Nafaka kesilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayni dusuncedeyim. Cocuk olsa hadi neyse, ama baska türlü alinmasina karsiyim.
Lafa geldimi mangalda kul birakmazlar, kadin erkek esit bilmem ne nafakaya gelince eser yok o duruştan..

ayni dusuncedeyim. Cocuk olsa hadi neyse, ama baska türlü alinmasina karsiyim.
Lafa geldimi mangalda kul birakmazlar, kadin erkek esit bilmem ne nafakaya gelince eser yok o duruştan..
Çocuk ayrı, ikimizin çocuğu tabı ki masraflar eşit olmalı, ama kadına neden adam baksın ki? Erkekleri kolay kolay savunmam ama bu konuda yüzde yüz haklılar.

Çocuk ayrı, ikimizin çocuğu tabı ki masraflar eşit olmalı, ama kadına neden adam baksın ki? Erkekleri kolay kolay savunmam ama bu konuda yüzde yüz haklılar.
ya sana desem ki tek nafaka icin evlenip ayrilan tanidigim var? Inanir misin bilmem

Devletin bana tanıdığı hak neyi kötüye kullanıyorum ben 4 senedir çalışmıyordum zaten sırf ortaya çıkıp yargılama yapmayi sevdiğiniz için yorum yapmayın
Gerçekten nafaka kesilmesin diye ömür boyu çalışmayacak mısınız?

Ay ne kadar erkek savunucusu olmuş millet
Walla bi kadın kolay kolay boşanmaz
Erkek bir sebepten üzmüştür ve kadın boşanmak zorunda kalmıştır
Ödesin nafakayı da
Ne olacak
Zaten her şekilde kadın mağdur
Erkek verdiği üç beş kuruşla mağdur olmaz merak etmeyin
Biraz bedel ödesinler !
Ha ben çalışıyorum işim de maaşım da iyi şükürler olsun her zöana da en büyük felsefem kimseye muhtaç olmamaktı ama bu konu başka
Erkeklerin bedel ödemesi gerek!

Manevi tazminat farklı birşey, ortada mağduriyet varsa kadın tazminatını alır. Ama nafaka çok saçma. Kadına da sen kendine bakamazsin, sana bir erkek bakar demek aynı zamanda.

Manevi tazminat farklı birşey, ortada mağduriyet varsa kadın tazminatını alır. Ama nafaka çok saçma. Kadına da sen kendine bakamazsin, sana bir erkek bakar demek aynı zamanda.
Evet tazminatımı altınlarımı hicbirseyimi ödemedi nafakayı da iki ayda bir ödüyor ödesin üzülmüyorum hakkımı vermediği için

Aman baksın ya
Bi işe yaradıkları yok
Kadınları izlerken evliliklerini gençliklerini mahvederken kadınları umursamıyorlar ya , kadınlar da onlardan para alırken onları umursamasın

Almayacaktım ama altınlarımı ve tazminatımı ödemedi zaten nafakayı da düzenli ödemiyor

Hepsine katılıyorum da sadece son cümlenize katılamadım. 22 yaşında sağlıklı kadına sosyal devlet de para vermesin. Sosyal devlet kim ki, sensin, benim bizim vergilerimiz. Bir zahmet kendi çalışsın.

Aman baksın ya
Bi işe yaradıkları yok
Kadınları izlerken evliliklerini gençliklerini mahvederken kadınları umursamıyorlar ya , kadınlar da onlardan para alırken onları umursamasın
Kadının maddi gücü varsa, çalışıyorsa zaten o kadar kötü adamı çekmez ki, gençliği mahvolmadan ayrılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…