey hızlı hızlıydı uff
sanırım biraz bilinç altı bi erkek arkadaşım var ve henüz evlenme kararı almadık son zamanlarda kaprislerimle burnundan getiriyorum çocuğun hayatı
Kafan çok dolu anlaşılan. Baya bi de kararsız lik var. Ne yapacağıni bilmiyon. Caninin sıkıntısından ona buna sariyon.sinirli ve agresifsin. Sadece sevgiline degil etrafında ki insanlarada hircinlik yapıyorsun. ... gibime geldi :)
Karşındaki kişiye odaklanmaktan vazgec derim. Hersey kafada bitiyor. icinde bulundugun şartları bilmiyorum elbette ama neticede bi kadini en iyi baska bir kadin anlar. Gündemini değiştir.aynen nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?