nadif ile stres atma topici :)

ben de geldimkaydirigubbakcemile2 bi topic actim kimse cvp vermedi sinir oldum ben dekötükedihüso

ay bu kadın öldürcek beni şu kötükadın konulu herkes birbirine girdi konusu yüzünden heeee

okudum canımcım, nasıl bir kadın hala anlamış değilim boian git yahu. birde olayı nasıl din konusuna çektiler ben hala onu çeözmeye çalışıyorum :)

hoşgeldin cnm aramıza anam bizim kadınlar hurra yapınca konu dinede döner başka konularada o kadar ters zıt karekterler varki bu kkd anormal budaa

kötü kadın oldum sanırsam nadif arkadaşımız onu diyo kimisi demiş ya günah yüklenmeyin arkadaş bukadar kimide dinimizde aldatmak günah her şekildede demiş yanlış anlamadıysam oydu

hhee o konu
aman ya bilmiyolar ki nasıl tartışma yaratsınlar
günahsa kadın gitcek cehenneme
kime ne

kötü kadın oldum sanırsam nadif arkadaşımız onu diyo kimisi demiş ya günah yüklenmeyin arkadaş bukadar kimide dinimizde aldatmak günah her şekildede demiş yanlış anlamadıysam oydu

pşşştttt polemik yaratma bakim. niye ortalığı karıştırıyon sen :umursamaz:

offffffffff çok canım sıkkın kocamla sürekli ailesi yüzünden kavga ediyoruz yaaa canıma tak dedi artıkkkk sıkıldımmmm

hangi konu kız
hani şu eşini kıskananmı yoksa başkamı ayy merak ettim şimdi
bir derdim var açıp okuyacağım hepsini.
demet hoş geldin canım.
erkek milleti hepsi aynı canım hele ailesine laf söyledinmi:jeyyar: eyvahh delirirler işte ozaman
bizimde aramız 3 gündür limoni her ikimizde inat birimiz alttan alsak barışıcaz ama bende almıyorum bu sefer oda inat ediyor. bakalım nereye kadar.

anamm şimdiye kadar biride çıkıp benim kocam mikemmel demediki
benim her istediğimi yapıyor, alıyor, gezidriyor, beni üzmüyor kırmıyor ben ne desem tamam diyor diyen birini görmedim,görsemm işin sırrını sorarım.
sonra aynısından bidene daha varmı derim..:roflol::roflol:

valla öle yaaaa bizde aynı o inat ben inat 1 haftadır konuşmuyoruz çocuktan dolayı zorunlu konuşuyoruz o kadar ne olcak halimiz bilmiyorum

iki taraftan biri alttan alacak canım.
bizdede aynı öyle olur.eğer ben haklıysam asla geri adım atmam.
şuanda ben haklıyım.işin komiği oda kendine göre haklı nasıl oalcak bilmiyorum.
sende haklıysan geri adım atmaki hatasını anlasın.
gerçi evlilkler arsaında yaşanan küslükler hiç hoşuma gitmiyor,
ama hatalarını anca bu şekilde anlıyorlar..
bakalım ben dayanbildiğim yere kadar dayanacağım..
oda bu taktiği kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…