doğru ama sedece bilinç altı demek haksılsık olur. bazı rüyalar hissiyatın sonucu görülür. çok sevdiğiniz insanlar ilgili rüyalar görürüsünüz mesela . ve çıkar . yada gören kişi gerçekten hisleri kuvvetli birisidir. ayrıca bazen insanlar bilinçaltlarınında yorumlanmasını isteyebiliyolar. çünkü beynimiz her olaya bir simge yükler. yorum bu simgeleri çözmektir. balığın kısmet olması bolluğundna ve temiz bir su içinde bulunmasından kaynaklanır.Bayılıyorum şu rüya yorumlarını okurken her yerde..Balık kısmettir bi ara sürekli balık görüyordum artan bir şey olmadı aynıydı her şey.At kısmettir balık bolluktur pırasa üzüntüdür ıspanak toprak kaymasına işarettir..tövbe tövbe..Rüyalar biliçaltınızdır arkadaşlar...Yorumu şöyledir boşuna fantezi kurmayın,Tüm gün boyunca gördüklerinizin harmanlanmış halidir..Beyniniz bu şekilde rahatlamaya çalışır..
![]()

etrfaında hayranlık duyduğun biri var mı hayatcım. bakarken içi geçirdiğindatlımm merhaba ...
ya bende gece çok ilginç bi rüya gördüm hemen anlatıyorum.. böyle teras gibi bi yerdeyim hava böyle ne karanlık ne aydınlık sonra karşıya bakarken kocaman bi güneş görüyorum ama nasıl rengi gözlerimi alıyoo bi doğuyo sonra hemen geri batıyo.. ben böyle şaşkın şaşkın bakarken bi bakıyorum güneşin gözleri var o da bana bakıyo hatta gülümsüyo ben hemen heycanla birilerine sesleniyorum gelin gelin diye .. ben güneşin doğup batışın defalarca görüyorum...
böyle bişeydi işte yorumlarsan sevinirim :))

hayrolsun.