- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
25-17-58-8-14........
9-8-21-26-15
Şimdiden çok teşekkür ediyorum ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
t.ederim canımKova, terazi, ikizler erkeğiyle ilişkin kötü bir şekilde bitmiş. Ama yeni bir kova, ikizler, terazi geliyor baya mutlu edecek seni. Huzurlu bir dönem başlıyor senin için geçmişi sil kafandan. Onlar yaşandı ve bitti. Ama geçmişten birisi senden özür dileyecek. ve sen de kapatacaksın artık geçmiş defterini... Bu kadar canım
Banada banada....çok ihtiyacım var gerçekten .5,45,22,33,32
Başak, boğa, oğlak burcunda bir erkek var burada. Biraz sinirli bir tip. Pek de uyuşamıyorsunuz ama birlikte olabilirsiniz bu kişiyle. Bu ara değişik rüyalar görüyorsunuz dikkat edin rüyalarınıza. İçlerinden birisi gerçekleşecek. Ve sanki tutmadığınız bir adağınız var. Bu işlerinizin önünde engel oluyor. Biraz ruhsal olarak dinlenmeye ihtiyacınız var. Ve biraz da dine yönelmeye...böyle diyor kartlarınız
Geçmişte bıraktığınız birisine özlem duyuyorsunuz, eski bir arkadaşınız olabilir. Maddi olarak yakın zamanda toparlayacaksınız. Güzel bir para geçecek elinize.
Fakat çevrenizde fazla kendini beğenmiş biri var ve ona gıcık oluyorsunuz. Hayatınızda aslan,yay ya da koç erkeği mi var? Yatırım vs düşünüyorsanız bu ara yapmayın çünkü zarara uğrayabilirsiniz. bu kadaar
2, 43, 32,57, 13 lutfen bakarmısınız? Şimdiden cok tesekkurlerİsteyen arkadaşlar 1den 78 e 5 kart söylerlerse yorumlamaya çalışacağım. 3 aydır falan bakmaya çalışıyorum.:)
Edit: Baktığım arkadaşlar biraz da olsa tutup tutmadığını söylerse çok iyi olur.:)
Güvenini kırmış birileri. Hayatta hep kırılmaktan korkuyorsun. Kova, terazi, ikizler kadını gözüküyor burada. Birisiyle bir yolculuğa çıkıyorsun belki de bu kadındır çıkacağın kişi. Ve bu kişiyle aranızda küçük bir tartışma olabilir... Bu kadar canım:)
5-9-26-29-78 rica etsem benim içinde bakabilirmisiniz?
İsteyen arkadaşlar 1den 78 e 5 kart söylerlerse yorumlamaya çalışacağım. 3 aydır falan bakmaya çalışıyorum.:)
Edit: Baktığım arkadaşlar biraz da olsa tutup tutmadığını söylerse çok iyi olur.:)
Kısa zamanda 3lü yapacağın bir buluşman var. Ve sezgilerin çok güçlü. Evi idame ettiren kişi çok yorulmuş. O güçlü, idare eden kişi gitmiş yerine yorulmuş, hayat onu bıktırmış olan bir kişi gelmiş. Ancak kısa zamanda toparlanıyor o kişi. Ve evinde güzel şeyler olmaya başlıyor. Evlilik görünüyor ama kimin için bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?