Nacizane tarot yorumluyorum:)

25-17-58-8-14........

Kova, terazi, ikizler erkeğiyle ilişkin kötü bir şekilde bitmiş. Ama yeni bir kova, ikizler, terazi geliyor baya mutlu edecek seni. Huzurlu bir dönem başlıyor senin için geçmişi sil kafandan. Onlar yaşandı ve bitti. Ama geçmişten birisi senden özür dileyecek. ve sen de kapatacaksın artık geçmiş defterini... Bu kadar canım

9-8-21-26-15

Şimdiden çok teşekkür ediyorum ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Huzurlu bir dönem başlıyor sizin için. Yeni bir ortama giriyorsunuz ve çok şanslısınız her şey ayağınıza gelecek diyebilirim. Küçük bir sağlık sorununuz varmış o yok olacak. Aslan, koç, yay erkeği var burada; dar bakış açısı olan ve genelde yanlış kararlar alan. O kişiyle güzel bir ilişkiniz oluyoor. Bu kadar canıım

t.ederim canım

Banada banada....çok ihtiyacım var gerçekten .5,45,22,33,32

Başak, boğa, oğlak burcunda bir erkek var burada. Biraz sinirli bir tip. Pek de uyuşamıyorsunuz ama birlikte olabilirsiniz bu kişiyle. Bu ara değişik rüyalar görüyorsunuz dikkat edin rüyalarınıza. İçlerinden birisi gerçekleşecek. Ve sanki tutmadığınız bir adağınız var. Bu işlerinizin önünde engel oluyor. Biraz ruhsal olarak dinlenmeye ihtiyacınız var. Ve biraz da dine yönelmeye...böyle diyor kartlarınız

Cok tesekkur ederim bu adak herzaman cikiyo karsima.insallah hatirlarim.cok sagol diline saglik

çok teşekkürler doğru tahminler:) hayatımdaki erkek boğa olsada şu aralar en çok kafamı kurcalayan erkek babam, yay burcu...

sağolun tekrar.

2, 43, 32,57, 13 lutfen bakarmısınız? Şimdiden cok tesekkurler

teşekkür ederim Doğru bildin canım :) kahve falıma da bakmanı isterdim:)))))))))))))))))

5, 11,26,47,75 bana da bakabilir misin acaba ?

77, 19 ,5, 27 ,7 haydi bakalımm

canım topiğin hayırlı olsun benim falıma da bakarmısın sayılarım. 72-53-26-7-4

Cok tesekkur ederim dedikleriniz cok dogru.. Sanirim evlilik yolu bana gorunuyor evde bekar benim ve kardesim var oda suan 3 yasinda yureginize saglik tekrardan tesekkurler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…