- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi senkimsinki
-
350 tl
Emeklilik yaşından haberi yok galiba. 350 tl için boşa çalışacak nerdeyse.Sigortalı çalışmayacak
Güzel para al kız kuruş bırakma.350 tl
350tl için mi bu kadar sigorta derdi sigorta paranız daha fazla bu paradan daha değerli350 tl
Boşver alAlmayacaktım ama altınlarımı ve tazminatımı ödemedi zaten nafakayı da düzenli ödemiyor
Hayatımı mahvetmesi benden tüm hayallerimi çalması aldatması ve tazminat ve altınımı ödememesi yeterli bir neden zaten nafakayı da düzenli ödemiyor ödesin bir zahmet yaptıkları yüzünden benimle evli iken evime getirdiği o**karı ben unutmadım verdiği 350 lira para onu da düzenli vermiyor bedel ödemesi gerekiyorNeden bu nafakanın hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz peki, yargılama amacı ile değil merak ettiğim için soruyorum
Aylık 350 TL mi veriyor350 tl
1 senelik evlilikte aldatıldım kapılara atıldım kimse kusura bakmasin o insan sa bizde insaniz kadın kadının düşmanı ya buradakiler tam öyleBoşver al
Zaten sana vereceğini en başından peşin peşin alır erkek
Öyle kolay kolay yedirmezler zaten kadınlara
Al alabildiğin kadar
O seni üzerken de altınlarını yerken de bu kadar dişşnmedi
Belki ondan aldığın nafaka ancak psikolojik desteğe yetti
Boşver kız ye iç yat, yaşadığın sıkıntıların acısını çıkart
Sanki 10.000 TL veriyor gibi şurda ortalara düşmüş millet
350 lira taksitle kredi bile yok artık. Ne bedel ama.Hayatımı mahvetmesi benden tüm hayallerimi çalması aldatması ve tazminat ve altınımı ödememesi yeterli bir neden zaten nafakayı da düzenli ödemiyor ödesin bir zahmet yaptıkları yüzünden benimle evli iken evime getirdiği o**karı ben unutmadım verdiği 350 lira para onu da düzenli vermiyor bedel ödemesi gerekiyor
350 lirami koyacak adamaHayatımı mahvetmesi benden tüm hayallerimi çalması aldatması ve tazminat ve altınımı ödememesi yeterli bir neden zaten nafakayı da düzenli ödemiyor ödesin bir zahmet yaptıkları yüzünden benimle evli iken evime getirdiği o**karı ben unutmadım verdiği 350 lira para onu da düzenli vermiyor bedel ödemesi gerekiyor
Vermiyor 2 ayda bir veriyor ki cezaevine girmemek içinAylık 350 TL mi veriyor
350 TL için mi bu telaşin350 tl
Sizin 350 lira diyip kucumsedigiiz rakamla ben senelerdir okumaya çabaladım ne iğrenç insanlarınız hep mi böyleydi kalbiniz350 lira taksitle kredi bile yok artık. Ne bedel ama.
Ne alakası var ya kadın kadının düşmanı falan? Tam tersi kadın kendisi çalışsın, o adamlara muhtaç olmasın diyoruz. Aman naparsaniz yapın, 350 TL için hesap kitap yapın durun.1 senelik evlilikte aldatıldım kapılara atıldım kimse kusura bakmasin o insan sa bizde insaniz kadın kadının düşmanı ya buradakiler tam öyle
O vermediklerini alabilecek misin peki ?Vermiyor 2 ayda bir veriyor ki cezaevine girmemek için
Olmayınca beş kuruş para cebinde yol paran dahi olsa insan küçümseyemiyor kusura bakmayın zaten 2aydaa bir yatırıyor350 TL için mi bu telaşin
biz kendini mağdur eden kadinlardan değiliz yalniz. Kendinizle ayni kefeye koymayın.Ay ne kadar erkek savunucusu olmuş millet
Walla bi kadın kolay kolay boşanmaz
Erkek bir sebepten üzmüştür ve kadın boşanmak zorunda kalmıştır
Ödesin nafakayı da
Ne olacak
Zaten her şekilde kadın mağdur
Erkek verdiği üç beş kuruşla mağdur olmaz merak etmeyin
Biraz bedel ödesinler !
Ha ben çalışıyorum işim de maaşım da iyi şükürler olsun her zöana da en büyük felsefem kimseye muhtaç olmamaktı ama bu konu başka
Erkeklerin bedel ödemesi gerek!
Tazminatımı ve altınlarımı vermedi onu verir miO vermediklerini alabilecek misin peki ?
Cebinde 5 kuruş olmayan insan bulduğu işten 1 günde çıkmaz.Olmayınca beş kuruş para cebinde yol paran dahi olsa insan küçümseyemiyor kusura bakmayın zaten 2aydaa bir yatırıyor
evlenmeden once farkli durumdamiydin?Olmayınca beş kuruş para cebinde yol paran dahi olsa insan küçümseyemiyor kusura bakmayın zaten 2aydaa bir yatırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?