- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Amacım parayı küçümsemek değil ki, gir çalış gencecik kadınsın.. neden kendini bu duruma sokuyorsun..Olmayınca beş kuruş para cebinde yol paran dahi olsa insan küçümseyemiyor kusura bakmayın zaten 2aydaa bir yatırıyor
Hukuki bir yolu yok mu almanın bunların hepsiniTazminatımı ve altınlarımı vermedi onu verir mi
Ööfff kadın diye her zaman haklı değil kimse.Ay ne kadar erkek savunucusu olmuş millet
Walla bi kadın kolay kolay boşanmaz
Erkek bir sebepten üzmüştür ve kadın boşanmak zorunda kalmıştır
Ödesin nafakayı da
Ne olacak
Zaten her şekilde kadın mağdur
Erkek verdiği üç beş kuruşla mağdur olmaz merak etmeyin
Biraz bedel ödesinler !
Ha ben çalışıyorum işim de maaşım da iyi şükürler olsun her zöana da en büyük felsefem kimseye muhtaç olmamaktı ama bu konu başka
Erkeklerin bedel ödemesi gerek!
Üç kuruş için gençliğini boşa geçirme aklını başına al. Doğru düzgün bi iş bul, insan gibi sigortan ödensin. Zaten emeklilik yaşı ileri. Hem bedel falan da değil eski kocan için, onu anlatmaya çalışıyoruz. Sana bedel o, anlamıyor musun?Sizin 350 lira diyip kucumsedigiiz rakamla ben senelerdir okumaya çabaladım ne iğrenç insanlarınız hep mi böyleydi kalbiniz
Yok malesef 3 ay ödemezse hapis cezası var sadece onun da yolunu bulmuş 2 ay ödemiyor bir ay ödüyorHukuki bir yolu yok mu almanın bunların hepsini
Ortada çocuk yok bir şey yok.Bu adam yarın öbür gün evlendiği zaman kendi ailesine mi bakacak,yoksa bir yıl evli kalıp ayrıldığı kadına mi bakacak?Kusura bakmayın ama her zaman kadın mağdur olmuyor.Ay ne kadar erkek savunucusu olmuş millet
Walla bi kadın kolay kolay boşanmaz
Erkek bir sebepten üzmüştür ve kadın boşanmak zorunda kalmıştır
Ödesin nafakayı da
Ne olacak
Zaten her şekilde kadın mağdur
Erkek verdiği üç beş kuruşla mağdur olmaz merak etmeyin
Biraz bedel ödesinler !
Ha ben çalışıyorum işim de maaşım da iyi şükürler olsun her zöana da en büyük felsefem kimseye muhtaç olmamaktı ama bu konu başka
Erkeklerin bedel ödemesi gerek!
İşte bunun kadına bir bedel, kadını aşağılama olduğunu anlamiyorlarÜç kuruş için gençliğini boşa geçirme aklını başına al. Doğru düzgün bi iş bul, insan gibi sigortan ödensin. Zaten emeklilik yaşı ileri. Hem bedel falan da değil eski kocan için, onu anlatmaya çalışıyoruz. Sana bedel o, anlamıyor musun?
Ben iş arayacağım zaten ama o süreçte bana ufakta olsa para lazım ailem Sorunlarım var yol parası bulmak bile bana büyük birşeyÜç kuruş için gençliğini boşa geçirme aklını başına al. Doğru düzgün bi iş bul, insan gibi sigortan ödensin. Zaten emeklilik yaşı ileri. Hem bedel falan da değil eski kocan için, onu anlatmaya çalışıyoruz. Sana bedel o, anlamıyor musun?
ama o sekilde yorulmasi lazimmAmacım parayı küçümsemek değil ki, gir çalış gencecik kadınsın.. neden kendini bu duruma sokuyorsun..
Sigortan yatar.. hayatını garantiye alırsın, kimseye muhtaç olmadan yaşarsın
Bugün begenmedigin o Fabrikada çalışan insanlardan farkın ne mesela?Ben iş arayacağım zaten ama o süreçte bana ufakta olsa para lazım ailem Sorunlarım var yol parası bulmak bile bana büyük birşey
Büyümeden evlenmişsin, hala yok onu ödemedi yok bunu ödemedi.Yok malesef 3 ay ödemezse hapis cezası var sadece onun da yolunu bulmuş 2 ay ödemiyor bir ay ödüyor
yoldan gecen birinden iste o zaman ne farki var? Ha ayrildigim adamdan dilenmisim ha yoldan gecenden.Ben iş arayacağım zaten ama o süreçte bana ufakta olsa para lazım ailem Sorunlarım var yol parası bulmak bile bana büyük birşey
HımmmÖöfff kadın diye her zaman haklı değil kimse.
Erkeğin kötüsü var da kadının yok mu sanki?
Eşinden illallah edip boşanan bir sürü erkek var.
Her şekilde kadın mağdur falan da değil.
Kadını yükseltecem diye senin gibi saçmalamaktansa erkek savunucusu olurum daha iyi.
Şu zihniyete bi bak Allahım ne kadar yüzeysel!!!
Giriyorlar ki malesef sizin bizim vergi verdiğimiz şekilde vergi vermeyip hem vergiden kaçıyorlar kayıt dışı çalışarak hemde nafakam kesilmesin diye çoğu asgari ücret tutarını ve üstüne işveren maliyetini elden alıyor.Nafaka kesilmesin diye bir ömür işe girmeyecek misiniz ?
Bak ben boşadığın adamdan neden nafaka alıyorsuna girmeyeceğim. Ama öyle tuhaf tuhaf işlere girişmeni önermem, nafaka kesilmeyecek derken daha büyük sorunlar ile karşılaşabilirsin.Ben iş arayacağım zaten ama o süreçte bana ufakta olsa para lazım ailem Sorunlarım var yol parası bulmak bile bana büyük birşey
Elbette vermesin, haklısınız. Bu arkadaş değildi benim kastım. Boşanınca ailesi tarafından itilip kakılan birçok kadın var, ya da artık yaşı çalışmak için çok geç kalanlar. Arka arkaya yazılınca arkadaş için yazdım gibi algılanıyor.Hepsine katılıyorum da sadece son cümlenize katılamadım. 22 yaşında sağlıklı kadına sosyal devlet de para vermesin. Sosyal devlet kim ki, sensin, benim bizim vergilerimiz. Bir zahmet kendi çalışsın.
O kadar haklısınız ki, bunun yanlış olduğunu düşünenlerden biriyim ama erkek egemen toplumda yasalar, gerçekten ihtiyacı olan kadınları da ancak böyle destekliyor.Ben bu yoksulluk nafakasına pek anlam veremiyorum. Bir erkeği buna mahkum etmek için özellikle de (uzun yıllar) kadının eşi ve evliliği için işini, eğitimini bırakması lazım. Zaten daha önce hiç çalışmamış, bunun kaygısını taşımamış birine sırf boşandığı için eşinin sağladığı imkanlardan yararlanamayacak diye nafaka bağlanması tamamen saçmalık! 1 yıl evlendi diye insan 4 yıl nafaka öder mi? Sanki sosyal devletin yapması gereken bir şey, eski eşlere kalıyor gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?