Nafaka kesilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Almayacaktım ama altınlarımı ve tazminatımı ödemedi zaten nafakayı da düzenli ödemiyor
Boşver al
Zaten sana vereceğini en başından peşin peşin alır erkek
Öyle kolay kolay yedirmezler zaten kadınlara
Al alabildiğin kadar
O seni üzerken de altınlarını yerken de bu kadar dişşnmedi
Belki ondan aldığın nafaka ancak psikolojik desteğe yetti
Boşver kız ye iç yat, yaşadığın sıkıntıların acısını çıkart
Sanki 10.000 TL veriyor gibi şurda ortalara düşmüş millet

Neden bu nafakanın hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz peki, yargılama amacı ile değil merak ettiğim için soruyorum
Hayatımı mahvetmesi benden tüm hayallerimi çalması aldatması ve tazminat ve altınımı ödememesi yeterli bir neden zaten nafakayı da düzenli ödemiyor ödesin bir zahmet yaptıkları yüzünden benimle evli iken evime getirdiği o**karı ben unutmadım verdiği 350 lira para onu da düzenli vermiyor bedel ödemesi gerekiyor

1 senelik evlilikte aldatıldım kapılara atıldım kimse kusura bakmasin o insan sa bizde insaniz kadın kadının düşmanı ya buradakiler tam öyle

350 lira taksitle kredi bile yok artık. Ne bedel ama.

350 lirami koyacak adama iki öğün yemek parası.

Boşanma aşamasında olan bir arkadaşım avukata sormuştu, ondan öğrenmiştim.

# Nafaka ödeyen ya da alanın ölmesi,
# Kadının yeniden evlenmesi durumunda, nafaka otomatikman kesilir.

# Yoksulluğun ortadan kalkması(asgari ücret üstü maaş veya eski eşin maaşından daha yüksek maaş almak),
#Kadının başka bir adamla nikahsız evlilik hayatı yaşaması,
# Haysiyetsiz yaşam şekli,
bunlar nafaka kesilmesine neden olur, ama eski eşin bunları kanıtlayıp, nafaka iptali için başvurması lazım.

Sigortalı çalışmanız kesilmeye neden sayılmıyor.

1 senelik evlilikte aldatıldım kapılara atıldım kimse kusura bakmasin o insan sa bizde insaniz kadın kadının düşmanı ya buradakiler tam öyle
Ne alakası var ya kadın kadının düşmanı falan? Tam tersi kadın kendisi çalışsın, o adamlara muhtaç olmasın diyoruz. Aman naparsaniz yapın, 350 TL için hesap kitap yapın durun.

biz kendini mağdur eden kadinlardan değiliz yalniz. Kendinizle ayni kefeye koymayın.
Her daim kendine yeten, Allahtan baskasina muhtac olmak istemeyen ve bu uğurda calisan, pes etmeyen kadinlariz biz!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…