- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 36
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Mantıklı:)Avukat yapılamaz dediyse bizim verebileceğimiz tek akıl bir başka avukata daha sorup teyit alın demek olabilir.
Ya da bir sonraki ay 750 yatıracaksınız (tutarı ben uydurdum şu an), neden böyle diye karşı çıkacak, mahkemeye verecek, mahkemede gelir beyanı, sonradan olan çocuk sayısı belirtilecek, bilmiyorum o zaman değişir mi. Hukuki bilgim yok, tamamen mantıksal yazdım.
Neredeyse bir senedir aynı yasayı bekliyoruz eşim de öyle dedi ama bakalım çıksa bile bizimkiler mağdur olmasın diye verirler yine de ben kendi açımdan istemiyorum verecekse de eşimin maaşından gtmesnEkim ayında yeni bir yasa tasarısı çıkacakmış, süresiz nafaka kaldırılacak şeklinde haberler var.
Ekim ayında yeni bir yasa tasarısı çıkacakmış, süresiz nafaka kaldırılacak şeklinde haberler var.
. Adalet Bakanı açıklama yapıyor ama son durum nasıl olur bilemiyorum, TBMM dilkece komisyonuna durumunuzu anlatan e dilekçe yazabilirsinizNeredeyse bir senedir aynı yasayı bekliyoruz eşim de öyle dedi ama bakalım çıksa bile bizimkiler mağdur olmasın diye verirler yine de ben kendi açımdan istemiyorum verecekse de eşimin maaşından gtmesn
Evet çok zorr .. zor değil aslında ama adam adam değilse eski karısına hala zaafı varsa daha zorMerhaba değişebilir. Eşiniz nafakanin indirilmesi davası açıp gelirinin az olduğunu durumun değiştiğini sunarak dava açabilir. ALLAH yardımcınız olsun boşanmış çocuklu biriyle evli olmak çok zordur. Ben de yaşadım
Evet çok zorr .. zor değil aslında ama adam adam değilse eski karısına hala zaafı varsa daha zor
Zaafı varsa daha kötü. ALLAH o kadının şerrinden korusun. Yaşadığım için biliyorum.Evet çok zorr .. zor değil aslında ama adam adam değilse eski karısına hala zaafı varsa daha zor
Çocuk için ödüyor ... Ama.eski eşe resmi değil elden veriyor lar ailesi .. kalacak yer yeme içme her şekilde karşılanıyor kadının ailesine bile bakıyorlarEşiniz nafakayı sadece çocuk için mi ödüyor ben bu kısmı anlamadım ?
Yoksa eski eş ve çocuk için olan diye iki şey için mi ödüyor ?
Çok fena bir kadın bir dünya erkek vardı eşimden sorna hayatinda ama aç kalınca aşk bacadan kaçıyor tabi adamları. Hepsi çulsuz bunun parasını yedi e eşimin durumu iyi diye bırakmak istemiyor hep bı şekilde kendini affettirdi etrafa ailesine istediği zaman yapamayacağı şey yok .. normal bir kadın değil zaten .. kıyafetini tipini görsen.. pantolon gydigini görmedim mini etek makyaj dolaşıyor .. saçları postiş yerlere kadar açan olursa bakan da olur hesabı eşim nefret ediyor ondan aslında öyle olmasa bosamazdi ama bu skeilde ayartiyorZaafı varsa daha kötü. ALLAH o kadının şerrinden korusun. Yaşadığım için biliyorum.
Çok fena bir kadın bir dünya erkek vardı eşimden sorna hayatinda ama aç kalınca aşk bacadan kaçıyor tabi adamları. Hepsi çulsuz bunun parasını yedi e eşimin durumu iyi diye bırakmak istemiyor hep bı şekilde kendini affettirdi etrafa ailesine istediği zaman yapamayacağı şey yok .. normal bir kadın değil zaten .. kıyafetini tipini görsen.. pantolon gydigini görmedim mini etek makyaj dolaşıyor .. saçları postiş yerlere kadar açan olursa bakan da olur hesabı eşim nefret ediyor ondan aslında öyle olmasa bosamazdi ama bu skeilde ayartiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?